www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Uspavljivanje pasa
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
Plavsha
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Nov 2005
Mesto: Blizu njega.....

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedino ako je jako bolestan i muci se

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je tesko bolestan, ili ako je postao agresivan i opasan! U drugim okolnostima-nikada!

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citajuci sve ove postove rasplakala sam se kao malo dete Embarassed

Evo proslo je godinu dana od kad sam otvorila ovu temu. Moja kuca (hvala Bogu) lezi ovde pored mene ziva i zdrava, sa svojih 15 godina i tek sad shvatam koliku bih gresku napravila da sam popustila svojim ukucanima da isteraju po svome. Mada, razumem i njih, nisu oni zeleli da kazne psa jer je pogresio (kao sto je neko navodio u svojim porukama, nikako to!), vec ih je bio strah da li je pas od starosti mozda promenio cud, ipak da se ne lazemo desavaju se takve stvari...i nazalost jedini nacin da se to potvrdi jeste da se dogodi jos neki 'incident'.

Moj pas je za ovo vreme stvarno dokazao da je taj njegov potez bila greska, a ne promena naravi. Ne zelim ni da pomislim na to koja bi ogromna greska bila...da nije tu sad pored mene...i to mojom sopstvenom krivicom...

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Plavsha
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Nov 2005
Mesto: Blizu njega.....

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ali ako dobro razmislim da je to ispravno

TODOU
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 21, 2007 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoj da ga uspavas jao ja ne znam sta bih radila pa pusite ga ima 14 godina sta ce jadan mator jao to je stvarno strasno nemoj da ga uspavas .

$aša
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 19 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa otiđi do veterinara ili se konsultuj sa neki stručnim oko toga, mada ja mislim da mu samo treba staviti do znanja da tako nešto ne sme da nikad više uradi.

~brza~
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 15 Jan 2007
Mesto: Dubrovnik

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 29, 2007 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bi nikad uspavala ni psa ni mačku

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 30, 2007 7:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo se uplasio da nije neko nepoznat. Mozda se uplasio da neko ne povredi tebe.

Kako se sada ponasa kada mu pridje tvoja mama? Ako cvili ili se umiljava onda je vise nego svestan da je pogresio i trazi oprostaj. Sad, ako rezi...

Uspavljujte psa tek onda kada vidno ostari. Bolje i to nego da ga gledate kako umire. Za to sluzi sredstvo za uspavljivanje.

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

dejmat
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 16 Jan 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 03, 2007 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa samo one agresivne koji napadaju ljude a pogotovo decu

magdalena.moric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da životinja nikad nece napasti bezrazlozno...najcesce su za to krivi ljudi a onda kada se nesto desi krivicu svaljuju na zivotinju...da zivotinje mogu pricati mislim da bi pola nacije bilo uspavano...kada covije ubije covjeka daje mu se kazna zatvora par godina..kada covijek ubije ili ozlijedi psa nikom ništa...DI JE TU PRavda

dado_GTI
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 9:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

protiv toga

tetarajna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 2:32 pm    Naslov poruke: ne znam Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za samo u slucaju da pas boluje od neke bolesti koja izaziva bolove ili deformitet koji mu mnogo otezava zivot.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Uspavljivanje pasa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon