:: |
Autor |
Poruka |
berkeking Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Feb 2011 Poruke: 23 Mesto: subotica
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Ja stvarno neznam vise sta da mislim...
zamislite sad situaciju: zabavljate se vec dosta dugo sa deckom i on vam govori da ima jednu drugaricu sa kojom ima poseban prijateljski odnos,mnogo je voli kao drugaricu i na kraju ste je i vi upoznali i deluje vam kao neka uobrazena devojka ali ok,drugarica...
govori vam kako se on divi toj njihovoj vezi,kako mogu biti tako dobri drugari a da nikada niko nije pokusao da se priblizi ovom drugom na neki drugaciji nacin...
dosao je njen rodjendan,oboje ste pozvani... on je 2-3 dana pred rodj. strasno nerzovan sta ce obuci,sta da kupi za poklon i sl. dosao je taj dan,on se doteruje do maksimuma,jedno 5 puta vam ponovi kako je njeno omiljeno i jedino cvece koje voli plava ruza,na veselju se njih dvoje stalno cmacu (naravno u obraz kao drugovi),on vam prica kako je ona jadnica imala problema sa momcima... ona je sve naj,naj... kad vam kaze: "znas ona je prava dama,al bas u bukvalnom smislu reci dama"... pa "joj,pogledaj je kako je slatka"...
i sad kako ja sve ovo da protumacim? sta da radim? |
meni je ova priča jako poznata, kao da sam se već susretao na neki način s' tim...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|