Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
Pročitala sam u Pulsu njegov intervju i zaključila da je čovek totalno normalan,pristojan i ne voli da se eksponira toliko .Čak sam pročitala da je na početku karijere pevao zabavnu muziku .Jeste da ne volim njegove pesme,ali mi nije toliko odvratan kao npr. Mile Kitić,Era Ojdanić fujjjj.
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection...
Shiseido N-SNG-J06
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
Lepa do bola i Pusti me da živim su jedine njegove pesme koje znam i slušam.
Sinan zapalio Tašmajdan
Pesmom „Lepa do bola“ legenda narodne muzike Sinan Sakić otpočeo je sinoć na Tašmajdanu svoj tradicionalni koncert koji je trajao više od dva sata.
Oko 10.000 ljudi je već sat vremena pre koncerta došlo da zauzme što bolja mesta bliže bini i zajedno sa Sinanom peva od prve do zadnje pesme.
Interesantno je da su Sinana savladale emocije tako da je zaplakao pevajući sa svojom vernom publikom. Na bini se u jednom trenutku pojavio i Bi Fri kao gost koncerta, dok je šmeker Džej došao da pruži podršku svom prijatelju i ostao je skoro do kraja.
Iako Sinan Sakić pripada pevačima srednje generacije, činjenica je da je njegova publika pretežno tinejdžerska.
Koliko je bilo interesantno na Tašu, bilo je još zanimljivije ispred, gde se okupilo nekoliko stotina onih koji verovatno nisu imali novaca za kartu, ali ih to nije sprečilo da skaču i pevaju ispred ulaza.
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
:ula sam da je koncert bio predivan.
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
Ranije ga nisam podnosio niti sam voleo da ga slušam,ali poslednjih godina sam zavoleo neke njegove pesme.
On nije jedan od mojih omiljenih pevača,ali baš volim neke njegove pesme.Najomiljenije su mi:
1.Otvaram ti dušu
2.Zamoliću srce
3.To je kazna,to je bol
4.Otkako je drugi ljubi
5.Žena kose duge
6.Svirajte,svirajte,napraviću lom
7.Ljubila me žena ta
...itd.
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
dameski Prijatelj foruma
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
dobar koncert mada je mogao vise pesama da peva a ne kasnije, sve jedno isto
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...."
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
Sinane,jedini covjece koji je zasluzio da mi se nadje u potpisu,plati pivu!
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!!
Mrs Bella jagode sa šlagom.
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
Novi album od njega mi je super
Najvise mi se ove pjesme svidjaju
Dodje mi da placem kao dete
Minut, dva
Verna kao senka
Zivot da stane ne sme
a naravno i njegove stare pjesme su dobreeee
Godine: 35
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 149 Mesto: sl.brod
E ovako...
Da li mozda neko zna kome je posvecena pjesma od sinan Miko, druze moj?
Ja sam cuo da je on to napiso kad je zateko prijatelja i zenu u krevetu pa ga je on ubio
_________________ ni stara baba neda đaba
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
Sinan je car.... a zadnji album - nikad bolji....
Minut-dva
Zivot da stane ne sme
To je zivot moj.... znaci karasevdah:!:
Samo napred sinane care
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
voulez-vous je napisao/la sledeće:
Sinan je car.... a zadnji album - nikad bolji....
Car? Kakav car, Sinan je Tito!
Glas mu je specifican, kao da je promukao, rapav glas.
Ne postoji pevac za koga mozhesh da kazhesh: ovaj podseca na Sinana. Unikat!
Njegov glas nije kristalno cist kao Cunetov ili Shabanov, ali bilo ko da otpeva te Sinanove pesme, ne bi imale takvu snagu i takvu prodju kod publike kao kad Sinan to uradi.
To shto je uradio Sinan , nije niko u Jugoslaviji niti ce uraditi. Postao je ekstra popularan pevac, punio sve hale, gde se pojavio, a da nije imao nikakvu reklamu.
Uporedi Sinanove koncerte i doceke josipa Broza Tita i ... Isto, samo shto Sinanovi fanovi ne nose crvene pionirske marame oko vrata.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma