:: |
Autor |
Poruka |
dreamwalker *dragancee*

|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *

|
|
nikada
imam pozitivne energije puno
|
|
|
|
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
to se desava svima makar jednom u zivotu..vremenom se to sredi a ako se ne sredi najbolji je lek sa neke 10-ospratnice na vugla i to je to...
kad je meni bilo lose niko nije bio tu samo moj tata... a kad meni bude bilo dobro pogite ko ce za mene samo biti tu?
samo moj tata ...
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
 |
silver_rain ~~Nutella Girl~~

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju

|
|
puno puta, pogotovo kad se sve nakupi od posla, obveza, onda se još dese neke komplikacije s ljudima koje volim, tada želim da me nikad nije ni bilo, da sam samo zrak bar par dana... No to brzo prođe kad se odmorim...
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
 |
|
|
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
u pubertetu mi je ponekad bilo svega preko glave.
i sada mi se desava isto ponekad, ali razmisljam drugacije.
u svim problemima postoji uvek neki izlaz.
zivot je kratak,ne treba gubiti vreme na gluposti
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
 |
Mala_crvena Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 347

|
|
Vrlo cesto u zadnje vrijeme...Kao sto je jedna osoba rekla u svom postu rijesis se jednog problema dode drugi jos ako te mnogi ne razumiju ili te ne zele razumijeti i onda se osjecas usamljeno...Znam kakav je to osjecaj kad zelis nestati...Samo mnoge osobe se znaju i ubiti no da li je to kukavicki cin ili hrabrost...
|
_________________ Prodi samnom kroz CRVENO
bit ce moje sto je njeno
vezi oci i ne koci
prodi samnom kroz CRVENO... |
|
|
|
 |
***Margarita*** Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd

|
|
nekad mi se cini da zivimo po odredjenim pravilima, tj ko da se neko setio i rekao kako se moramo ponasati i sad se svi tako ponasaju... ili mozda, zapravo krivo receno... postoje pravila kojih se moramo iz nekih razloga drzati... koji su to razlozi, ne znam...ali da,umorna sam. od svega. od neprospavanih noci. od kafe.od ljudi. od gumenih bombona koje obozavam. od disanja. od prljavag vaduha i kamenca u vodi. od ozonske rupe. od teorija zavere. od blesavih komsija. od promena vremena. od reklama za prasak i jeftin kredit.od svega.
ne, necu pokusati da se ubijem tako sto cu natrljati nos vodom i nabiti ga u uticnicu, ko sto je to slikovito opisao vudi alen. ali sam umorna. samo konstatujem i ne znam kako da se odmorim. a da se ne umorim od odmaranja. prokleta ironija zivota. karika koja nedostaje? svakako ne. nikad.
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Naravno da sam s vremena na vrijeme umorna, i naravno da ponekad ne vidim ni cilj ni smisao vlastitog života nakon toliko godina, ali nastavljam iz dana u dan skoro istim snagama. Život je jedno čudo sam po sebi, i mada se ne nadam čudima, dese se katkad u nekom ili nečem, što mi pokaže da vrijedi ići dalje, do kraja. Odmaraću kad umrem, ilovača liječi sve.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|