:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Te brojeve 35,36,37 nose izrazito niske cure. zamistite žensku od 1,80 s nogicom br 36 katastrofa. Ili malu curu s nogom 41 još gore
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Ja nosim 37,38 i nikada nemam problema da nadjem cipelice....sta god i se svidi mogu da nadjem.......hvala Bogu sto nemam veliku nogu jer sam dosta niska......ali imam jako usko stopalo te mi tesko leti naci sandale i papuce ali zato se u cizmama osecam najbolje........
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
kod mene je 39-40 zavisno od modela i nikada nisam imala problem da nadjem ono sto mi treba...ali vjerujem da je danas tesko naci velicine 35,36 zato sto sve vise djevojaka nosi obucu oko broja 40 pa se one vise i proizvode
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
ireniita Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 93
|
|
Ja nosim broj 38, taman
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
nosim 36, mogu i na dječjem kupovat
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ja nosim broj 40-41
i jako tesko sebi pronadjem ono sto mi se dopadne
|
|
|
|
|
|
ivonas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 120
|
|
U svakom slucaju, bolje mali nego neki dzinovski broj
Mda je bila smesna moja nastavnica iz osnovne, koja je sa svojih metar i zilet, nosila cipele broj (od oka joj dajem) 34. Pa kad vidis nju i neku petakinju u isim cipelama jooooj, zla sam
Moj br 39 i nije bas mali, al s obzirom na visinu 175cm, ne zalim se...
|
|
|
|
|
|
zlatna_ribica83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
ja nosim 36 -37 nije mi nikad bilo tesko naci obucu za sebe.. pojma nemam, valjda sam hairli
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Imas u beogradu ducan koji ti prodaje loriblu cipele To su ti prilicno skupe talijanske cipele E pa oni ti znaju imati broj 35 a ako nemaju moze se iz tvornice narucit velicina ali moras probati otprilike velicinu jer su cipele poprilicnoskupe i sto je naruceno to je i kupljeno
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ja nosim 36.37..mislim da je prednost nama koji imamo malu nogu...pa sad prave lepse cipele za decu nego za nas odrasle...zamisli kako j oni devojkama koje nose veci broj od 40...pa mi treba da budemo presrecne...
|
|
|
MaJcHe_91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 205 Mesto: Bg
|
|
ja nosim 37-38...mislim da je to sasvim ok,jedino pod uslovom da stopala
prestanu da mi rastu
|
_________________ swe bez tebe...swe tako prazno je |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|