:: |
Autor |
Poruka |
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
dobro resenje za ljude koji ne kuvaju ili nemaju uslove za kuvanje.
|
|
|
|
|
|
ljiljka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 59
|
|
Trebalo bi popraviti ishranu u menzi
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
ma skroz ista hrana u jednoj, a u drugoj ima i žvakača u salati, tako da... samo kad mi se jede nešto unaprijed već znano, odem u 1. menzu, ono drugu ne posjećujem više, a i konobari neki starci napaljeni
|
|
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
Nisam se hranio ali verujem da mi je bila bliza da bi isao...sigurno zbog jeftinije klope!
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
nisam klopao ni u jednoj menzi ali sam cuo dosta pozitivnih prica o tome,da je hrana ok,da je jeftino...........
|
|
|
|
|
|
Pizza_Guy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 214 Mesto: Beograd
|
|
Menza je dobra stvar i lepo se rucka tamo ali nije bas kaloricno preterano, eto da kazes da si nesto pojeo ...
|
_________________ What eyes see the mind believes...
|
|
|
|
|
pepeljuga21veka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 24 Jun 2009 Poruke: 19
|
|
Treba pojacati malo hranu
|
_________________ Mozete da me mrzite, mmozete da me volite ali morate da me postujete |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Dok sam u NS-u tj.u gradu u kojem studiram idem u Menzu. Išla sam nekoliko puta i OK je,nije loša hrana mada ipak više volim mamine specijalitete
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|