:: |
Autor |
Poruka |
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
podrzavam estetsku hirurgiju...i sama sam se malo ulepsala uz pomoc iste.......
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nezadovoljstvo sobom i svojim telom se resava kod psihijatra, ne kod estetskog hirurga, to mi je najgluplja stvar na svijetu mislim da samo debil moze da bude nezadovoljan svojim telom naravno za estetsku hirurgiju jesam ako je u pitanju neki deformitet koji moze da se estetskom hirurgijom otkloni ali ovako radi umisljenisti i hira nikako to rade samo bolesnici....
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Ja sam za.... ako neko nije zadovoljan svojim izgledom,a moze da se koriguje zasto da ne uradi plasticnu hirurgiju.... Covek kad je ne siguran ili mu se ne svidja nesto na sebi,nikad nece biti zadovoljan sobom,zivotom.... ako uradi operaciju bice najzadovoljniji.... Svi volimo da lepo izgledamo... Nekom se ne svidjaju grudi,pa zasto da ne stavi vece ili manje,nekom se ne svidja nos,zasto da ne ode na operaciju .... Da meni nesto smeta na meni,verujem da bi uradila operaciju,ali trenutno mi nista ne smeta.....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
milica-81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 40
|
|
ako ce se ta osoba posle skalpela osecati bolje -sto da ne. Pa zivimo u 21 veku
|
_________________ HALLO |
|
|
|
|
kiki1979 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec
|
|
|
|
|
tikis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 161
|
|
podrzavam estetsku hirurgiju al samo kad je umerena.vecina preteruje
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Samo kada je potrebna.
Bila je neka emisija o zeni koja je imala gomilu plasticnih operacija da bi licila na Barbiku. Sada je zadovoljna svojim izgledom, iako kaze da ne moze vise da podize obrve. Brrrrrrrr...
Kao prvo, sada izgleda jako neprirodno. Kao drugo, dzabe joj sto izgleda mlado [sto je i cilj] kada joj se po sakama vidi da ima 40 i kusur godina. To se ne moze sakriti jer su sake stalno u pokretu.
Jos je i nasla nekog tipa [idiot] kome je placala operacije da bi licio na Kena.
|
|
|
mace_moje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2006 Poruke: 22 Mesto: Beograd
|
|
dobro je sto postoji plasticna hirurgija pa ljudi nakaze mogu da izgledaju normalno. problem je kad neko kome to nije neophodno radi nakaradne stvari, npr. neke zene koje imaju grudi broj 10
|
_________________ Mače moje ti si mrak
Tvoj je snažan tvoj je jak
Tvoj je dodir spas u noćima
Mače moje ti si Bog
Ne znam šta bi ja bez tvog
Bez tvog osmeha u očima |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | nezadovoljstvo sobom i svojim telom se resava kod psihijatra, ne kod estetskog hirurga, to mi je najgluplja stvar na svijetu mislim da samo debil moze da bude nezadovoljan svojim telom naravno za estetsku hirurgiju jesam ako je u pitanju neki deformitet koji moze da se estetskom hirurgijom otkloni ali ovako radi umisljenisti i hira nikako to rade samo bolesnici.... |
evo da ti odgovori jedan od tih "bolesnika"....... .......kao prvo tvoj post pokazuje plitkost tvoje tolerancije, razumevanja i pogleda na svet oko tebe.......ako spadas toliko nisko da nekog, zbog njegovog izbora da koriguje nesto na svom telu, zoves pogrdnim i prostackim imenima...........sramota.......... .........a dragi moj "gospodine" kada budu nasli nacin da ti radjas decu i prolazis kroz sve promene tela koje se desavaju zenama......i kada ti se ukaze prilika da nesto na sebi korigiras........a ti velikodusno odbijes.........e tek onda mozes da ostavis komentar kao ovaj sto si ostavio........iako mislim da se u takvom slucaju nebi tako izrazavao......jer bi mozda zaradio malo postovanja..........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Vranjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Nov 2004 Poruke: 124
|
|
Nikad to sebi ucinila tebi,po naturi je najbolje...
Cim nesto uradis ispod skalpela to telo vise nije tvoje...
to je bar moje misljenje.
|
|
|
|
|
|
mcse Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 25 Mesto: Beograd
|
|
ako bas neko mora da se operise ok
nos je u redu ali grudi i celulit hm, nisam za to!
grudi ne cine devojku vec ako devojka zna dda ih nosi mogu one da budu i male
a strije i celulit pa bavite se sportom a ne da pocnete od 30
nego jos od srednje...ali vas mrzi, znam, lepse je sedeti u kaficu i ogovarati nekog!!!
|
_________________ MCSE |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
mcse je napisao/la sledeće: | ako bas neko mora da se operise ok
nos je u redu ali grudi i celulit hm, nisam za to!
grudi ne cine devojku vec ako devojka zna dda ih nosi mogu one da budu i male
a strije i celulit pa bavite se sportom a ne da pocnete od 30
nego jos od srednje...ali vas mrzi, znam, lepse je sedeti u kaficu i ogovarati nekog!!! |
strije i celulit su genetski problem.......i nikako se, ama bas nikako ne mogu spreciti niti izleciti vezbanjem........dakle jedini lek bas za ovo sto si ti naveo, koji zahvaljujuci svom polu, nikada neces znati ni za jedno ni za drugo, je plasticna hirurgija........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|