www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ce te ikada biti spremni?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 25, 2007 8:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako bog da ženit ču se, samo još da pravu nađem. dosad nisam al kad osjetim da je prava kraj mene, to je to. rodbina me konstantno duva oko toga, ali ne obazirem se na to.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 25, 2007 12:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se ovde moram oglasiti i reci samo jedno: prosto sam odusevljena koliko jos uvek,pored svega, istinski verujemo u ljubav (ok,ili lazemo pa nam to samo sluzi kao izgovor) te svaki put kad se pomene neka tema braka, udaje, zenidbe itd kazemo ono : ipak ja sa tom osobom treba da provedem ostatak svog zivota Exclamation Very Happy Iskreno,to me odusevljava. I ja sam istog shvatanja, ali u danasnje vreme kad je brak=razvod pojednostavljeno i kada se to u neku ruku i podrazumeva, mi i dalje pricamo o "jednoj,pravoj,velikoj ljubavi" sa kojom cemo docekati starost!

ispravite me ako gresim,ali vecina postova se uparavo zasniva na ovom konceptu! ja=on/on-->do kraja zivota!

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 25, 2007 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nije da li cu da nadjem pravu ili sta i da li sam spreman ili nisam. Da imam devojku pored sebe sa kojom bi proveo ostatak zivota ne bi se zenio ukoliko mi nisu svi MOJI uslovi zadovoljeni. Tu podrazumevam kao prvo: da li mogu da obezbedim porodicu finansiski i da im priustim sve sto treba pa onda sve ostalo...
Po meni. Nijedan muskarac ne treba da se zeni ukoliko nije u stanju da izdrzava porodicu pa makar napunio i 50 god.... A to ljubav i ostalo. Svi znamo da se ne zivi od ljubavi....

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 25, 2007 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^cek,cek znamo mi svi vrlo dobro da se od vazduha,vode i ljubavi ne zivi, ali sta je zivot bez ljubavi? eeeej,pa onda su se oni mladjani Romeo i Julia dzab-dzabe samoubijali Razz elem, razmume ja sta ti zelis reci,ali da li mi/nam ti to saopstavas da se neces zeniti ako ne budes imao obezbedjena finansijska sredstva da ih izdrzavas? A sta ako ona bude dobrostojeca? Da li to menja stvar?

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 7:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jale21 je napisao/la sledeće:
Meni nije da li cu da nadjem pravu ili sta i da li sam spreman ili nisam. Da imam devojku pored sebe sa kojom bi proveo ostatak zivota ne bi se zenio ukoliko mi nisu svi MOJI uslovi zadovoljeni. Tu podrazumevam kao prvo: da li mogu da obezbedim porodicu finansiski i da im priustim sve sto treba pa onda sve ostalo...
Po meni. Nijedan muskarac ne treba da se zeni ukoliko nije u stanju da izdrzava porodicu pa makar napunio i 50 god.... A to ljubav i ostalo. Svi znamo da se ne zivi od ljubavi....

ispravno razmisljanje u neku ruku... s tim...
treba razmisljati o minimalnim uslovima koji su potrebni da se te stvari realizuju... ko moze danas da ceka dok se ne napuni kesa?
danas je vreme veoma gadno. nije kao ranije, imas sve uslove do recimo 25 godine i pocnes da stvaras porodicu...
i nije vise vreme kada samo muskarac mora da brine o finansijama... danas je to podeljeno...
ti radis, devojka radi... imate sigurne poslove i stalnu zaradu... napravis matematiku (da li mozete od te dve plate da zivite) i pocnes da rzamisljas o zajednickoj buducnosti...
ja, kada bih cekao da se nafatiram... verovatno nikada se ne bi ozenio.

Jale21
Mister Domaći.de 2007

Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam mislio da postanes burzuj nego jednostavno da imas za osnovne stvari i sasvim normalne. Da kad dodje zima odes na zimovanje leto na letovanje. A to da me devojka izdrzava nebi prihvatio pa makar neznam sta. Ipak sam musko... I da necu se zeniti ako ne budem imao normalna finansiska sredsta. A ovo danas se uzimaju sa 18 god nemaju ni skolu zavrsenu. To mi nikada nece bude jasno....

Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ ni meni nece nikada biti jasno... a znas zasto? poigraju se deca malo... pa naprave dete... pa je onda "logican" sled dogadjaja da se uzmu... i to ti je to... mama i tata ih izdrzavaju dok ne zavrse skole (ako ih pohadjaju) i nadju poslove...

sve treba raditi polako... sponatano... jednu po jednu stvar... kada ispunis uslove (ljubav, sloga, zavrsene skole, pristojne poslove i pristojna primanja, lokaciju) krenes u stvaranje porodice... polako i smireno... sve to na kraju dodje na svoje mesto Smile

Jale21
Mister Domaći.de 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 26, 2007 3:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako se uzmu za 18 god to je propast. Nasta ce to da lici? Nisu nista iskusili, nisu nista proziveli, i kad im dodju ti dani da lude to ce sve deca da trpe... Na kraju nasta ce sve to da lici?

Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

fallen *ANGEL*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 10, 2007 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poslusaj sta ti u dubini srce kaze,pa dobro razmisli, pa ces lako odluciti.
bar bi trebalo da je tako,jes da se nikad nisam zenio Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Da li ce te ikada biti spremni? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon