:: |
Autor |
Poruka |
mitric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 56 Mesto: Zrenjanin
|
|
dobra je knjiga.
ne svidjaju mi se glavni likovi , bolji su kiti i ljevin.
kraj je malo glup
|
|
|
|
|
|
penelope Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 108
|
|
Knjiga je super, jedna od retkih lektira koja mi se svidela. Jeste jako duga, ali ja sam je procitala za veoma kratko vreme. To je knjiga koju treba da procitaju i oni koji nisu ljubitelji knjizevnosti.
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
zar nemislite da je malo preopsirna? moje misljenje je da je to sve moglo da stane u 500 strana i da bi onda bila perfektna, ovako su je malo rastegli...
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
erak89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
pa ona je dobra zato sto ima 1200 strana. Na 500 ne bi to bilo to. Malo smaraju oni delovi o kosidbi, ali je extra
|
|
|
|
|
|
lavtolstoy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 226 Mesto: Roma
|
|
onaj tko misli da je ana karenjina odlicna knjiga neka procita rat i mir ako ima vremena i ako vec nije procitao
stvarno ne znam koja je bolja
|
|
|
|
|
|
NekiLudi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55
|
|
Knjiga je zanimljiva i dobra..
samo Ana Karenjina je jos jedna povodna zena u nizu koja se zaljubljuje brzinom vjetra..
ne svidja mi se njen opis...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
evo ukratko kako sam ja to nacuo od onih koji su procitali i dobio 5 kad sam sve povezo.Ana je nasla ljubavnika i bila je u dilemi koliko se secam ipak je to bilo pre 5 godina dal da ostavi muza i ode s ljubavnikom ili ne.na kraju je zavrsila slavno -bacila se pod voz i to je to......inace trudio sam se da je procitam al smorio sam se jos na pocetku kad je poceo da opisuje tipa mladez na komarcevoj guzi.....
|
|
|
erak89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
Grubo i lose receno to je to, i realizam (pravac knjizevnosti) je takav da se sve do detalja opisuje.
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
meni je odlicna, i ponovo bih je citala
|
|
|
|
|
|
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195
|
|
knjiga je odlicna....stvarno vredi je procitat!!!!!
bas sam pre neki dan citala nesto o jelena karleusa negde i kad su je pitali sta misli o ana karenjina ona je rekla:ne znam njena dela,al obecavam mojim vjernim obozavaoca da cu uskoro neko njeno delo procitat
|
|
|
|
|
|
lara85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Sep 2006 Poruke: 37
|
|
ja sam procitala samo prvi deo za drugi nisam imala zivaca
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
meni se i nije bas dopala...nisam neki ljubitelj klasicne knjizevnost, a Karenjina je po meni samo jos jedan ljubavni roman...mnooogo bolji od ostalih, ali ipak vise izvikan nego sto je stvarno dobar...ne znam...meni vise lezi moderna knjizevnost
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|