:: |
Autor |
Poruka |
mc dralje Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
odnos igraca prema dresu je smijesan umjesto da gledaju na njega kao svetinju...
pune se para u stranim zemljama i zive kao kraljevi...
sve bi ja to doveo u red za 24 sata...
Edit by Jugovic:
Ne mesaj politiku sa sportom, hvala.
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
vedrancar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 66 Mesto: SUBOTICA
|
|
Krivi su najvise igraci pre svega Jaric Milicic Rebraca Scepanovic Radmanovic
|
_________________ RADIKALNO BOLJE |
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
sve se skupilo,pritisak domaceg terena,losi odnosi medju igracima,ljdi u savezu koji to ne zasluzuju,sve u svemu uzas
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
|
|
|
ribaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 18 Mesto: Basel
|
|
ja krivim i obradovica i igrace, da je obradovic reagovao na vreme nebi dozvoli da bagra pijanci celu noc i isterao bi to!!!
|
_________________ ZIVI BILI PA VIDELI |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Pedjanbg je napisao/la sledeće: | Obradovic, naravno. |
Ma kakav Obradović, krivi su igrači. Ne vidim razlog zašto svi pokušavaju da razapnu njega kad je on najmanje kriv. Najveći krivci su igrači. Pa nije im Obradović krv što jedan drugog ne mogu očima da gledaju i teško im je da igraju zajedno. Sem toga postoji i druga strana priče. Dobar deo naših košarkaša ima veoma uticajne roditelje tako da je tu bilo i potezanje dosta veza pa je to doprinelo raspirivanju netrpeljivosti između igrača....
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Ljudi, proslo je dosta vremena od ovog sr***a i mislim da je sve receno.Sta imamo od toga da komentarisemo ko je kriv i sta ti ja znam...
Nasi su zaj***li stvar i sta da se radi...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Vlado kosarkas 3 point shooter
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 1630 Mesto: Podgorica
|
|
Ljudi krivi su igraciodredjeni imaju zavist od drugih - primjer- Radmanovic je rekao svom menadzeru da mu nadje klub da potpise ugovor,i ovaj mu je bio nasao,ne mogu sad tacno da se sjetim koji je klub bio ali ponudio mu je 42 miliona za ugovor od 4 godine,a Radmanovic mu je rekao, da Jaric igara za 50 miliona tako da mu nadje klub za tu vrijednost ugovora ili je otpusten! igarci s nikako nisu slagali imedju sebe, a prednjacili su Jaric,Radmanovic,Tomasevic,Rakocevic.
Kao drugo tim ne moze a bude sastavljen od 12 igraca koji su zeljni lopte i sutiranja i nekog dokazivanja kako su oni najbolji u reprezentaciji!Svaka reprezentacija mora da ima najmanje 2 igraca koji su tu kao "vodonose" da odradjuju tezi dio posla,a to je odbrana,bacanje za svaku loptu,zelja za pobjedom,bodrenje i tako te stvari.
Zakljucak:
Vecim dijelom su krivi igraci,ali pogresno je odredjen sastav reprezentacije i nekim dijelom taktika i to je to!
|
|
|
|
|
|
hitl Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 132
|
|
Obradovic je covek najmanje kriv. Nego su Jaric, Gurovic i ostala ekipa umislila da su neke zvezde i neki igraci pa su dosli da se foliraju. A dobili su sve suprotno tj. negativno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|