www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nervoza ; slabi zivci;..........
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
MalenoFL23
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Maj 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 11, 2009 6:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi se desilo ali razmiljas o boljim stvarima i da sta god da se dogodi bice ne mozes nista da promenis tako da moras da pokusas da razmisljas sta te cini srecnom i da ne provodis vreme sama da uvek budes akrivna i da nadjes hobi i nesto interesantno da te drzi zauzetom

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 12, 2009 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste li probali aromaterapiju Question
To vam moze dosta pomoci, a nece vam naskoditi.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Sabados
Mafijaš
<b>Mafijaš</b>

Datum registracije: 25 Jun 2009
Mesto: Sky

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 15, 2009 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Makro je napisao/la sledeće:
Jeste li probali aromaterapiju Question
To vam moze dosta pomoci, a nece vam naskoditi.

Ja nisam, ali verujem da bi mi pomoglo jer sam i ja slab sa zivcima, nekad puknem nacisto Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

s_nikola90
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Maj 2011

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 25, 2011 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bdrobjnak je napisao/la sledeće:
Nervoza,strah,bes,to je bolest danasnjice.Nema coveka koji nema taj prolem u manjem ili vecem obliku.Ja sam pre par godina,negde posle bombardovanja imala problem,potrazila psihijatra i hvala boga resila se toga.Otisao mi je centar za ravnotezu pa sam lezala u bolnici par dana,pustili me sve je OK i da ce vreme uciniti svoje.Nisam bila samostalna,odala sam ko pijanac,sirokim krivudavim koracima,smetala mi buka itd.To je proslo,pocela sam normalno da funkcionisem ali me je uhvato strah,da ce se povratiti,da necu moci da brinem o svojoj jako maloj deci.Pocele su crne misli,(vodim decu i onesvescujem se,oni piste,ja u nesvesti ,nesto gori a one male i ko zna sta jos.....uzas)Znaci moj strah je bio da meni bude lose da ne mogunjima da pomognem.To je trajalo par meseci,povlacila sam se u sebe i nigde nisam isla sama.Svatila sam da imam problem, i obratila se psihijatru.Hvala bogu posle tri meseca terapije,ja sam nova,preporodjena osoba.Ovo sam htela da podelim sa vama i da vam kazem i psihijatar je doktor kao i zubar,ginekolog ali mi nemamo tu kulturu da potrazimo pomoc.Cim procitamo.institut za mentalno zdravlje,bezimo,sa recima "Nisam ja luda"

Imam i ja neku nervozu, mislim da sam i postao anksiozan, sumnjao na sve zivo, prepadao se, plasio se, a sve je doslo verujem kao posledica jednog stresa i svadje. Sad mi tako dolaze nervoze, resio sam da vise ne sumnjam na bilo kakvu bolest jer sam posetio nekoliko doktora i svi su rekli da sam ok, ali nervoza mi je prisutna, obicno me strefi popodne, pogotovu ako sam neispavan ili imam nekih obaveza i tako...

Mozes li mi reci koju si terapiju primenjivala? Hvala unapred.

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 25, 2011 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako ti se ta nervoza javlja u odredjeno vreme...nadji neki hoby...nesto radi...zanimaj se...
u to vreme...lijepo su ti ekli doktori da ti nije nista...mozda ti je samo malo dosadno... Wink

love is all you need
......

LaraMC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Dec 2011

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 22, 2011 3:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Моја нервоза је била удружена са повећаним нивоима естрогена у крви. Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Nervoza ; slabi zivci;.......... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon