:: |
Autor |
Poruka |
~Tanja~ Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359

|
|
Kao Toliko Se Volimo Da Ne Mozemo Vise Da Se Gledamo I Da Je Bolje Da Se Ne Vidjamo! Hahaha, kakva je to glupost, al meni se desila.
I tako malo patis, smrsas koji kilogram, nadjes na nekog drugog, i dalje mislis na onog prvog, i vremenom naidje treci i prvog definitivno zaboravis, mada kad ga vidis drag ti je i dalje i simpatican, al to je ipak zavrsena prica.
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Ja bih u tom slucaju napravila pauzu,pa ako se veza posle pauze i dalje nastavi bez fluida,onda bih raskinula.
Jer nema svrhe da budete zajedno ako to vise nije to,samo cete se muciti i pokusavati da povratite onaj sjaj,ali ako se stvarno izgubio,onda...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
ja ne verujem u pazuze.tako da..ili to resite civilizovano.. tj porazgovarate,date jedno drugom prostora,pokusate neke nove stvari,novi pristup.. ako ne uspe..to je to. doslo je do zasicenja i kraj. nazalost ali je tako.
|
|
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
pa potrudite se da vratite strast u vezu
|
|
 |
BaBy** Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359

|
|
desavalo mi se ovo..dugo sam sa momkom,kemija se ponekad izgubi,kad vidis nekog tko te privlaci...s kime si u mislima...al to je sve prolazno...jednog volis,vise ne mozes.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | Sta kad ti i on odlucite da ne budete zajedno a i dalje volite jedno drugo i stalo vam je ali jednostavno osecate oboje da medju vam nema hemije koje je nekad bilo... |
Kada se odlučite na takav korak, jednostavno to smatrajte krajem, hemiju niko i ništa više neće vratiti, jer je u pitanju odsustvo ljubavi koje malo ko želi da prizna. Hemija je hemija, jednom kada se pogrešna doza nečega stavi u flašicu koja je do tada perfektno djelovala, uništili ste sve i dobili neodređene i nejasne emocije koje su na kraju - ništa. Dakle, to je kraj i definitivno se mora shvatiti, priznati i krenuti u nove "opite". A oni i dalje postoje i samo čekaju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
_tvitika_ Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd

|
|
Kad nestane hemije a postoji ljubav, postoji rešenje: naći ljubavnika
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
 |

|

|
|
_tvitika_ je napisao/la sledeće: | Kad nestane hemije a postoji ljubav, postoji rešenje: naći ljubavnika  |
Vjeruj mi, ni to nije rješenje. Niti je ostalo ljubavi. To je samo stvar navike koju pogrešno tumačimo ljubavlju, možda i strah načiniti novi korak bez njega, ali ljubav sigurno nije..
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
_tvitika_ Upućeni član

|

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | _tvitika_ je napisao/la sledeće: | Kad nestane hemije a postoji ljubav, postoji rešenje: naći ljubavnika  |
Vjeruj mi, ni to nije rješenje. Niti je ostalo ljubavi. To je samo stvar navike koju pogrešno tumačimo ljubavlju, možda i strah načiniti novi korak bez njega, ali ljubav sigurno nije.. |
Ma draga moja gkukolj, posle 11 godina braka nestaje hemije, budi sigurna u to. Ali to ne znači da nema ljubavi. Samo je promenila oblik, postala drugačija, a ne puna strasti kao na početku veze.
Edit: ja sam jednom prevarila muža (samo tiću ) i umislila sam da sam se zaljubila u tog dečka sa kojim sam bila. Doduše, i jesam, ali sam posle skontala da je to više bila strast. I naravno, shvatila sam koga volim. Muža. Samo to sa mužem se više pretvorilo u duboko prijateljstvo, pa smo kao brat i sestra. Ja mislim da vremenom to tako ide. Ili ne? Otkud znam...
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Je, u pravu si tvitika, ljubav evoluira. Govorim iz mnogogodisnjeg iskustva koje ukljucuje i skoro 15 godina zajedno s jednom (+brak).
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |

|

|
|
_tvitika_ je napisao/la sledeće: | gkukolj je napisao/la sledeće: | _tvitika_ je napisao/la sledeće: | Kad nestane hemije a postoji ljubav, postoji rešenje: naći ljubavnika  |
Vjeruj mi, ni to nije rješenje. Niti je ostalo ljubavi. To je samo stvar navike koju pogrešno tumačimo ljubavlju, možda i strah načiniti novi korak bez njega, ali ljubav sigurno nije.. |
Ma draga moja gkukolj, posle 11 godina braka nestaje hemije, budi sigurna u to. Ali to ne znači da nema ljubavi. Samo je promenila oblik, postala drugačija, a ne puna strasti kao na početku veze.
Edit: ja sam jednom prevarila muža (samo tiću ) i umislila sam da sam se zaljubila u tog dečka sa kojim sam bila. Doduše, i jesam, ali sam posle skontala da je to više bila strast. I naravno, shvatila sam koga volim. Muža. Samo to sa mužem se više pretvorilo u duboko prijateljstvo, pa smo kao brat i sestra. Ja mislim da vremenom to tako ide. Ili ne? Otkud znam... |
Draga moja tvitika, i ja sam bila u braku, hemije jeste nestalo, ali je nestala i ljubav i u tome je bio problem. Ne možemo generalizovati stvari, jer je moje iskustvo potpuno drugačije od tvoga i mnogih drugih, zbog različitosti karaktera i same psihe. Svoga muža sam prevarila ne jednom, na žalost, ali da sam ga voljela onako kako je trebalo za zajednički život, do toga ne bi ni došlo.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
_tvitika_ Upućeni član

|

|
|
Kod mene nije nestalo ljubavi, ali bila je jedna žešća kriza i tad sam našla drugog. Jbg, kad ti muž ne posveti pažnju, drugi hoće...Na sreću, taj problem smo ispravili tako da nemam potrebu da ga ponovo prevarim. Desilo se jednom i nadam se da neće više.
A učestalost varanja kad nema ljubavi je prirodna reakcija. Razumem te gkukolj. Drugačija su nam iskustva.
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|