www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A sta kad hemija nestane...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 05, 2007 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao Toliko Se Volimo Da Ne Mozemo Vise Da Se Gledamo I Da Je Bolje Da Se Ne Vidjamo! Hahaha, kakva je to glupost, al meni se desila.
I tako malo patis, smrsas koji kilogram, nadjes na nekog drugog, i dalje mislis na onog prvog, i vremenom naidje treci i prvog definitivno zaboravis, mada kad ga vidis drag ti je i dalje i simpatican, al to je ipak zavrsena prica.

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 23, 2008 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih u tom slucaju napravila pauzu,pa ako se veza posle pauze i dalje nastavi bez fluida,onda bih raskinula.

Jer nema svrhe da budete zajedno ako to vise nije to,samo cete se muciti i pokusavati da povratite onaj sjaj,ali ako se stvarno izgubio,onda... Sad

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ne verujem u pazuze.tako da..ili to resite civilizovano.. tj porazgovarate,date jedno drugom prostora,pokusate neke nove stvari,novi pristup.. ako ne uspe..to je to. doslo je do zasicenja i kraj. nazalost ali je tako. Rolling Eyes

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa potrudite se da vratite strast u vezu Wink

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

desavalo mi se ovo..dugo sam sa momkom,kemija se ponekad izgubi,kad vidis nekog tko te privlaci...s kime si u mislima...al to je sve prolazno...jednog volis,vise ne mozes.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 16, 2010 10:27 am    Naslov poruke: Re: A sta kad hemija nestane... Na vrh strane Na dno strane

Gertie je napisao/la sledeće:
Sta kad ti i on odlucite da ne budete zajedno a i dalje volite jedno drugo i stalo vam je ali jednostavno osecate oboje da medju vam nema hemije koje je nekad bilo...

Kada se odlučite na takav korak, jednostavno to smatrajte krajem, hemiju niko i ništa više neće vratiti, jer je u pitanju odsustvo ljubavi koje malo ko želi da prizna. Hemija je hemija, jednom kada se pogrešna doza nečega stavi u flašicu koja je do tada perfektno djelovala, uništili ste sve i dobili neodređene i nejasne emocije koje su na kraju - ništa. Dakle, to je kraj i definitivno se mora shvatiti, priznati i krenuti u nove "opite". A oni i dalje postoje i samo čekaju. Very Happy

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 54

Datum registracije: 20 Jul 2010
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 29, 2010 10:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad nestane hemije a postoji ljubav, postoji rešenje: naći ljubavnika Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 30, 2010 8:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

_tvitika_ je napisao/la sledeće:

Vjeruj mi, ni to nije rješenje. Niti je ostalo ljubavi. To je samo stvar navike koju pogrešno tumačimo ljubavlju, možda i strah načiniti novi korak bez njega, ali ljubav sigurno nije..

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 31, 2010 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:

Vjeruj mi, ni to nije rješenje. Niti je ostalo ljubavi. To je samo stvar navike koju pogrešno tumačimo ljubavlju, možda i strah načiniti novi korak bez njega, ali ljubav sigurno nije..

Ma draga moja gkukolj, posle 11 godina braka nestaje hemije, budi sigurna u to. Ali to ne znači da nema ljubavi. Samo je promenila oblik, postala drugačija, a ne puna strasti kao na početku veze. Wink

Edit: ja sam jednom prevarila muža (samo tiću Laughing ) i umislila sam da sam se zaljubila u tog dečka sa kojim sam bila. Doduše, i jesam, ali sam posle skontala da je to više bila strast. I naravno, shvatila sam koga volim. Muža. Samo to sa mužem se više pretvorilo u duboko prijateljstvo, pa smo kao brat i sestra. Ja mislim da vremenom to tako ide. Ili ne? Otkud znam...

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 01, 2010 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Je, u pravu si tvitika, ljubav evoluira. Govorim iz mnogogodisnjeg iskustva koje ukljucuje i skoro 15 godina zajedno s jednom (+brak).

gkukolj
-tončica-palončica-

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 01, 2010 8:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gkukolj je napisao/la sledeće:

Ma draga moja gkukolj, posle 11 godina braka nestaje hemije, budi sigurna u to. Ali to ne znači da nema ljubavi. Samo je promenila oblik, postala drugačija, a ne puna strasti kao na početku veze. Wink

Edit: ja sam jednom prevarila muža (samo tiću Laughing ) i umislila sam da sam se zaljubila u tog dečka sa kojim sam bila. Doduše, i jesam, ali sam posle skontala da je to više bila strast. I naravno, shvatila sam koga volim. Muža. Samo to sa mužem se više pretvorilo u duboko prijateljstvo, pa smo kao brat i sestra. Ja mislim da vremenom to tako ide. Ili ne? Otkud znam...

Draga moja tvitika, i ja sam bila u braku, hemije jeste nestalo, ali je nestala i ljubav i u tome je bio problem. Ne možemo generalizovati stvari, jer je moje iskustvo potpuno drugačije od tvoga i mnogih drugih, zbog različitosti karaktera i same psihe. Svoga muža sam prevarila ne jednom, na žalost, ali da sam ga voljela onako kako je trebalo za zajednički život, do toga ne bi ni došlo.

_tvitika_
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 02, 2010 11:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene nije nestalo ljubavi, ali bila je jedna žešća kriza i tad sam našla drugog. Jbg, kad ti muž ne posveti pažnju, drugi hoće...Na sreću, taj problem smo ispravili tako da nemam potrebu da ga ponovo prevarim. Desilo se jednom i nadam se da neće više.

A učestalost varanja kad nema ljubavi je prirodna reakcija. Razumem te gkukolj. Drugačija su nam iskustva.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> A sta kad hemija nestane... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon