:: |
Autor |
Poruka |
sizerska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 97 Mesto: Beograd
|
|
Moram reci da se slazem sa Intruderom. Dodiri su jako vazni. dodir ne mora biti samo fizicki, vec i psihicki. Mozete nekoga dodirnuti i recima i da te reci osave takav trag i znace nekom vise od ne znam koliko fizickih dodira. Vazan je trenutak. u pravom trenutku, reci pravu stvar ili pruziti pravi dodir.
|
|
|
dado_GTI Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb
|
|
veoma bitno u musko zenskim odnosima
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
dodir može da laže.....znaci momak me voli ali dodirne me grubo jer nikad još nije usao u pravu ljubav....ovo je samo primjer....i dodiri i rjeci mogu biti lazi koje nas zavedu....ja kažem djela su ona koja nešto vrjede...
|
|
|
|
|
|
ivaaaaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2006 Poruke: 192
|
|
reci me sve manje dodiruju,jer znam koliko su ljudi licemerni,tako da...a dodir mi znaci najvise na svetu..bio on po ruci,ramenu,zagrljak,ruka u ruci ili negde drugde...dodir je chudo..
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Vise volim dodire. Nekako, kroz njih osjecam svu energiju, i imam osjecaj da mogu da citam tudje misli. Mogu po stisku i toplini osjetiti ljubav.... Voljela sam njezne dodire po noci, ispod plahte po mom stomaku. Skakljali su me, ali sam uzivala u njegovim prstima. I sada volim kad me netko zagrli i obrise suze....
Nista, pa cak ni rijeci ne mogu zamjeniti osjecaj tisine i dodira. Kada znas da rijeci nisu potrebne, i svaktko tone u svoj san, a zapravo sanjamo isti san. I u tom snu se nadjemo, a dodir nas posjeti da je zapravo stvarnost poput tog sna.... To je bozanski...
|
|
|
|
|
slatkica87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | ponekad zadrhtim...prodje me jeza, naravno kada je prijatan. ponekad osetim hladnocu, daljinu, naravno kada je neprijatan. |
tako nekako
|
|
|
|
|
|
Bestijica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne
|
|
rijeci me narocito dodiruju
ali ja sam osoba koja cesto dodirije u razgovoru puno koristim ruke nekada stisak ruke znaci vise nego 100 rijeci
|
|
|
|
|
|
NekiLudi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55
|
|
ja sma osoba koja vrlo lako dirne nekoga sa rjecima..
a i fizicki
ali vise volim kad me neto dirne s nekom gestom ili nekim rijecima..smao rijetko to znaju
|
|
|
|
|
|
nina81 Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 1051 Mesto: tamo gde je on!!!!
|
|
Dodir je izuzetno bitan......slazem se sa tim ......najvise ti je potreban kada ti lose ide a to je zagrljaj-puno ti znaci....
|
_________________ Ko si zapravo ti?Sudbina ili ljepi hir,san koji se odsanja ili sjena sto proganja?Ko si ti?Dali si ti nesto sto boli ili neko ko iskreno zna da voli..........................!sudbina ili hir |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | Kant je rekao da je dodir ruke vidljivi izraz misli.......da li je to bash tako, ako ne, shta vi mislite o fenomenu dodira? kako reagujete na dodir ? ili vas mozda i rechi dodiruju? |
Ne bih rekla da je vidljivi izraz misli, već osećanja.
Da dodiruje može i pogled i misao i reč. Čarobno je kad se ispišu romani
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | Kant je rekao da je dodir ruke vidljivi izraz misli.......da li je to bash tako, ako ne, shta vi mislite o fenomenu dodira? kako reagujete na dodir ? ili vas mozda i rechi dodiruju? |
Mislim da je Kant bio apsolutno u pravu.
Dodir ponekad moze da kaze ono sto rec ne moze ni da zamisli.
Rec je pokazatelj razumevanja i moci...tako je bar ja vidim.
A dodir...dodir znaci bliskost,ljubav,nezamenljivost,tisinu,smeh,snagu,istrajnost...
dok recima mozemo lagati,dodirom zasigurno ne mozemo.
Ne mozes nekoga nezno dodirnuti i stisnuti mu ruku a da pritom ne mozes da ga pogledas u oci koliko ga ne volis...to jednostavno ne ide.
Bar ja to nikad nisam mogla.
Dodirom,ako pod njim mozemo podrazumevati i zagrljaj,ne treba reci...i zato je dodir nesto najmocnije sto moze da spoji ljude.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
slakoleonac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 95
|
|
Od svih dodira koje nabrojaste (dodir rijeci, dodir tijela, dodir misli i dodir osjecanja), najvise mi govore i znace posljednja dva.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|