:: |
Autor |
Poruka |
mc_elly Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Maj 2006 Poruke: 1628 Mesto: * u jednom vrtu medju cvijecem*
|
|
ne volim neuredne i zacupane obrve ali isto tako ne volim ni one totalno obrijane pa nanovo nacrtane obrve to mi nekako izgleda uzasno, jer su takve obrve obicno svaki dan razlicite, cas vise podignute, cas nize, cas u obliku luka i slicno. preferiram normalno oblikovane obrve, devojke koje imaju redje obrve logicno je da sam za kozmeticko dopunjavanje tih obrva
ja licno imam deblje guste obrve ali to jako lepo oblikujem i dovedem u red, jest da mi treba malo vise vremena ali mi nije ni sekunde zao jer nakon toga budu bas prelepo oblikovane ( mozda sam malo narcisoidna ali stvarno mislim tako )
|
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Ja sam par puta racunala koliko mi obrva (dlacica) izraste za mesec dana i bilo je ovako na desnoj 6 na levoj 4, uopste mi ne rastu obrve, imam ih ali samo tamo gde treba da ih bude ovo okolo kao da svaki dan cupkam, tako isto i mojoj rodjenoj sestri, njoj niko ne verujem da ne cupa obrve ona ima prelep oblik tanke, crne kao tetovirane, ja bas i nemam tako lepe
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
Uživam čupajući ih sama i depilirajući ih sama, ne volim kozmetičarke i njihova pipkanja po licu, nogama...
U početku je bilo bolno čupat obrve, sad totalno bez ikakvog beda napravim to i ne razmišljam jel bi trebalo bolit.
|
|
|
|
|
|
daisy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 244
|
|
Imam prirodno lep oblik obrva, ali sam ipak isla kod kozmeticarke, medjutim, nije bas imala puno posla.
Tako da, sto se tice obrva, nemam problema.
|
|
|
|
|
|
Tandzi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Avg 2006 Poruke: 93
|
|
Da li ste nekada probale threading? Savrsen nacin sredjivanja obrva. To obicno rade zene iz Indije. Otklanjanje obrva sa koncem je veoma efikasno. Uvek mi lepo srede i duze vremena treba da nove izrastu. Ko nije probao, a ima mogucnosti, toplo vam preporucujem.
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ja volim svoje obrve jer su prirodno tanke i lepo oblikovane i neam nameru da ih menjam.
|
|
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
sama ih cupam i mislim da so ok
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
sama ih čupam i oblikujem i uživam u tome. Ne bi nijednoj kozmetičarki dopustila da mi pokvari moj mali ritual
|
|
|
|
|
|
LELICA17 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 249 Mesto: Osijek
|
|
ja imam jako lijepe obrve,trudim se oko toga.)
|
_________________ KISS MEEEEEEEE |
|
|
|
|
nevena_sh Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 477 Mesto: Beograd
|
|
ja sam bukvalno opterecena svojim obrvama.. i cupam ih svaki 2-3 dan, cim se pojavi malecna
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Iskljucivo kozmeticarka. U stvari idem kod nje jedamput u 2-3 meseca, ona napravi oblik a ja odrzavam dok god je to moguce.
Jednom sam ih toliko unakazila da sam ih crtala konstantno jedno mesec dana.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
imam tako guste i jake obrve... nisu bas zgodne za odrzavanje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|