:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Uredan je mnogo i pažljiv.
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Citat: | Koliko su vasi momci uredni/neuredni????
Koliko ste vi same uredne??? |
Ako ikada odlepim, to će biti zbog perfekcionizma! Sve mora biti na svom mestu i pod konac! Čak se i sprdaju sa mnom zbog toga, kažu da je kod mene kao u apoteci (naravno, ne zbog mirisa, tu je air wick)!
Što se njega tiče, ne bih mogla biti s nekim ko ne zna ni gde je pre 5 min. skinuo majicu, čarape ili šta već! Samo neka za sobom pospremi i biće sve ok! Ostalo ću ja!
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Nikada ne bih bila sa neurednim momkom...Ako je neuredan onda i ne drzi do higijene a to kod mene ne prolazi. A valjda bi trebao da ima nesto u glavi da zna da nije normalno biti tako neuredan
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ne kazem da sam neka cistunica ali ne bih mogla da podnesem da je on neuredniji od mene...pokusala bih da korigujem ali morao bi mnooogo da se potrudi...ne zelim da nekom izigravam mamu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
na svu sreću nemamo problema s tim...moj dragi je ok sto se toga tiče... al zato moja braća... poludim s njima
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ne verujem da bih mogla da zivim sa takvim covekom.
Naravno ne trazim da moj muz radi sve po kuci, to mogu ja, ali ne mora da razbaca svoje prljave stvaro po podu, foteljama, stolicama itd.
Imam srece muz mi ne voli nered, ako slucajno nesto zaboravim da sklonim ili operem skrenuce mi paznju ili ce on to sam uraditi.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nisam pretjerano pedantna da bih time gnjavila ljude koji dijele životni prostor sa mnom, pa samim tim ni čovjeka pored sebe.
Ne volim samo svukuda razbacane stvari, jer to ostavljanje stvari na svoje mjesto i čini kuću urednom. Moja je sreća što je On prilično uredan i što mu nije navika sa vrata bacati di šta stigne, što je bio slučaj sa bivšim mužem. I stoga mi ne smeta ako nešto i nije kako treba, u godinama sam kada zaista najmanje obraćam pažnju na takve stvari i one me sve manje iritiraju.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Moj muž je perfekcionista, i doista je pedantan. Svemu se zna gde je mesto. A da li bih mogla bit sa neurednim? Sa totalno neurednim nikad, a onim koji baci majicu gde joj nije mesto, možda
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|