:: |
Autor |
Poruka |
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Neki kazu da ti krugovi nastaju zbog sastava zemljista na tom mestu, mozda su u pravu. Meni je zanimljivije da verujem u vanzemaljce.
|
|
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
ljudi su ih napravili sto posto radi novca
ne verujem da su neki vanzemaljci
|
|
|
|
gargamelko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac
|
|
Nesto se cudno dogadja,samo sta? Ipak mislim da nesto ima,nije moguce da su to napravili ljudi.
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
Gledao sam emisiju na National Geographic Channel-u vezanu za krugove u žitu. Ljudi, nećete vjerovati koliko sam se iznenadio. Par ljudi je to za 3 sata napravila perfektno. Tako da od vanzemaljaca nema ništa. Sorry što sam razočarao neke, ali postoji mogućnost da to prije nisu radili ljudi
[Edit by Coco Bill: SrXXX, znas vec da velika slova oznacavaju vikanje, i da ih ovde ne koristimo. Drugi put te vec opominjem. Obrati malo paznju...]
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ali postoji snimak polja zita na kojem odjednom pocinju da se pojavljuju ti krugovi. Kao da slece nevidljiva letelica.
|
|
|
samo_san Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 105
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Ali postoji snimak polja zita na kojem odjednom pocinju da se pojavljuju ti krugovi. Kao da slece nevidljiva letelica. |
Nikad nisam cuo za to,ali u vanzemaljce bas i ne verujem-to je sve americka sminka da se otkloni paznja javnosti sa onoga sto oni zaista rade..
|
_________________ SVE je moguce onome koji veruje...(Marko, 20:23) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|