:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Neman bas neko mišljenje...nije mi spirala napeta..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | koristim je par godina i to bas tu hormonsku....par prvih meseci sam imala uzasne bolove u stomaku...dok mi se organizam nije navikao na nju...ali sada je i ne osecam.....ciklus skoro i da nemam...toliko se smanjio..sto je jako dobra stvar narocito za letnji period jer ulzoci ili tamponi mi nisu potrebni....zaista je toplo preporucujem.....
jedino me zacudila cena ....ovde je bila besplatna...mada ko zna...mozda ce i mene iznenaditi tako jednom lepom cenom za godinu dve.... |
zar to sa mendzom nije malo opasno?
mislim da ti je xtra oskudna..i da ne morash chak ni ulozak ni tampon da stavljash... mislim bash weird.
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
semidelux je napisao/la sledeće: | Yasmin je napisao/la sledeće: | koristim je par godina i to bas tu hormonsku....par prvih meseci sam imala uzasne bolove u stomaku...dok mi se organizam nije navikao na nju...ali sada je i ne osecam.....ciklus skoro i da nemam...toliko se smanjio..sto je jako dobra stvar narocito za letnji period jer ulzoci ili tamponi mi nisu potrebni....zaista je toplo preporucujem.....
jedino me zacudila cena ....ovde je bila besplatna...mada ko zna...mozda ce i mene iznenaditi tako jednom lepom cenom za godinu dve.... |
zar to sa mendzom nije malo opasno?
mislim da ti je xtra oskudna..i da ne morash chak ni ulozak ni tampon da stavljash... mislim bash weird. |
Vidis to je i meni bio veliki razlog da se razmislim oko te spirale bas
MOgu da zamislim koliko je ona jaka hormonima kad moze toliko da utice na menstruaciju.
Meni je moj doktor jos uvek toplo preporucuje bas zbog toga sto ja mnogo krvarim. Al nisam se odlucila. I kako stvari stoje sad, ne verujem ni da hocu
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
ne bi to nikad htjela koristit, nekako se naježim na samu pomisao
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Možda su kod mene samo predrasude u pitanju, ali ni ja se ne bih odlučila za spiralu. Radije neki drugi oblik kontracepcije.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
čokolin Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2009 Poruke: 2 Mesto: mostar
|
|
Meni te spirale nisu nimalo privlačne. Malo ljudi u biti zna da su spirale (između ostalog) i abortivno sredstvo tj. ako dođe do oplodnje spirala ne dopušta da se plod ugnjezdi u maternici i plod propada, tj. dolazi da ranog pobačaja a da žena to i ne primjeti...
EDIT: sad vidim da je zadnji post 27. 1. 2007.
Sorry što dižem staru temu.
|
|
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Nisam znao ovo u vezi ovog zadnjeg posta.... ali u sustini glasam ZA.... pa ako neko vec ne moze da se suzdrzi po pitanju nekih stvari - ne mora da snosi i "posledice"... mada... nista nije sigurno....
Sto se spirala tice... pa stavljali su ih zene i pre 20 godina... tako da u danasnje vreme ne bi trebalo biti problema sa time.... Uzivajte....
|
|
|
|
|
|
čokolin Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2009 Poruke: 2 Mesto: mostar
|
|
Najgore u svemu tome je što mnoga kontracepcijaska sredstva djeluju na abortivan način (kontracepcijske pilule, spirale, injekcije...) jer ne spriječavaju uvijek začeće nego, ako do njega dođe ne dopuštaju zametku da se primi u maternicu i on propada...
Nažalost, malo ljudi danas o tome razmišlja i zna...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|