:: |
Autor |
Poruka |
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
hehe neznam zanimljive su nemozes stati citati kad pocnes ciatati ali film je bolji
|
|
|
|
|
|
vedranvp Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 71
|
|
Obozavam Harry Pottera, mislim da je knjiga jako dobro napisana, svaka čast autorici. Procitao sam sve djelove osim zadnjeg Princ mješane krvi, za kojeg jedva cekam da dodjem na red u knjižnici. Gledao sam sve filmove, koji su isto dobri ali nevolim kad se izostavljaju neki događaji...
|
|
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
Necu to da citam.
Ali evo u Holandiji je sada u kinima novi H.P.
planiram da odem sa kcerkom
|
|
|
|
|
|
Mirel123 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 219
|
|
ja obozavam harrya cujem da je izasao 6. dio ali jos nisam imao priliku da ga se docepam
|
|
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Lilly2eternity je napisao/la sledeće: | J.K.Rowling je u jednom intervjuu rekla da je RAB Sirijusov brat Regulus Black. Ja lično čiatala intervju na Mugglenet-u.Znači misterija razrešena... |
Ona nikad nije potvrdila da je to Blekov brat,jer je dodala da moze da bude i Angelina Belaktris kao i mnoge druge koje je nabrojala,tako da misterija nije razrijesena
vedranvp je napisao/la sledeće: | Obozavam Harry Pottera, mislim da je knjiga jako dobro napisana, svaka čast autorici. Procitao sam sve djelove osim zadnjeg Princ mješane krvi, za kojeg jedva cekam da dodjem na red u knjižnici. Gledao sam sve filmove, koji su isto dobri ali nevolim kad se izostavljaju neki događaji... |
Slazem se sa tobom oko toga da su neki djelovi izostavljeni i da je to bas bzv,jer pogotovo cetvrti dio je bas skracen,na pocetak je izostavljeno ubistvo porodice Ridl,kao i dolazak Veslijevih po Harry-a u kucu Darslijevih
Ziggy je napisao/la sledeće: | hehe neznam zanimljive su nemozes stati citati kad pocnes ciatati ali film je bolji |
Ne moze film da bude bolji kad nema pola scena,kao sto je i vendramp naveo,jer dosta toga je nejasno na filmovima kad izostave neke segmente knjige koji su od velike vaznosti.
Editovala Daca
moze sve u jedan post
|
|
|
|
|
|
Mirel123 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 219
|
|
Jooj moja seka je opsjednuta Harrijem Potterom
|
|
|
|
|
|
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Procitao svih sest. Roulingova je sve bolja. Jedva cekam finalni, sedmi deo. Sesti je samo sve jos vise zakomplikovao.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ja sam neverovatni zaljubljenik u HP-a. Jos nisam prezalila Sirijusovu smrt, a sad mi ubise i Dambldora...Strasno...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
E dobar je sesti deo, procitala sam ga i mnogo sam se rastuzila kad je bio ubijen Dambldor...
|
|
|
JekaiJose Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 100 Mesto: Nis
|
|
Ja obozavam HP.Procitala sam 5 knjiga vise od 10 puta.Ali me je 6 razocarala.Ona glupa spisateljica pobi sve zivo.Dambldor mi je bio omiljen lik,a sada je i njega ubila,stoka.Ja se samo nadam da nije stvarno mrtav.A ako jeste 7 deo ce da bude bezveze.Niti ce radnja da se odigrava u Hogvortsu,a i ako se bude odigrala Hogvorts nece biti isti bez Dambija.
|
_________________ "Happiness can be found even in the darkest of times... if only one remembers to turn on the light"
Albus Dumbledore
"We have top players,and sorry if I'm arrogant we have a top manager too."
Jose Mourinho |
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
phoenix plavi na njegovom sanduku? Ja mislim da ce dumbledore ipak ustati is mrtvih. seti se
www.dumbledoreisnotdead.com.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Glupo je rapravljati o tome kad je mrtav,ja mislim da je sve to bio dogovor sa Snejpom,jer Snejp jedini moze da pomogne Hariju da se rijese Voldemorta.
Ako se sjetite rijeci Dambldora kada su on i Hari bili u pecinu da uniste Horkuks,sjeti te se da je trebalo da se po zidu poprska krv da bi se vrata otvorila,i kada je Harry krenuo,Dambldor ga je zaustavio i rekao mu da Harrijeva krv vrijedi vise nego njegova i da nije vazno ako Ja(Dambldor)umrem,sve dok si ti ziv.Tu mozemo da vidimo da je on vec siguran u njegovu smrt--A sjetite se kad je Hagrid pricao Harriju da je uhvatio Snejpa i Dambldora da se svadjaju i Dambldor je rekao Snejpu "zakleo si mi se da ces to da uradis i moras"--Tu isto mozemo da predpostavimo da je Dambldor trazio da ga Snejp ubije,jer nije htio da od Draca Melfoja pravi ubicu.I Snejp je mogao da ubije Harrija nakraju cak mu je spasio zivot od Vukodlaka i plus rekao mu je "Kad zatvoris um i kad naucis da izgovaras magije u sebi,tek onda mi se mozes suprostaviti",Znaci on opet pokusava da nauci Harrija oklumensiju.I na kraju kad ga je Harry nazvao kukavicom,Snejp se naljutio i rekao mu da ga ne zove kukavicom(naravno tu zakljucujemo da mu ipak nije lako sto je morao da ubije Dambldora).
Snejp je najbolji u Oklumensiji,i jedini moze pomoci Harriju da pobjede Voldemorta,a Dambldor je to znao zato je i trazio od Snejpa da ga ubije,da bi Snejp u ocima Voldemorta bio Smrtozder.Dambldor je mnogo puta rekao Hariju da kad Hari savlada sve vjestine i kad bude potpuno spreman da se suprostavi Voldemoru,njemu nece biti vazno ako umre,jer zna da Hari jednio moze da ga pobjedi(tako se kaze u predskazanju)
Dambldor je mrtav,a ja se nadam da je ovo moje misljenje o Snejpu na mjestu,inace ne znam kako ce drugacije Hari pobijediti Voldemorta
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|