:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Citala sam ga, ali davno, jos u osnovnoj skoli. Dobar je, pogotov za procitat ga dok se suncas ljeti na plazi
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
extreme21m Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 19
|
|
hm... pa mora se prznati da ima finih knjiga aha ,citammmm
|
_________________ aasdasda |
|
|
|
|
vendulja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 237
|
|
Seldon mi je omiljeni pisac.
Zadnje sto sam citala od njega je Nista nije vjecno.
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Citala prije par godina sve sto mi je od njega dolazilo pod ruku...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
vale40 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 35
|
|
Da citala sam ranije.Imam sva njegova djela.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Pa sad i ne baš.
Ali jesam prije, davno je davno bilo to...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Jok, more. Šeldon i H. Robins su pisci koji mi se uopšte ne svidjaju. Pročitao sam nešto od njih i nisu me fascinirala njihova dela.
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Procitala sam skoro sve krimice od ovog pisca,u tom periodu kad sam ih citala su mi se jako dopali(imala sam oko 11-12 godina),danas ima i drugih pisaca koji su mnogo bolje razvili takav tip romana(krimi),al ih danas slabo citam,mozda ponekad,cisto da se `osvjezim` posle gomile drugih knjiga mnogo dubljeg znacenja i tematike,jer njegovi romani su dosta laki za citanje.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
Jelena1401 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Avg 2007 Poruke: 11
|
|
Josh u osnovnoj sam prochitala knjigu ''Ako dochekam sutra''.
Chak i dan danas se vracam toj knjizi, tako da, ne znam koliko sam je puta do sad prochitala iznova.
Najvishe me odushevljava junakinja ove knjige, Tracy Whitney, u kojoj su sjedinjene istrajnost, snalazljivost, pamet, sharm i lepota.
|
|
|
|
|
|
sara_x Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 115
|
|
Da, čitala sam dok nisam pročitala sve njegove knjige (sve za koje znam), a od omiljenih su mi Ako dočekam sutra, Krvne veze i Ponoćne uspomene. Ne slažem se da se iz njegovih knjiga ne može ništa naučiti, kao što je neko to pominjao. Mislim da se iz svake knjige može ponešto korisno izvući. Što se tiče lako/teškog štiva, mislim da je i o tome besmisleno govoriti. Nekima je (primer) Dostojevski teško štivo i veoma poučan pisac, a recimo, Sidney sasvim suprotno. Neka mi neko objasni po čemu može da izvrši poređenje ova dva pisca, pa ću onda razumeti i ostalo. Isto bi bilo kada bi neko uporedio Bilju Krstić i Maju Odžaklijevsku.
|
_________________ Moć nad ljudima, krije se u poznavanju njihovih malih tajni |
|
|
|
|
Skorpija85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 25
|
|
Pročitala sam uglavnom sve njegove knjige, i svaka me podjednako oduševi...
Uvek mi prijaju, opuste me...
Kako krenem da čitam neki negov roman to se ne ispušta iz ruku dok ne pročitam u jednom dahu..
Onda bez prestanka mislim o tome... šta će se desiti dalje...
noću se budim pa kao ajd da pročitam 10- tak stranica bar... ne mogu da dočekam sutra
Ne znam koju da izdvojim... ali, ajde neka bude... Druga strana ponoći, Jutro,podne i noć, Gospodar igre...
Sad hoću da uzmem Ako dočekam sutra.. vidim hvalite.
A jel znate neki film da je snimljen po njegovoj knjizi?
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|