:: |
Autor |
Poruka |
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Ih kolko puta pa kad ogladni ili dobije batina evo gda kući.
|
|
|
|
|
|
Kikibombona Zvezdana prašina
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 1022 Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!
|
|
Nazalost je ovo bila jako jako cesta pojava.. S obzirom da se znalo u mom rodnom mestu da mi je mama veterinar.. znalo se da se lepo ophodimo prema nasim zivotinjama..da ih cuvamo i da se brinemo o njima.. i st je najvaznije valjda bilo za one uslove.. da su zivotinje zdrave i vakcinisane redovno.. E sad, kucice nismo vezivali.. vec ih jednostavno putimo da se malo setkaju ali bi se vratili brzo nakon toga.. Sto se macki tice.. macku i da hoces nemozes da zabarikadiras u kucu..nije humano.. pustis je da seta i docice sama...Skoro uvek smo samo imali po jednu zivotinju u jednom momentu ali kad bi ova zivotinja nestala, uzeli bi nam nasi neku drugu zivotinju koju bismo ja i sestra mogle da zavolimo.. Ipak, nikad mi nece biti jasno kako ljudi mogu tako pokvareni i ljigavi da budu..? Te zivotinje su uvek imale ogrlice s naosm adresom a nikad se niko nije javio da ih vrati Nece mi ziaci iz glave nikad onaj dan kad sam odlazila iz rodnog kraja i slucajno iz kola prepoznala svoju najomiljeniju macu ali i kucence do tada.. Oboje su me samo gledali ....
|
|
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Meni nikad nije odlutao.Hvaoa Bogu,ince bih verovatno poludela od brige.Hocu da mu ugradim cip,da uvek mogu da ga lociram u slucaju da se izgubi
|
|
|
|
|
|
NikolaHN Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207
|
|
moji bjeze od kuce poslije drugog dana i vise se nevracaju
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
jeste jednom...i više ga nikada nisam video
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
Ivancica_BG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 152 Mesto: Beograd
|
|
Meni su ukrali mog slatkog dalmatinca Miska dok sam bila na moru a imao je samo 5 meseci i nikada ga vise nisam videla
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Dosta puta, a cesto i bez traga....Obicno su mi macke bjezale. A njih ionako ne volim pubo, pa sam bila happy kad bi ih se rijesila. Jer moj brat, a i mama obozavaju mace, pa ih vjecno drzali oko kuce. I kad se ujutro probude-maca nestala...hihih...
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
RomaleRomali Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 33
|
|
pa previse me voli da bi bjezao od mene...
|
|
|
|
|
|
MIKYE1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Da moja necakinja mi je kad je bila mala pustila dva papagaja!
|
|
|
|
|
|
mistyque_m Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 51
|
|
često mi se dogodilo da mi papigica pobjegne.......šmrc
|
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Meni moj mačak nikada nije pobjegao, uvijek pazim na njega kad izlazim iz stana,ma ja ne bi mogla živjeti bez njega, stvarno mi puno znači..
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
PowerBG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 112 Mesto: Beograd
|
|
Na srecu moj pas mi nije nestao...i iskreno ne znam kako bih se pomirio sa tim da se tako nesto ikada desi....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|