www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vam je kad vaš kucni ljubimac nestao???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ih kolko puta pa kad ogladni ili dobije batina evo gda kući. Laughing

Kikibombona
Zvezdana prašina
Zvezdana prašina

Godine: 40

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 7:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nazalost je ovo bila jako jako cesta pojava.. S obzirom da se znalo u mom rodnom mestu da mi je mama veterinar.. znalo se da se lepo ophodimo prema nasim zivotinjama..da ih cuvamo i da se brinemo o njima.. i st je najvaznije valjda bilo za one uslove.. da su zivotinje zdrave i vakcinisane redovno.. E sad, kucice nismo vezivali.. vec ih jednostavno putimo da se malo setkaju ali bi se vratili brzo nakon toga.. Sto se macki tice.. macku i da hoces nemozes da zabarikadiras u kucu..nije humano.. pustis je da seta i docice sama...Skoro uvek smo samo imali po jednu zivotinju u jednom momentu ali kad bi ova zivotinja nestala, uzeli bi nam nasi neku drugu zivotinju koju bismo ja i sestra mogle da zavolimo.. Very Happy Ipak, nikad mi nece biti jasno kako ljudi mogu tako pokvareni i ljigavi da budu..? Te zivotinje su uvek imale ogrlice s naosm adresom a nikad se niko nije javio da ih vrati Rolling Eyes Crying or Very sad Crying or Very sad Nece mi ziaci iz glave nikad onaj dan kad sam odlazila iz rodnog kraja i slucajno iz kola prepoznala svoju najomiljeniju macu ali i kucence do tada.. Oboje su me samo gledali .... Crying or Very sad

cica20
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 01 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 01, 2006 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nikad nije odlutao.Hvaoa Bogu,ince bih verovatno poludela od brige.Hocu da mu ugradim cip,da uvek mogu da ga lociram u slucaju da se izgubi

NikolaHN
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 18, 2006 1:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moji bjeze od kuce poslije drugog dana i vise se nevracaju

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 18, 2006 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jeste jednom...i više ga nikada nisam video

Ivancica_BG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 29 Jan 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 19, 2006 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su ukrali mog slatkog dalmatinca Miska dok sam bila na moru a imao je samo 5 meseci i nikada ga vise nisam videla Crying or Very sad

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dosta puta, a cesto i bez traga....Obicno su mi macke bjezale. A njih ionako ne volim pubo, pa sam bila happy kad bi ih se rijesila. Jer moj brat, a i mama obozavaju mace, pa ih vjecno drzali oko kuce. I kad se ujutro probude-maca nestala...hihih... Rolling Eyes

RomaleRomali
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 24, 2006 5:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa previse me voli da bi bjezao od mene... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

MIKYE1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 25 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 3:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da moja necakinja mi je kad je bila mala pustila dva papagaja!

mistyque_m
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

često mi se dogodilo da mi papigica pobjegne.......šmrc

schmekerica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 15 Mar 2005

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 26, 2006 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni moj mačak nikada nije pobjegao, uvijek pazim na njega kad izlazim iz stana,ma ja ne bi mogla živjeti bez njega, stvarno mi puno znači..

PowerBG
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 27 Nov 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na srecu moj pas mi nije nestao...i iskreno ne znam kako bih se pomirio sa tim da se tako nesto ikada desi.... Sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Da li vam je kad vaš kucni ljubimac nestao??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 5 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon