:: |
Autor |
Poruka |
kikbokser Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd

|
|
To sam radio ranije ako se to moze zvati varanjem jer tada mi je bitan bio samo broj i nisa vise!U sustini to bih sve svrstao pod ono "mladost ludost" ali svemu dodje kraj i dodje u jednom trenutku vreme kada zelimo biti nacisto sa sobom sta zelimo!ja samo zeleo nekoga pored sebe koga cu ceniti i voleti zauvek i zelja mi se ispunila!tako da zajedno smo skoro 3 godine,nedavno smo se verili i ne pada mi nista drugo na pamet osim nje!
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim!  |
|
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
kikbokser je napisao/la sledeće: | To sam radio ranije ako se to moze zvati varanjem jer tada mi je bitan bio samo broj i nisa vise!U sustini to bih sve svrstao pod ono "mladost ludost" ali svemu dodje kraj i dodje u jednom trenutku vreme kada zelimo biti nacisto sa sobom sta zelimo!ja samo zeleo nekoga pored sebe koga cu ceniti i voleti zauvek i zelja mi se ispunila!tako da zajedno smo skoro 3 godine,nedavno smo se verili i ne pada mi nista drugo na pamet osim nje!  |
kao i kod mene,samo sto smo mi zajedno 8 godina
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Aleksa_KG COOL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Apr 2009 Poruke: 30

|
|
nikada nisam ali i to se mozda desi nekad
|
|
|
|
|
 |
ja2808 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Apr 2009 Poruke: 6

|
|
nikada niti cu to ikad uraditi, konacno sam pronasla ljubav svog zivota
|
|
|
|
|
 |
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

|
|
nisam,ja sam fina devojcica
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Nikad.
Možda jesam idealno loša al imam morala.
Više sam za opciju prekida ako me više partner ne privlači pa onda prekiniti pa ići s novim..nego ga varat.
Najniži čin osobe.
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Prevarila? Neeeeeeeeh. Ni u kom slucaju. Nikada nikada.
Kao sto su neki forumasi vec naveli, radije bi prekinula sa osobom ako mi vise ne ide u vezi nego da prevarim.
Nemogu to sebi zamisliti.
|
|
|
|
 |
*ADA* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd

|
|
Nazalost ili na srecu..jesam.
I,moram da priznam da mi ni danas nije zao,jer mi je ostalo jako lepo secanje,a ta veza je i onako bila pred "pucanjem".Brak je vec nesto drugo...
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Nisam, i dajem ruku da necu...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica

|
|
nikad....samo sam jednom napravila glupost,ali to nije bila prevara jer sam pre toga raskinula sa tom osobom,pa to onda i ne racunam u prevaru.....
|
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
jesam ,,,bivseg decka jednom, jedan poljubac bas bzvz i bilo mi je jako krivo...
|
|
 |
Betty_Barclay Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora

|
|
Nisam. Previse volim svog momka.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|