:: |
Autor |
Poruka |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Ucila bih malo vise.
|
|
|
|
|
|
 |
dragana.m ♫♪~unique~♪♫

|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154

|
|
ne bih sebi dozvolila da prođem kroz teške situacije koje jesam i koje su na meni ostavile pečat do kraja života, izbegla bih svaki susret sa pojedincima koji su me zamalo upropastili i posvetila bih više pažnje sebi nego onima koji su me odvraćali od same mene i osoba koje volim .. itd itd ...
|
|
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
Kada bih se vratila u prošlost vratila bih se u onaj nevini period detinjstva o kojem smo sinoć ona i ja pričale. Sve je bilo tako bitno videti i istražiti, a opet ništa od toga neće uticati na ono što se desilo. Ostaće samo kao lepa uspomena. Smejale smo se, plesale, pevale, glupirale...Na celom svetu postojale smo samo mi, ostali su bili samo slučajni prolaznici. A možda smo mi u stvari samo bili prolaznici, jer oni su i dalje tamo, a mi smo te koje su otišle. Sad će biti teško blesaviti se toliko, a da vas ne pogledaju kao da ste ih obrukali pred Bogom i ljudima. Nažalost, kad kao dete pravite od sobe celu dvoranu prepunu zamki nije vam potrebno ništa više od jednog klupka, a sada...Recimo da je cena malo veća...
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Apsolutno ništa ne bih menjala.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Mnogo toga bih vratila i promijenila, mnogo toga bih učinila da svoj život oplemenim, da moji snovi budu mirni sada i da me ne grize savjest radi ružnih stvari koje su počinjene a kojima više nema povratka.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|