:: |
Autor |
Poruka |
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Oki aj malo da offtopicujemo dok nema Davida da potvrdi jel odgovor tacan...ovaj ...pa zar sad ne mislite da je malo glupo da pored vas trojice ja vodim na pice a mislim i da sam dala tacan odgovor.... Gde su bre ti DJentlmeni Mozemo da napravimo malo okupljanje pred NG ....nije losa ideja taman da ja ne budem jedino zensko dosadilo mi to vishe....
A inace nemam nishta protiv da se nadjem u bash ovakvom drustvu
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
špur štanga je.... Dixy je pogodila.... bravo... postavljaj
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hah, kad bi i sve popravke ovim tempom ishle.
Ajde Dixy, nemoj da mi "ipak" dodjemo.
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
*~*Dixy*~* je napisao/la sledeće: | Oki aj malo da offtopicujemo dok nema Davida da potvrdi jel odgovor tacan...ovaj ...pa zar sad ne mislite da je malo glupo da pored vas trojice ja vodim na pice a mislim i da sam dala tacan odgovor.... Gde su bre ti DJentlmeni Mozemo da napravimo malo okupljanje pred NG ....nije losa ideja taman da ja ne budem jedino zensko dosadilo mi to vishe....
A inace nemam nishta protiv da se nadjem u bash ovakvom drustvu |
Aj ja cu da castim, za ng dolazim u srbiji. Ajmo ljudi automoto klub
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Ne mogu da se setim jel bilo al uglavnom da se sa trapa vratimo na motor...eto to je mala pomoc
-Inace besni ovakvi onakvi...samo dodjite...
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ae, kad se skupimo svi.
Pumpa za vodu?
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
Baraba je napisao/la sledeće: | Ae, kad se skupimo svi.
Pumpa za vodu? |
i ja mislim pumpa za vodu.
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
|
|
Jeste.....aj ko je prvi neka postavi....
...A Barabo....al stavovi i nick jedno te isto
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
|
|
Weeeeeeeeeee, braFo ja!
Idemo dalje
Čuće se, videće se.
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
flywheel, ne znam sigurno na srpskom kako se kaze, mislim: zamajac
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
|
|
Jep, to je to. Postavljaj.
Ne znam ni sam na srpskom.
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
Sta bi ovaj djavo mogo biti? verovatno je bio vec na redu.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|