:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | gkukolj - braon kratka kosa,tamne oci,vrlo osetljiva i emotivna osoba.. Ponekad je pogode i stinice.Sto se tice oblacenja to je vise neki opusteni stil,ne skockano ali uglavnom trenerke,sire majice.. Mrsavija i osecam da zali za necim.. da joj se nesto desilo u zivotu sto zeli da ispravi,da vrati vreme unazad..
ahah ala lupetam  |
Što li me svi zamišljaju kratko ošišanu, pojma nemam, fizički opis je promaše, a drugi dio poprilično tačam, maka i lupetala, kako kažeš
Nextajoks - niža djevojka, svjetlije puti, duže ravne i svijetle kose, manekenske građe, svijetlih očiju i prilično privlačna... promjenjivog raspoloženja, još u potrazi za onim što jeste u dubini svoje duše, nepovjerljiva prema svijetu, mada to skriva na sebi svojstven način grubljim nastupom... Uh, ja ga lupam još više!!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: |
Nextajoks - niža djevojka, svjetlije puti, duže ravne i svijetle kose, manekenske građe, svijetlih očiju i prilično privlačna... promjenjivog raspoloženja, još u potrazi za onim što jeste u dubini svoje duše, nepovjerljiva prema svijetu, mada to skriva na sebi svojstven način grubljim nastupom... Uh, ja ga lupam još više!!![/b] |
Nisam niska,172 cm sam tamnije puti,duža ravna kosa jeste (do dupeta je ) ali nije tačno da je svetla nego je crna eh sad manekenske građe .. a ono ostalo nešto tačno nešto ne
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Nextajox - proporcionalno tijelo, lijepa, suptilna linija, duuuuuuuuugokosa, sanjarske oci koje cesto izgube pogled jer ih misli odvedu nemarno, voli mirise jeseni i ljeta, razen kruh i zrelo juzno voce. Jako cesto ima foto kameru sa sobom, nosi se jednostavno ali mladalacki. Jednostavna, na prvi pogled ali i duboka onima kojima dozvoli da je upoznaju.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|

|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Nextajox - proporcionalno tijelo, lijepa, suptilna linija, duuuuuuuuugokosa, sanjarske oci koje cesto izgube pogled jer ih misli odvedu nemarno, voli mirise jeseni i ljeta, razen kruh i zrelo juzno voce. Jako cesto ima foto kameru sa sobom, nosi se jednostavno ali mladalacki. Jednostavna, na prvi pogled ali i duboka onima kojima dozvoli da je upoznaju. |
Jao. Nisam baš duuuugokosa al tu je negde .. Volim miris leti al ne i jesebi nego proleća . Za kameru si apsolutno tačan!!!! Ne često nego uvek!
aureliano- svetla duža kosa,zelene oči,voli putovanja i zabavu.pravi je buntovnik oblači se opušteno,svejedno mu je da li je u pitanju firmirano ili ne,bitno je da to što obuče da se lepo oseća u tome ..
nisam sigurno ništa pogodila
|
|
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
gkukolj - Minival na glavi, visina oko 160 cm, zena u najboljim godinama, bez dlake na jeziku. Normalne, mozda maaaalo punije gradje, voli zezanciju iako izgleda jako ozbiljno
|
|
 |

|

|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | gkukolj - Minival na glavi, visina oko 160 cm, zena u najboljim godinama, bez dlake na jeziku. Normalne, mozda maaaalo punije gradje, voli zezanciju iako izgleda jako ozbiljno  |
Šta ste se svi dohvatili moje kose?! Koji crni minival?! Malo si i visinu mi omašio, e to da sam u najboljim godinama jedino je što pogodi. Uopšte ne izgledam tako strašno!!! Da, volim zezanciju.
Bojan kralj - smeđokos mladić, mršuljav, uočljiv na vašarima zbog vječnog osmijeha na licu i komentara kojima malo ko može da odoli, svijetlih očiju, osrednje visine, nemarnog hoda...i naravno, voli društvo suprotnog pola. Šarmer svoje vrste.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
_tvitika_ Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd

|
|
G kukolj- ima crvenkastu kosu srednje dužine, braon oči i voli sex. Oštroumna, zna šta hoće i uvek drugima jasno i glasno kaže ono što misli. Ozbiljna i odgovorna na poslu, ali je nerviraju koleginice. That's it.
PS. I ja sam morala malo o kosi...
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
 |

|

|
|
Tvitika - žena u najboljim godinama, vedre naravi, puna duha, iskrena do granica koje je sebi postavila, sa nešto tajnovitosti u sebi koju ljubomorno čuva od svih, niže građe, svijetlih očiju i puti, skladne građe tijela, pomalo ljuta, no to vješto krije (osim ako je zaista ne izazovu), dobar prijatelj i mislim da joj malo ko može komandovati.
p.s. Ostavite se moje kose, bre
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
_tvitika_ Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd

|
|
Sve si pogodila osim svetlih očiju i niže građe. Ja sam crnooka bre!
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | gkukolj - Minival na glavi, visina oko 160 cm, zena u najboljim godinama, bez dlake na jeziku. Normalne, mozda maaaalo punije gradje, voli zezanciju iako izgleda jako ozbiljno  |
Šta ste se svi dohvatili moje kose?! Koji crni minival?! Malo si i visinu mi omašio, e to da sam u najboljim godinama jedino je što pogodi. Uopšte ne izgledam tako strašno!!! Da, volim zezanciju.
Bojan kralj - smeđokos mladić, mršuljav, uočljiv na vašarima zbog vječnog osmijeha na licu i komentara kojima malo ko može da odoli, svijetlih očiju, osrednje visine, nemarnog hoda...i naravno, voli društvo suprotnog pola. Šarmer svoje vrste. |
Pa eto ne znam reci nam kakva ti je kosa da je vise ne spominjemo
to smedjokos si pogodila, mrsuljav...hmmmm sasvim normalne kilaze sam ....haha za vasare skidam kapu ...a visina, malo sam visi iznad proseka ..sarmer, hmmm hvala na komplimentu, neka drugi kazu da li sam zaista takav
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Nextajox - neka visoka plavuša, grudi negdi 4ka, dobra guza, sexy lice,usne ufff, voli narodnjake, i najčešće nosi mini suknje
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|

|
|
¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće: | Nextajox - neka visoka plavuša, grudi negdi 4ka, dobro guza, sexy lice,usne ufff |
Sve tačno osim da sam plavuša
Idealna- 178, grudu su tu ,na mestu,usne napumpane,guza tu , uz malo vežbe bila bi još bolja . voli da ispija koktele,a naročito žestu! to kada popije viče stolu dolazim!!! op op op .obožava rnb a ponekad kad ima slobodnog vremena odsluša i pop (to joj više godi) . Na zidovima drži postere od Gage a u novčaniku nosi sliku Rihanne
|
Poslednja prepravka: nextajox datum Sub Sep 04, 2010 11:04 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|