:: |
Autor |
Poruka |
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Heh...imala skroz dugu kosu (u koju sam se klela...sve mi diraj, kosu ni pod razno) i onda se osisam na paz...te nakon toga skroz na kratko i pocnem izvoditi sve i svasta, sto s bojam sto s oblicima...sad je opet pustam da raste...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
he..imala sam dugu kosu plavu..do prekjuche..i onda sam se oshishala na stepenasto...do malo ispod vrata,.tako da je sad srednje duzine..morala sam da bi mi bila zdrava..jer su mi krajevi od plave boje pocheli da pucaju..svidja mi se puno....
|
|
|
blesava mala Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Okt 2007 Poruke: 34
|
|
Meni kratka kosa ne stoji...imala sam kao mala kratku kosu...dva tri puta sam se sisala u paz...ali ne jednostavno nisam to ja...sad sam definitivno za dugu kosu...ne znam da li ce mi se misljenje promeniti sa godinama ali sebe bez duge kose sada u ovom trenutku ne bih mogla da zamislim...mislim da je kosa deo zenske lepote...i da upravo ona ukoliko je negovana i lepa daje zeni ili ti devojci dodatnu lepotu...
Ali sa druge strane dugu kosu mogu svi da nose, a kratku ne...tako da treba da znas da nosis kratku kosu:)
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ja sam farbanjem izgorela kosu pa sam morala da je osisam. Sad mi na paz ali pustam je jer ne volim kratku kosu.
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
definitivno duga kosa,nemam kratku kosu od svoje 11 godine i bas sam zadovoljna jer mi duza bolje stoji!
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ni preduga ni kratka srednje ne volim ni one grive duge du guzice to meni nije nikava friz ni oblik bas mi djeluje nekako ofucano
|
|
|
|
|
|
candy032 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Okt 2007 Poruke: 4
|
|
dugu kosu al nikako da pustim
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Ja sam definitivno za dugu kosu jer je i sama imam...prirodna smedja..al sve zavisi od toga kako kome stoji...svako ima svoj ukus ...
|
|
|
|
|
Ge@84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Dec 2007 Poruke: 6 Mesto: Rijeka
|
|
duga,ravna,tamnosmedja...ne mislim se farbat dok ne krenu prve sive:)
staromodna sam po tom pitanju,volim da su decki osisani na kratko a cure imaju dugu kosu,do sredine ledja...
|
|
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Volim dugu kosu, kod oba pola vidjeti...Moja je duga odkad znam za sebe i ne bi se mogla zamisliti sa kratkom kosom...Nekom ipak ljepse stoji kratka kosa...Meni se npr svidja frizura od Dare Bubamare, slatka je kao bonbona...
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Trenutno mi je kratka kosa.Ali volim videti na muskarcu dugu,kovrdzavu i crnu kosu!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
_oNa_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Jun 2007 Poruke: 9 Mesto: Austrija
|
|
duga kosa.. mozes sa njom svasta raditi.. vezati je kako hoces, sve moguce!
imam tamnu plavu kosu.. necu na plavo jer cu je tako samo unistiti!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|