:: |
Autor |
Poruka |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Da zasto da ne, vrlo su korisne ponekad
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Naravno!
Parola snađi se
|
|
|
|
|
|
TEMPTATION Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Sep 2009 Poruke: 3364
|
|
Koristila u srednjoj skoli,ili sam ih sama pravila ili sam isfotokopirala
Isfotokopirane su mnogo preglednije...
Na faksu ni ne pomisljam na to...
|
_________________ Sto ne boli to nije zivot,
sto ne prolazi to nije sreca. |
|
|
|
|
Tasha11 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2011 Poruke: 13
|
|
Nee previse sam smotana za to, ali ako dosaptavanje pomaze, zasto da ne.
|
|
|
|
|
|
droger Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
Evo da otkrijem veliku tajnu velikog prepisivaca, tj mene , kada idete na ispit mozete ispitnu svesku ispisati ispisanom olovkom, pod odredjenim uglom slova na papiru ce se raspoznavati i tako hemijskom olovkom samo prepisete ono sto ste vec ispisanom olovkom napisali, nadam se da ste razumeli tehniku...
|
|
|
|
|
|
bjdarko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Sep 2011 Poruke: 47
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Puskice da ili ne? Koristiti ili ne?
ja npr neznam da ih koristim,ili ne napisem dobru lekciju na puskici,ili ne mogu da je koristim ili mozda je jednostavno ne znam koristiti... ko zna?
vec dva puta sam prosla da mi drugarice izlaze na ispit sa puskicama tako da nisu nista ucile i poloze ispit a ja koja sam dan i noc strebala ne polozim ispit... dali je to pravedno?
vi,koristite puskice ili ste pravedni? |
A šta će vam sve to? Pa i ovako gradivo je redukovano i ne vredi nošta. A kada ni to ne pročitate vi onda nemate pojma šta tamo radite.
|
|
|
|
|
|
NeterS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Jan 2012 Poruke: 1 Mesto: Ni na nebu ni na zemlji
|
|
bjdarko je napisao/la sledeće: | andrejica je napisao/la sledeće: | Puskice da ili ne? Koristiti ili ne?
ja npr neznam da ih koristim,ili ne napisem dobru lekciju na puskici,ili ne mogu da je koristim ili mozda je jednostavno ne znam koristiti... ko zna?
vec dva puta sam prosla da mi drugarice izlaze na ispit sa puskicama tako da nisu nista ucile i poloze ispit a ja koja sam dan i noc strebala ne polozim ispit... dali je to pravedno?
vi,koristite puskice ili ste pravedni? |
A šta će vam sve to? Pa i ovako gradivo je redukovano i ne vredi nošta. A kada ni to ne pročitate vi onda nemate pojma šta tamo radite. |
Realno iz mog iskustva kad sam isao na faks uvek si mogao max staviti 25 do 30 posto gradiva na puskice. Naravno mnogo je lakse prepisivati ukoliko znas gradivo.
|
_________________ Someday we'll be dead and none of this will matter... |
|
|
|
|
kokos992 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 09 Feb 2010 Poruke: 44
|
|
|
|
|
madona83 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Dec 2008 Poruke: 3 Mesto: Beograd
|
|
Dok te ne uhvate sve je dozvoljeno!
|
|
|
|
|
|
Alfa rent Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Maj 2013 Poruke: 1 Mesto: Beograd
|
|
kada god procenim da li mogu da koristim puskice, ja to i uradim. Uvek se pre toga raspitam kod ostalih studenata, kakav je profesor, pa ako moze, sto da ne... Ipak je mnogo lakse sa puskicama... zivele puskiceee
|
_________________ http://www.alfarentacar.co.rs Rent a Car beograd |
|
|
|
|
gox76 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Maj 2008 Poruke: 1
|
|
Da i ne. Da, jer puškice treba da koriste đaci i studenti koji su NAUČILI, pa zapišu poneki detalj, koji ne mogu da zapamte. Ne za one koji uopšte nisu učili. Pa ti i ne znaju da se snađu na puškicama, naročito kad uzmu tuđe.
|
_________________ Vreme za ljubav istice, nas dvoje vise nikada ni novi a ni stari... |
|
|
|
|
savamartinovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2013 Poruke: 37
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|