:: |
Autor |
Poruka |
miljan789 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 3
|
|
Nikako ne mogu da nadjem ime pesme ali tekst ide ovako: Cale ti je milioner .. bili bi ok da si milioner ...
|
|
|
|
|
|
bleim uz vas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Jun 2008 Poruke: 7
|
|
Ljudi imate u petak 27.diesel zurju u sremskoj mitrovici,ovo je vec teca i uvek je bilo strASNO DOBRO...
pa ko ima jaaaaaaaako puno zike neka mi salje mail je...marko_milosevic@live.com...voljan sam da prihvatim svaku pesmu jer bi ubio za dens pesme...
|
|
|
|
|
|
vlado smeker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 184
|
|
bleim uz vas je napisao/la sledeće: | Ljudi imate u petak 27.diesel zurju u sremskoj mitrovici,ovo je vec teca i uvek je bilo strASNO DOBRO...
pa ko ima jaaaaaaaako puno zike neka mi salje mail je...marko_milosevic@live.com...voljan sam da prihvatim svaku pesmu jer bi ubio za dens pesme... |
Nisam razumio, jel si ti DJ ili sta? A ta zurka u kojoj diskoteci u Mitrovici, Nox mozda? pozz
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
|
|
|
nisam dj,al mislim da ima dosta pesama koje nisam jos cuo...a jbg zurka je prosla i bila je na brodu i vbas taj dan roknula kisa i bilo malo mase pa i propala zurka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uploadovao bih ti ja svoju kolekciju ali je brzina 5 kb/s, trajalo bi danima. Mogu ti pomoci jedino sto cu ti preporuciti Lime Wire i google kao najbloje saveznike u nalazenju pjesma, ja sam tako 99% nasao; a imas i na domacem bruku Dance 90-ih!
Pogledaj takodje, bila je jedan tema gdje su navedeni najveci hitovi naseg densa, pa potrazi malo!
|
_________________ Poznavati sebe, nije samo istina... Istina je nesto mnogo bolnije, teze, jace, okutnije.... Poznavati sebe zanaci doziveti sve to... by Vlado |
|
|
|
|
|
|
|
ja imam ok 500 pesama,koliko odprilike mi fali?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bleim uz vas je napisao/la sledeće: | ja imam ok 500 pesama,koliko odprilike mi fali? |
Uuuu, pa imas puno! I sve muzika 90-ih! Puno! Ja mislim da imas sve najvece hitove tu!
|
|
|
|
|
proivcek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Apr 2008 Poruke: 3
|
|
miljan789 je napisao/la sledeće: | Nikako ne mogu da nadjem ime pesme ali tekst ide ovako: Cale ti je milioner .. bili bi ok da si milioner ... |
Da nije mozda Maxi playboy - milioner ?? evo link pa pogledaj jel to to
link sklonjen
Edit by ~SonicLady~: linkovanje zabranjeno
|
|
|
|
|
|
srga Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2004 Poruke: 237 Mesto: Podgorica
|
|
jeste to je ta.. kome treba neka se javi na priv da mu poshaljem
|
_________________ broj 66 je isto sto i 99 samo kad se obrne... |
|
|
|
|
|
|
|
posalji mi link na pm ako je dozvoljeno...
|
|
|
|
|
|
proivcek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Apr 2008 Poruke: 3
|
|
Pa gdje mogu da postavim link ovima koji traze ove pjesme ovako ????
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ovo nije mesto za ostavljanje i trazenje linkova, onaj ko trazi neku pesmu obrati se u delu Trazim, a tamo svako u svojoj temi upise pesme koje trazi i mail na koji ce iste (ili mozda) linkove dobiti, a mozete se dogovoriti i na pm, ali za to je potrebno da imate 20 upisa na forumu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|