:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Citat: | ja da imam bas "toliko" ne bih sedela ovde ni minut, samo bih putovala |
Pa tako ti i treba kad vise volis 101 ruzu i dva lanca zemlje od BMW-a X5.
Nego, da ja pricam o temi, pre nego sto dobijem po njusci.
Ne da bih mogao, nego sam i bio. I ne da mi nije smetalo, vec nisam ni obracao paznju. To sta oblaci, da li je markirano ili ne, da li ima mnogo garderobe ili ne, pravo da vam kazem, ni dan danas ne znam. Ja odecu na devojci zapamtim samo kad se tesko skida.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
z-sveti-jovo-88 je napisao/la sledeće: | zanima me iskreno dali biste mogli biti sa osobom koja je veoma siromasna. znam da mnogi kazu da novac nije bitan i sve ali me zanima dali biste mogli biti sa osobom koja je jako siromasna. dali mislite da bi ta veza mogla funkcionirati? |
Pa, zavisi...ako neko sa svojih, npr. 26-30 godina cuga pivce kod kuće gledajući sve moguće utakmice ili šta već uz obrazloženje kako nema posla, mislim, on bi "stvarno" hteo da radi, ali to je zaboga jača sila, akademskom građaninu je "ispod časti" da se bavi bilo čime dok ne nađe posao u struci (takav ga sigurno neće ni naći )...ma bez trunke ambicije da bilo šta promeni u svom životu... ...ma daj batice, izvoli onda na doškolavanje, a ako ne, sad bar zgrade i centri niču kao pečurke, pa izvoli na fizikalisanje ili na šta već naletiš. Nije tu ništa sramota, svaki posao je za čoveka i sve je u redu dok se pošteno radi. E, sa takvim (neambicioznim, tj. onim koji se miri sa novonastalom situacijom i prepušta kolotečini), nikad ne bih mogla da budem!
|
|
|
[Ohanzee] Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491
|
|
sa siromasnom devojkom u dzepu... svakako bih mogao... a sa siromasnom u glavi i srcu... sanse nema... i da mi se desi... organizam bi je izbacio...
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
|
majuska87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Avg 2008 Poruke: 10
|
|
pa kao sto i vecina misli, to nema nikakve veze, jer ako ima ljubavi i sloge sve se moze stvoriti. najbitnije je da mi ta osoba odgovara i da je 'bogata' u dusi, a zaista mi ne bi smetalo ako bi mi decko ili cak muz bio siromasan.
|
|
|
|
|
|
*vidimte* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Sep 2008 Poruke: 19
|
|
Siromasan je samo onaj koji ne zna da voli i srce da...
|
_________________ Zar posle svega mogu još jače pogaziti sebe
i za njega u srcu samo ljubav naći,
zajedno sa željom da pratim ga kad luta,
da dižem ga kad padne, da zauvek ga volim? |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Sa siromasnim deckom nikad ne bih mogao biti u vezi, jer imam balkanske poglede na ljubav i seks, te me nastranost ne interesuje.
A sa siromasnom devojkom bih mogao da budem u vezi, bez ikakvih problema. Materijalne vrednosti mi ne znace nista, bas nista.
|
|
|
|
|
|
ssemovsk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jun 2007 Poruke: 20 Mesto: Makedoniju
|
|
Jas sam bila u vezu sa bogatom deckom i sam se rastajala sa njim zato sto sam se zaljubila u siromasnim deckom. Pre toga, nikad ne bi mislala da je moguce da budem sa siromasnim deckom. Sad znam da je sve u zivotu moguce. I hvalem se bogu sto sam se rastajala sa onom bivsi. Pare nisu nista u zivotu. Ima samo jedan coveku ko je bogat, i on je Bog.
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Bi mogla biti, jer i moji roditelji su poceli od nulle a sad imamo sve zajedno su radili na tome da nam steknu dobar zivot. Mislim da bi i ja tako mogla.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Pa zar je moguce da nam novac bude mjerilo i standard po kojem cemo birati partnere,pa on je iskonski problem svega loseg na ovom svijetu i razlog zbog kojega je izmedu ostalog drustvo uopce doslo na jedan nivo da si postavlja ovakva pitanja...
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Citat: | Siromasan je samo onaj koji ne zna da voli i srce da... |
^ Slazem se u potpunosti. Siromasan je onaj koji ne voli i koji nije voljen. Bitnija je "bogata dusa, siroko i plemenito srce", gde ima sloge i ljubavi ima svega, uz trud i slogu nista nije nemoguce sve se moze stvoriti i postici.
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
z-sveti-jovo-88 je napisao/la sledeće: | zanima me iskreno dali biste mogli biti sa osobom koja je veoma siromasna. znam da mnogi kazu da novac nije bitan i sve ali me zanima dali biste mogli biti sa osobom koja je jako siromasna. dali mislite da bi ta veza mogla funkcionirati?
molim iskrene odgovore
(ja osobno stvarno ne bih voleo da cura bude puno bogatija od mene, to bi je pravilo nekako neovisno) |
Ja slusam svoje srce i dusu...Ako srce zeli da mi "iskoci iz grudi" kada ga vidim ili mi se razleprsaju leptirici po stomaku kada je u mojoj blizini malo mi je vazno da li je osoba bogata ili ne Da li bi veza mogla funkcionisati NE govorim iz iskustva (a i ti si prvi napisao) muskarci jednostavno ne vole da je cura bogatija od njih
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
kod mene novac ne igra nikakvu ulogu tu.
aspolutno.
nikada na to nisam obracala paznju.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|