:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Jejaorka je napisao/la sledeće: | moze, kako ne, samo sa onim kvalitetnim ljudima... |
....у кревету, могу, могу... , а послије могу пријатељски да попију и каву и да се праве да није било ништа.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
princeza za kajanje Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383
|
|
Naravno da mogu
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Da se ne vraćam na prethodne postove i citiram samu sebe, dovoljno sam rekla, ovaj put samo kratko: ne mogu. Mogu popiti kavu,ako ćemo to zvati prijateljstvo ali to nije prijateljstvo, nema prijateljstva između muškaraca i žena.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Kosovce.3 Upućeni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 10 Nov 2010 Poruke: 269
|
|
Muskarci i zene su kao godisnja doba.
Dok su deca, tad su drugarcici, u mladosti simpatije ili ljubavnici u starosti prijatelji, naravno ako su dovoljno mudri i ako uspostave pravi odnos.
Ja smatram da je jedan dobar pravi prijatelj vredniji od sto laznih prijateljica, i da su muskarci kada uspostavite sa njima pravi prijateljski odnos, mnogo pouzdaniji prijatelji od zena.
|
_________________ LJUBAV NEMA ALTERNATIVU! |
|
|
|
|
beckham011 Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља
|
|
Не, не и не! Мушкарац и жена у минимум 95% случајева не могу да буду (заувек и само) пријатељи. Само уколико не постоји физичка привлачност, то је могуће, али то је ретко, веома ретко. Не говорим о обостраној већ о једностраној привлачности. Пријатељства нема кад је једно заљубљено у оно друго, а оно друго сматра ово прво само за пријатеља/пријатељицу.
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
|
|
|
SaLLalek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2008 Poruke: 12
|
|
Siguran sam da muskarac i zena mogu da budu prijatelji. E sad, ako postoji fizicka privlacnost to ne znaci da sam zaljubljen u nju, i to ne smeta nasem prijateljstvu.
Kosovce.3, slazem se sa vama.
|
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | Jejaorka je napisao/la sledeće: | moze, kako ne, samo sa onim kvalitetnim ljudima... |
....у кревету, могу, могу... , а послије могу пријатељски да попију и каву и да се праве да није било ништа. |
potpisujem
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
fb_1548266626 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jun 2013 Poruke: 5
|
|
Iskreno,ne postoji iskreno prijateljstvo između muškarca i žene jer koliko god to izgledalo iskreno mi ne znamo kakvi su osjećaji kod onog drugog.
Može samo postojati u slučaju da je naš prijatelj homo
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Zašto da ne? Ja baš mislim da mogu.
Ja imam Nemanju i nikad ga nisam gledala na neki drugi, sem na prijateljski, način. A znam da nije ni on mene. I nije gej. Nema fizičke privlačnosti među nama, otvoreno razgovaramo o svemu. Ako neko nije imao takvu vrstu prijateljstva, ne mora da znači da takva prijateljstva i ne postoje. E, sad, naučni dokazi i ostalo... Ume nauka i da pogreši.
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Mislim da mogu, ali iz ličnog iskustva mogu da kažem da to isključivo zavisi od nje, odnosno da li i ona to hoće i da li razmišlja na taj način
|
|
|
|
|
|
P_r_e_d_a_t_o_r Dobro upućeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 05 Mar 2007 Poruke: 637 Mesto: Belgrade
|
|
Slazem se sa gagicom .. imam 2 naj drugarice koje gledam kao sestre majke tetke , kao rod rodjeni ... tako da ja verujem u to ... ali mi smo na pocetku vec otvirli karte i skontali da smo za to ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|