:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
gkukolj je napisao/la sledeće: | *Mayche* je napisao/la sledeće: | Citat: | Postoji li osoba suprotnog spola u vašem životu s kojim ste jako bliski, ali ste sigurni da se ne biste spetljali s njim čak niti da ostanete sami na svijetu? |
Ima, Japanac |
Nešto nisam sigurna da bi i on ostao čitav, recimo baš danas |
Sreca onda vasa sto vama nije najbolji drug
Ne znam, ne vidim razloga zasto ne bi moglo, nismo zivotnje vec ljudi...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
He...he...draga moja, mene je uvijek lijepo imati za prijatelja bez obzira koji odnos da postavimo, čovjek na mene može da računa.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
naravno da mogu... i to samo iz jednog malog razloga...zato sto im nikad nije dosadno...
dok se druze....
cim je malko dosadno...razbiju dosadu...fatacinom...
gdje ces bolje prijateljstvo...od takvog... musko-zenskog...
salim se...
mogu kako ne mogu...pod uslovom da je jedno od prijatelja...ruzno...al' pravo ruzno
a ono drugo ne voli da se 'vata sa ruznim...osobama...
i sta im drugo preostaje...nego da budu dobri prijatelji...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Moze ako nema fizikalne privlacnosti.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Moze ako nema fizikalne privlacnosti. |
O tome upravo cijelo vrijeme i govorim, ali nema svako lijepe prijatelje kao ja, pa da padne u iskušenje!!!
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
oljica-lolica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jul 2011 Poruke: 51 Mesto: Jadransko more
|
|
Makro istina..
|
_________________ "Ljubav !
Čitava knjiga u jednoj riječi,
cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,
grom u jednom dodiru,
hiljadu godina u jednom trenu." |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja imam 2 najbolja druga,i gledam ih kao da su mi rod...ne mogu drugacije da ih gledam. Tvrdim i dalje da musko i zensko mogu da budu samo prijatelji...tvrdim sve dok se nesto ne desi (ako se desi) da me ubedi u suprotno
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Naravno da mogu da budu prijatelji...a cuj , sa nekoliko zena , od nekoliko...sam bio u vezi i s njima sam i dan danas prijatelj..i nasa seksualna proslost i sve nase perverzije su i stvorile to neraskidivo prijateljstvo...
a tako isto imam nekoliko prijateljica s kojima sam se podzapao... onako iz zafrkancije...
i ne pada im napamet vise da se dzapaju sa mnom a kamoli da mi budu prijateljice...valjda sam takava...sta ja znam koji mi je klinac...
mada ja mislim da mi nismo prijatelji zato sto... se one ne mogu stalno dzapati...kad se meni dzapa..
Ja za takva prijateljstva sve dajem... a ne trazim puno...gotovo nista...
Sem malo njeznosti ..
Jer ponekad...u neke sitne sate,
kad su mi misli zamagljene tuznim sjecanima a dusa moja ranjenja, natopljena zestokim alkoholom...
stvori mi se zelja iliti poriv za milovanjem...sa tudjim curama...inace mojim prijateljicama...ili bilo cijim prijateljicvama...
a kakva je to drugarica iliti prijateljica, ako mi ne da...kad mi najvise treba... nikakva...
s takvim gadurama ja se ne druzim...koji ce joj klinac vagina ...ako ne da:shock: ...
svom najboljem drugu... to ti i nisu neke drugarice...sta da mi treba krvi dati...
kako bi to dale...kad nedaju ono.... zato ja uvijek pazim s kim se druzim i gledam da sebi biram dobre drugarice...koje hoce da mi pomognu u svim neprilikama... jer necu da se druzim sa sebicnim curama... jer i ja nisam sebican...
eto, ja svakoj od njih cu uvijek dati..
Mislim, ako ce sutiti...
rekoh stotine puta do sada...ako muskarac i zena lice na nesto, sto neko smatra lijepim...
a posebno ako njih obadvoje jedno drugo smatraju lijepim...i privlacnim..koliko god da su dobri prijatelji...i koliko god da se bracaju i sekaju...oni ce se pofatati...kad dodje vrijeme za to...
iz takvih proijateljstava su se rodile velike ljubavi ali i velike i gnusne mrznje...
znam ja to dobro..mislim i da sam jednu veliku ljubav i veliku mrznju opisao vec...
svim muskarcma kojima je alat u ispravnom stanju.. se dize na fine, tj dobre cure..a svaka zena zabali
na finog tj zgodnog i lijepog momka...i tu nema...puno price..to je tako...samo sto eto ima nekih ...
na koje se nikome ne dize ...ili ima i onih za kojima ni jedna ne bali...
mozda nemaju dobar zeludac...pa ne mogu da se vataju..pa se druze...
sto bi reko tifa...mojne meni to ....mace maleno...
mnoge perspektivne veze su propala zbog musko zenskih prijateljstava...ko zna ...on i razumije..
ko ne zna...pa on nikad nece ni znati...
salim se ja malo...nemojte se ljutiti...razumite me...nisam dugo lagao i lupetao......
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
sparta05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jul 2011 Poruke: 8
|
|
Video sam negde neki komentar neke devojke koja misli da su musko-zenski odnosi bliskiji,jaci,vredniji,iskreniji od musko-muskih i zensko-zenskih..I moram da priznam da se potpuno slazem sa njom.Naravno da ima izuzetaka ali kad bolje razmislim osecam i misli da je tako.I kada je u pitanju porodica nema vece ljubavi od one sestre prema bratu i obrnuto.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Svaka treća devojka bar jednom je imala seks sa prijateljem
Britanski sajt MyCelebrityFashion.co.uk sproveo je anketu koja je pokazala da je svaka treća devojka bar jednom u životu imala seks sa prijateljem.
Polovina žena je to uradila jer nije želela vezu sa tim muškarcem. Čak 19 procenata žena je to uradilo kako bi se zabavilo, a samo osam odsto je želelo nešto ozbiljnije.
Anketa je obuhvatila 2.168 žena, a rezultati su pokazali i da više od polovine njih uvek ima nekog "prijatelja sa beneficijama".
Bivši momci su u bili u opticaju kod 29 odsto žena, a 23 odsto devojaka imalo je seksualne odnose sa kolegama.
Čak jedna od pet žena seks je upražnjavala sa svojim najboljim prijateljem.
Istraživanje je pokazalo i da je ideja o "prijateljima sa beneficijama" sve popularnija poslednjih godina.
(Blic)
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
cudno mi je sto se ovdje gleda na seks kao razaraca prijateljstva...
seks moze da se desi...i nekoliko puta..i da prijatelji ostanu prijatelji..pa cak i taj seks
moze jos vise da ih zblizi...
razor se desi kada se to prijateljstvo pretvori u neku ozbiljnu vezu...
..pa sve kad se to u vezi, zavrsi katastrofalno....i prijateljstvo se zavrsi...
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
moze, kako ne, samo sa onim kvalitetnim ljudima...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|