www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex u autu
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
GroundZero
Mister Domaći.de 2008
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2008</b></font>

Godine: 38

Datum registracije: 31 Avg 2006
Mesto: Zg

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ak je ljeto može i sportski auto pa na haubi, definitivno najjači auto za komfortan sex je Porsche Cayene a ima mjesta i za orgije...bolje nego u krevetu...

tanjica20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam za,volim seks u autu Embarassed

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 14, 2007 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ako se baš ne može nigdje drugo onda je u redu Mr. Green

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 16, 2007 2:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zadnje mjesto na kojem sam za sex je auto. Zivim u malom gradu i nemamo mi ni mjesta gdje otici s autom, a i gdje god da se ode ima sigurno vec hrpa drugih koji su dosli s istim razlogom i svak svakoga zna. Iz tog razloga nisam za sex u autu... Stan je stan Smile

marinho1902
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Okt 2007
Mesto: Najlipši grad na svitu...SPLIt

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 16, 2007 3:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a ako bas neman izbora onda sam za....

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 3:16 pm    Naslov poruke: poze u autu Na vrh strane Na dno strane

koje ste sve poze u autu radili ili koje vam sve padaju na pamet ili koje biste probali?Mnogo malo mesta ima,mora bas da se bude mastovit,tako da,pusti te masti na volju Very Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 3:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tema 'poze u autu' spojena je sa postojećom temom Wink

Jedino nisam stojeći Mr. Green

Uglavnom mi se više dopada što je automobil manji Razz Onda se više borimo, znojimo, sladimo Cool I NE nabodemo na menjač Mr. Green

Umetnik...
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 14 Sep 2007
Mesto: Čačak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvi auto koji sam uspeo da kupim sa svojim tadašnjim primanjima je bila jedna stara, ružna "kaki" braon škoda, mislim da je bio model 105L, ali više nisam siguran.
E... taj auto je imao slomljeno suvozačevo sedište ... naslon je stajao uspravno dok se ne nasloni na njega, a u tom trenutku pada i kako je to bio baš stari model auta naslon bi pao tačno ispod klupe zadnjeg sedišta i pretvarao se u fantastičan poligon za sex.
Kunem se da nisam ni znao da je sedište slomljeno prilikom kupovine auta (kad ste seli na suvozačevo sedište kod kupovine auta?) ali je ta činjenica bila toliko dobra da su se komične situacije pretvarale u prave seksualne avanture samo zahvaljujući tom sedištu.
I moja sadašnja supruga je "pala" na sedištu ... i mnoge, mnoge druge....

Zaista je bila dobra ta ŠKODA 105L "kaki" braon boje... mmmmm

Eh... kad se samo setim ....

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi od kola Smile, ma to je skroz super, jedino sto si ogranicen sa pozama ali ako si mastovit..................i jedini problem je u tome sto stradaju amortizeri........

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^Koja zabluda sa amortizerima. Samo toliko cu da napishem da ne idem previshe u offtopic.
Inache je automobil isto mesto kao i autobus, lift, spavaca soba, kupatilo, tavan, senjak, kukuruzishte, shuma... Svako kako mu se svidja. Nije pod moranje, ali ne biram kada i gde. Open your mind.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

hubclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 23 Avg 2004
Mesto: cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 10, 2007 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najbolja stvar na svetu je sex u auto, malo tesno ali je dooobro Smile

Melody*
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 14, 2007 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo neugodno, ali isto tako mnogooooo dobro

*Ne nisam ni suzu pustila
a moje srce na dlanu je
samo sam tiho izustila
ljubav ovdje vise ne stanuje...*

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> Sex u autu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 30, 31, 32  sledeća
Strana 31 od 32

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon