:: |
Autor |
Poruka |
GroundZero Mister Domaći.de 2008

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg

|
|
Ak je ljeto može i sportski auto pa na haubi, definitivno najjači auto za komfortan sex je Porsche Cayene a ima mjesta i za orgije...bolje nego u krevetu...
|
|
|
|
|
 |
tanjica20 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 106

|
|
ja sam za,volim seks u autu
|
|
|
|
|
 |
sErgey Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji

|
|
pa ako se baš ne može nigdje drugo onda je u redu
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
 |
_GaMBiT_ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173

|
|
Zadnje mjesto na kojem sam za sex je auto. Zivim u malom gradu i nemamo mi ni mjesta gdje otici s autom, a i gdje god da se ode ima sigurno vec hrpa drugih koji su dosli s istim razlogom i svak svakoga zna. Iz tog razloga nisam za sex u autu... Stan je stan
|
|
|
|
|
 |
marinho1902 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Okt 2007 Poruke: 31 Mesto: Najlipši grad na svitu...SPLIt

|
|
a ako bas neman izbora onda sam za....
|
|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
koje ste sve poze u autu radili ili koje vam sve padaju na pamet ili koje biste probali?Mnogo malo mesta ima,mora bas da se bude mastovit,tako da,pusti te masti na volju
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Tema 'poze u autu' spojena je sa postojećom temom
Jedino nisam stojeći
Uglavnom mi se više dopada što je automobil manji Onda se više borimo, znojimo, sladimo I NE nabodemo na menjač
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Umetnik... Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2007 Poruke: 89 Mesto: Čačak

|
|
Prvi auto koji sam uspeo da kupim sa svojim tadašnjim primanjima je bila jedna stara, ružna "kaki" braon škoda, mislim da je bio model 105L, ali više nisam siguran.
E... taj auto je imao slomljeno suvozačevo sedište ... naslon je stajao uspravno dok se ne nasloni na njega, a u tom trenutku pada i kako je to bio baš stari model auta naslon bi pao tačno ispod klupe zadnjeg sedišta i pretvarao se u fantastičan poligon za sex.
Kunem se da nisam ni znao da je sedište slomljeno prilikom kupovine auta (kad ste seli na suvozačevo sedište kod kupovine auta?) ali je ta činjenica bila toliko dobra da su se komične situacije pretvarale u prave seksualne avanture samo zahvaljujući tom sedištu.
I moja sadašnja supruga je "pala" na sedištu ... i mnoge, mnoge druge....
Zaista je bila dobra ta ŠKODA 105L "kaki" braon boje... mmmmm
Eh... kad se samo setim ....
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
Sve zavisi od kola , ma to je skroz super, jedino sto si ogranicen sa pozama ali ako si mastovit..................i jedini problem je u tome sto stradaju amortizeri........
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
^^Koja zabluda sa amortizerima. Samo toliko cu da napishem da ne idem previshe u offtopic.
Inache je automobil isto mesto kao i autobus, lift, spavaca soba, kupatilo, tavan, senjak, kukuruzishte, shuma... Svako kako mu se svidja. Nije pod moranje, ali ne biram kada i gde. Open your mind.
|
|
|
 |
hubclub Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Avg 2004 Poruke: 5 Mesto: cacak

|
|
najbolja stvar na svetu je sex u auto, malo tesno ali je dooobro
|
|
|
|
|
 |
Melody* Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2007 Poruke: 112

|
|
Mnogo neugodno, ali isto tako mnogooooo dobro
|
ljubav ovdje vise ne stanuje...* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|