:: |
Sta vas najvise zanima o automobilima??? |
Novosti |
|
25% |
[ 11 ] |
Testovi |
|
27% |
[ 12 ] |
Sport |
|
15% |
[ 7 ] |
Saveti |
|
31% |
[ 14 ] |
Intervjui |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 44 |
|
Autor |
Poruka |
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
Sve zavisi! (ako bih imao para) prvo bih gledao motor i stabilnos dok za bezbednost bih ubacio sam svoje roll barove, a posto stojim na zemlji i nisam Bred Pit, gledao bih motor! i da li je negde zardjao!
|
|
|
boolero Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 265 Mesto: Beograd
|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: |
Ja sam mislila da smo se mi "rukovali" jel idemo opet iz pocetka?
A mozda sam opet sve pogresno shvatila.... |
Opet si razumela na neki tebi svojstven nacin ...slazem se sa tobom, jer auto nije za gledanje vec za voznju. 8)
|
_________________ Opel Kadet E 2.0
Opel Vectra B 1.8 16v
Opel Team Serbia |
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Pa tako kazi taman sam se spremila da te prebijem... Sve sa poluosovinom
|
|
|
bugojno Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Apr 2005 Poruke: 8
|
|
Kod automobila ubedljiwo najwise wolim ozwucenje!!!U swom automobilu imam poprilicno jako ozwucenje od kojeg vec kad je pojacano na pola pocinje da bude muka u zelucu.Tako da samo ozwucenje u kola!!!
|
|
|
|
|
|
free4all Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 10 Mesto: Beograd
|
|
o autu me najvise zanima koja je kubikaza, pogonsko gorivo, snaga motora....i da ima strava ozvucenje to je full
|
|
|
Ciravozd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Apr 2008 Poruke: 1 Mesto: Vozdovac/Beograd
|
|
Ljudi znam da nije direktno vezano za ovu temu, ali moram da pitam: Da li neko zna da li je moguce da Toyota Celica Fifth generation / T180 Series (1990-1993) ima Evro 3 motor? Cini mi se da sam negde na internetu video da poseduje Evro 3 mada mi je malo nerealno s obzirom na godinu proizvodnje. Ako neko zna nesto o tome neka mi pise na ciravozd@yahoo.com
Unapred hvala puno svim dobrim ljudima...
|
|
|
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
moguce je da ima ali ne fabricki (odnosno mala je verovatnoca), ali ti mozes na zapadu ugraditi i atestirati euro3,4, ili 5 katalizator na sve vrste vozila. To bi bilo super da ovi nasi nisu u zakon stavili da mora biti fabricka ugradnja,,,,,,
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Nije, ali ga uvek mozes napraviti kod nas...barem na papiru hihi
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|