:: |
Autor |
Poruka |
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Neznam sta da kazem o svemu ovome . Nisam siguran ni u sta . Ali recicu vam samo ovo , da sam par puta doziveo nesto interesantno . Mnogo sam putovao , ali sam dobro pamtio mesta gde sam odlazio . Medjutim desi mi se situacija da dodjem negde , i setajuci ulicama , sticem neko utisak kao da sam nekada tu vec bio . Udjem negde gde se narod okuplja , vidjam razne face , i gotovo po nekom nepisanom pravilu , neki lik mi zapne za oko . Onda premotavam film nebi li se setio , poznajem li tu osobu odnekle .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
UleD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 53
|
|
postoje 11 dimensija Astral Plane,Dream Plane, Nirvanic Plane, Idea Plane, Physical Plane, Mental Plane, Corperal Plane, Akashic Plane etc...
|
|
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
|
|
Nekog "djavola" valjda ima . Kako sam stariji , sve vise u to verujem .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
*AC* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 3
|
|
hm zasto nauku uzimate u usta tj povezujete sa paranormalnim aktivnostima kada je poznato da se nauka bazira iskljucivo na cinjenicama ... ili je to ovde nekima ne poznato
raf na to ce znati svaki lekar da ti odgovori mrzi me da ti sad objasnjavam ...
|
|
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
neznam ja nevjerujem u to ... neznam sta vise reci osim da nevjerujem jer jedan sam ja i nisam paralelan ni s kim
|
|
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
|
|
" raf na to ce znati svaki lekar da ti odgovori mrzi me da ti sad objasnjavam ..."
Mislis li mozda da je cika malo skrenuo ? Nemoj se ni truditi da mi ista objasnjavas , jer si ovom citatom sve rekao . U buduce obidji cika Raf-a ovakvim neukusnim komentarima .
|
|
|
|
|
maki1986 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 79
|
|
DA A mozda postoje i dva paralelna zivota. Ko zna?
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
ma ima više paralela
samo je problem kako ih objasiti
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
pa ne znam za druge ali ja mislim da neki zivot posle ovog postoji jer verujem u boga
|
|
|
|
|
|
E_X_I_T_O_V_K_A Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2006 Poruke: 17
|
|
Paralelni zivot?Verujem....a pogotovu od citanja Benediktove knjige-Paralelni svet...Ne mogu da kazem da me je potpuno ubedio...ali opet verujem..da tamo negde postoji "izmedju" svet...svet koji omogucava ispravljanje sopstvenih greshaka,na nacin....tako sto neke vrati na zemlju u drugom telu....pa klinicke smrti,postoje svedoci
Ima hiljadu primera...ali,jednostavno....verujem!Pa i taj deza vu...koji su verovatno mnogi doziveli,cak i ja....cesto sam imala utisak da sam neki razgovor pre vodila,razlicite situacije.....
|
_________________ STATE OF EXIT 04/05!!!!!)) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
to je starija knjiga, zar ne?Procitala sam je i ja odavno...ima puno argumenata kojima bih mogla poverovati
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Daca je napisao/la sledeće: | Verujem u postojanje paralelnog sveta...mozda cak i vise njih...
Ne mora da znaci da smo mi,nesvesni toga,istovremeno ovde i tamo...ali neko drugi sigurno jeste.
Jer ako sve posmatramo kao emitovanje programa na radio stanicama...mi na jednom aparatu,mozemo slusati jednu odredjenu frekvenciju,sto ne znaci da se na drugim frekvencijama tog trenutka nista ne emituje...Emituje se,naravno,ali mi to ne cujemo.
Jesam li zakomplikovala |
Nisi Daco!
U potpunosti se slazem sa svime sto si napisala!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|