:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Naravno tamo imam kucu
Predivno je stvarno, ima kafica, restorana, voda je cista, proved je odlican...
|
Poslednja prepravka: Ivankamaza datum Sub Apr 22, 2006 3:02 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Nisam nikada bio,ali po onome sto sam procitao i vidjeo na slikama steta je ne posjetiti Utjehu
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
cula sm da je pravi raj nisam jos bila ali planiram da odem ovog leta, pre par dana neki prijatelji koji su tamo bili su mi pricali da je zaista prelepo
|
|
|
|
|
|
duda986 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 6 Mesto: Backa Palanka
|
|
Nikada nisam bio ali sudeci po slikama jako lepa plaza
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
svaki dan slusam price drustva koje je bilo na ovoj plazi i gledajuci ove slike zaista sam odusevljena i moram obavezno da odem na ovu plazu bar jedan dan jos ovog leta
|
|
|
|
|
|
mateoli Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 213
|
|
utjeha je ok, mnogo dobro mjesto ya pobjec od guzve..mada se i na uttjesi desi nekad ....u svakom slucaju Hvala Medu Djurovicu i njegovom bratu za onakav kompleks Tropicana- Roky Beach 8) 8)
|
|
|
|
|
|
Mika_14 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 70
|
|
plaza je super, samo sto je jako guzva... ja sam bio ove godine, stvarno treba otici i videti, uvece ima i super provod po kaficima na plazi..
|
|
|
|
|
|
GrimStone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109
|
|
Ja sam tamo letovao 2god zaredom pre jedno 7-8god. Mesto je malo, dobro je za odmor. Tada je provod bio dosta los, ne znam kako sada stoje stvari.
|
|
|
|
|
|
Nattally Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 95
|
|
Naravno da sam cula...Moje drugarice su upravo tamo...I super se provode!!!!
|
|
|
|
|
|
gvozden Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jun 2004 Poruke: 1
|
|
Dali neko može da mi napiše koliko je udaljen smeštaj (apartmani) od plaže
|
|
|
|
|
|
10sanja20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 35
|
|
ova tema je stara jedno 4-5 godina....htela bih da čujem mišljenje ljudi koji i dalje posećuju utjehu...kakva je danas...ima li prevelike gužve, da li je i dalje tako čisto...prvi put ću tamo letovati, i to sama...hoću li se smoriti ili ne?
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|