www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kucni ljubimci i zivciranje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 7:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ništa ne bih promenila kod moje malene pitbullke Lynne. To je meni najsladje biče na ovom svetu, stvarno.

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I te kako zna da ti digne živac pogotovo sada kad nemože napolje
doktor mu je zabranio imao je gospodin pesak u bubregu jedva
smo ga spasili sada zapišava gde stigne i grebe prozore hoće gospodin
napolje a to mu je došlo glave na krajućemo morati definitivno da
ga sterilišemo ako mislimo da nam stan ne miriše na njega evo ga i sad je otkačio !

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja kuca je savrsena za mene i nikad nista na njoj ne bih menjala.
Ujutru me njuskicom gura dok spavam jer hoce da me probudi,
dok sedim za kompom uvali se pored mene pa mi sapu spusti na koleno ili ruku jer hoce da i na njega malo obracam paznju,
plus zauzeo je moju fotelju Mr. Green

ali bez obzira na sve to, obozavam ga! Ovakvog kakav jeste! Blesav i tvrdoglav i najbolji na svetu Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Jedino sto bih mu promenila jeste da ima 4 a ne 14 godina i da moze kao nekad da skoci i osloni se prednjim sapama na moja ramena...al za to vise nema snage Crying or Very sad

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

turbina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 26 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 26, 2006 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj kucni ljubimac je pas i ime joj je Neli.Ne bi nista menjala na njoj jer je ekstra otkacena Surprised

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 26, 2006 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za kucne ljubimce imam zlatne ribice....milina,sa njima nikakav problem jer su u bilo kakvim okolnostim tihe Mr. Green Rolling Eyes

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 9:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam psa, mopsa koji se zove cindy. volim je vise nego ista al mana joj je sto moze pojest kao nitko, nesmijem kraj nje jesti jer nemam svog mira. skace i oce da joj nesto dam.

čaučau
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutno od kucnih ljubimaca imam dve macke i dva psa i jednog mackastog papagaja...
Oni umeju da me iznerviraju...

sivigruja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 27 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam pekinezera i zove se pufi , ponekad se bas isprlja po basti!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 5:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onaj stariji pas mi umro pa samo kupili cavalier king charles,ima skoro 5 meseci,bas je meden i nista nebih menjala kod njega...

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 26, 2006 6:49 pm    Naslov poruke: Re: Kucni ljubimci i zivciranje Na vrh strane Na dno strane

Picard je napisao/la sledeće:
Kakvog kucnog ljubimca imate,dali biste sto mjenjali na njemu, i sto vas najvise smeta kod njega?

imam dvije male mace, nekad me snervaju kad se potuku i kad mi se uvale u čistu robu

tasevska
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 22 Jul 2006
Mesto: Bitola

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisto ne sakam da mu menuvam.

Ok_cura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 27 Avg 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 02, 2006 1:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam psa , macku i papagaja Smile neobicna kombinacija ,ha ? pas je rase puli , zenka i ima 11 godina, sva mi je slatka i bucmasta... ma nista, nista ne bih kod nje mijenjala! macka je obicna, domaca, avlijanerka prava i stalno je namrgodjena mada se zove Maza i sada stvarno pojma nemam sto sam joj dala to ime, kad je ona susta suprotnost... mazi se samo kad se njoj cefne i to koliko ona hoce, ali to mi ne smeta, i tako ne volim da se mnogo mota oko mene Very Happy ostavlja dlake Smile jedino sto me kod nje zivcira je to sto zatrudni 50 puta u mjesecu pa nikako da se otarasim macica.. ima ih 100 ispred kuce, a zao mi da je kastriram Sad... Uhljo je moj papagaj, on je rase nimfa i toliko je dosadan da vam ne mogu opisati... stalno mi skace po glavi, pojede mi sve sveske....ma nista od njega ne moze zivo ostati Very Happy ali mi je bas sladak i praaavooo ih sve volim... duse moje ne znam sta bih bez njih Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Kucni ljubimci i zivciranje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon