:: |
Autor |
Poruka |
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Ma ništa ne bih promenila kod moje malene pitbullke Lynne. To je meni najsladje biče na ovom svetu, stvarno.
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
I te kako zna da ti digne živac pogotovo sada kad nemože napolje
doktor mu je zabranio imao je gospodin pesak u bubregu jedva
smo ga spasili sada zapišava gde stigne i grebe prozore hoće gospodin
napolje a to mu je došlo glave na krajućemo morati definitivno da
ga sterilišemo ako mislimo da nam stan ne miriše na njega evo ga i sad je otkačio !
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Moja kuca je savrsena za mene i nikad nista na njoj ne bih menjala.
Ujutru me njuskicom gura dok spavam jer hoce da me probudi,
dok sedim za kompom uvali se pored mene pa mi sapu spusti na koleno ili ruku jer hoce da i na njega malo obracam paznju,
plus zauzeo je moju fotelju
ali bez obzira na sve to, obozavam ga! Ovakvog kakav jeste! Blesav i tvrdoglav i najbolji na svetu
Jedino sto bih mu promenila jeste da ima 4 a ne 14 godina i da moze kao nekad da skoci i osloni se prednjim sapama na moja ramena...al za to vise nema snage
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
turbina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2006 Poruke: 1
|
|
Moj kucni ljubimac je pas i ime joj je Neli.Ne bi nista menjala na njoj jer je ekstra otkacena
|
|
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
za kucne ljubimce imam zlatne ribice....milina,sa njima nikakav problem jer su u bilo kakvim okolnostim tihe
|
|
|
|
|
|
kiki1979 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 184 Mesto: Bec
|
|
imam psa, mopsa koji se zove cindy. volim je vise nego ista al mana joj je sto moze pojest kao nitko, nesmijem kraj nje jesti jer nemam svog mira. skace i oce da joj nesto dam.
|
|
|
|
|
|
čaučau Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 24
|
|
Trenutno od kucnih ljubimaca imam dve macke i dva psa i jednog mackastog papagaja...
Oni umeju da me iznerviraju...
|
|
|
|
|
|
sivigruja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 204
|
|
Imam pekinezera i zove se pufi , ponekad se bas isprlja po basti!
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Onaj stariji pas mi umro pa samo kupili cavalier king charles,ima skoro 5 meseci,bas je meden i nista nebih menjala kod njega...
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
Picard je napisao/la sledeće: | Kakvog kucnog ljubimca imate,dali biste sto mjenjali na njemu, i sto vas najvise smeta kod njega? |
imam dvije male mace, nekad me snervaju kad se potuku i kad mi se uvale u čistu robu
|
|
|
|
|
|
tasevska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 57 Mesto: Bitola
|
|
Nisto ne sakam da mu menuvam.
|
|
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja imam psa , macku i papagaja neobicna kombinacija ,ha ? pas je rase puli , zenka i ima 11 godina, sva mi je slatka i bucmasta... ma nista, nista ne bih kod nje mijenjala! macka je obicna, domaca, avlijanerka prava i stalno je namrgodjena mada se zove Maza i sada stvarno pojma nemam sto sam joj dala to ime, kad je ona susta suprotnost... mazi se samo kad se njoj cefne i to koliko ona hoce, ali to mi ne smeta, i tako ne volim da se mnogo mota oko mene ostavlja dlake jedino sto me kod nje zivcira je to sto zatrudni 50 puta u mjesecu pa nikako da se otarasim macica.. ima ih 100 ispred kuce, a zao mi da je kastriram ... Uhljo je moj papagaj, on je rase nimfa i toliko je dosadan da vam ne mogu opisati... stalno mi skace po glavi, pojede mi sve sveske....ma nista od njega ne moze zivo ostati ali mi je bas sladak i praaavooo ih sve volim... duse moje ne znam sta bih bez njih
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|