:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
pa za nju je to lepo.. nasla je lepog,mladog,zgodnog ljubavnika...
a on...? pa vajda on voli iskusnije zene...
|
|
|
|
|
 |
Twix Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 120 Mesto: Johannesburg

|
|
Jednom sam bio sa 10godina starijom devojkom (zenom) ali sam duboko u glavi znao da mi je ona "uciteljica",i da tu nista ne moze da bude na extra duge staze......naravno,kad se i to iskusi,shvati se da nije ni imala nesto specijalno da me nauci jer sam "to" vec i sam znao da radim
|
|
|
|
|
 |
miki10 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 156

|
|
To jeste prirodno. Nije uobicajeno. Ako je zena u starijim godinama lepa i privlacna, i ako mladji muskarac nalazi neki interes u vezi sa njom, pa sta vas briga za to. gledajte svoja posla. Pustite druge da zive.
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
nije normalno ali sta da radimo kad se vole neka ih . trajalo koliko trajalo za mene to ne dolazi u obzir 8) jedino ako je puna para
|
|
|
|
|
 |
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *

|
|
Ma jeste,sve su to zivotinjski nagoni!!
|
|
|
|
|
 |
O'Bannon Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 62

|
|
nemojmo biti takvi ! znamo da ljubav ne zna za granice! pa tako ni za granice izmedju godina!
|
|
 |
mateoli Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 213

|
|
pa ... nikad se ne zna o čemu se tu radi... možda žena šeta nekog momčića radi dobrog...jeli , a možd ai on šeta neku starku radi nekog eventualnog nasljedstva
ma nemam pojma ...
u glavnom bzwz je
EDIT:
ljubav ne poznaje grqnice ..iiiiiiiiijaooooooooooo
|
|
|
|
|
 |
sergioT Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 88

|
|
Meni je to odvratno, kao i obrnuto.
|
|
|
|
|
 |
sloba18 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway

|
|
lonelyeagle2005 je napisao/la sledeće: | To nikad ne potraje dugo,ona mu sluzi samo da stekne iskustvo. |
to je extra!!!
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
Pa svako ima svoje, ko zna mozda i potraje mesec dana.... sto se mene tice sve je to tesko. Ona voli "piletinu" , a on vrsi "obuku", pa cim kurs bude gotov..........
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
grgam LooDjak

|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini

|
|
to mi je ovdvratno. on star ko ja a ona mu moze bit mama (ili baka ) uzas
|
|
|
|
|
 |
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd

|
|
Meni je dok smo bili u srednjoj bilo jako cudno sto je mama jedne moje drugarice imala muza 15tak godina maldjeg od nje...gotovo vise dodje kao decko za moju drugaricu nego muz za njenu mamu...I bilo mi je vrlo neobicno svaki put kad odem kod njih u kucu...Taj covek (mladic) se extra uklapao u nase razgovore i vise sam ga dozivljavala kao njenog brata/druga, a ne kao ocuha
Al desava se...Po meni to nije normalno - za mene u ulozi glavne akterke nije normalno! Sebe ne bih mogla videti u takvoj situaciji. Ili bar tako sada razmisljam, videcemo kad dodjem u 50te-60te pa poblesavim
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|