:: |
Koju je najbolji superpopularni roman kojeg ste procitali? |
Alkemicar |
|
12% |
[ 9 ] |
Jedan od Harry Potter-a |
|
12% |
[ 9 ] |
Gospodar Prstenova |
|
21% |
[ 15 ] |
Mali Princ |
|
11% |
[ 8 ] |
Da Vincijev Kod |
|
27% |
[ 19 ] |
Jedna koja nije navedena (ime navedeno u postu) |
|
14% |
[ 10 ] |
|
Ukupno glasova : 70 |
|
Autor |
Poruka |
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Popularna kniga nije sigurno kvalitetna kniga. On moze ceka 50 godina i posle, ako kniga je jos popularna, isto dobra je. Kao "Mali Princ".
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
ja sam prvo procitala harija pa tek onda gledala film i jedno i drugo mi je tak dobro nevolim bas fantastiku Gospodare sam pocela citati tako da sam Hobit procitala do pola i stala ali triolgiju sam pogledala na filmu i svidjela mi se Da Vincijev cod sam gledala film nesvida mi se uopce tak da nevjerujem da cu ga citat uopce Jedno obicno vuce drugo ako nam se svidi knjiga pogledamo film i obratno Alkemicar je dobra knjiga ali je previse razvikana ko da prodaje mudrost zivota pa se svi koji zele biti tak mudri hvataju za nju A da moram skomentirat-mislim da smo duhom vrlo bogata zemlja kad su nam nogometasi tako nacitani
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Volim da citam i mogu reci da sam "svastojed". Naravno, citam i popularne i one manje poznate. E, sad, ako je knjiga popularna, ne znaci da je i super.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Od gore navedenih, poslednju sto sam procitao je Da Vincijev kod, knjiga koja se cita u jednom dahu. Zaista smjele prtpostavke, ako su samo pretpostavke, jer ko je citao ovu knjigu mogao je primjetiti da je dobar dio knjige napisan jednostavno na prihvatljivim cinjenicama. Volio bih da mnogi daju svoje laicko misljenje o ovoj knjizi.
|
|
|
|
|
|
radiopetica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis
|
|
Ispovest iz Harema - istinita prica jedne Beogradjanke
|
|
|
|
|
|
vlajkov s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 70
|
|
jako volim da citam.Time se zanimam u slobodno vreme.volim cak i knjige sa tuznim krajem!volim kada knjiga ima mnogo emotivnih delova.
ima li neko da prelozi tako neku knjigu?ljubavnu,romanticnu... o boze rasplakacu se!
|
|
|
|
|
|
vlajkov s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 70
|
|
a da zaboravila sam da kazem da moji glasovi idu za alhemicara i malog princa!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Wrathchild Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2005 Poruke: 65
|
|
a dumas - grof monte kristo
ubjedljivo najbolja knjiga koju sam ikad procitao a za njim sljede gospodar p, i harry potter tolko se uzivim da jednostavno ne mogu prestat citat
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Od navedenih sam pročitala Malog princa i to daaaavno u osnovnoj školi
A inače, od popularnih mi se najviše svidjeo Dnevnik Bridget Jones
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Da Vincijev kod, i jedan od Harija Potera.
|
|
|
|
|
|
vtb:) Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 213 Mesto: Kac
|
|
Da Vincijev kod
|
_________________ "Mislim da neke misli treba da ostavim u mislima" |
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Da Vincijev kod, drugi put,uz to pogledao sam i film,i cini mi se da svaki put nadjem nesto sto sam propustio procitati prije. Svakako vema zanimljiva knjiga koju vrijedi procitati radi zanimljivih teza, pretpostavki, istorijskih cinjenica i duboko skrivanih tajni, pocev od doba inkvizicije do nasih savremenika. Volio bih cuti vase misljenje, fikcija, stvarnost ili obadvoje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|