:: |
Autor |
Poruka |
^pedja^ Krajišnik iz Like

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
Postavljena: Ned Maj 22, 2005 11:55 pm Naslov poruke: |
|
|
na sajtu ima SEARCH........nisam znao,izvinite jos jednom,pa nemorate se odmah ljutiti........
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
Postavljena: Uto Jul 05, 2005 1:19 am Naslov poruke: |
|
|
evo jedne pesme koji sad shvatih da nemam,a to je pesma kako sam procitao na jednom sajtu BIJELO DUGME - A MILICIJA TRENIRA STROGOCU.........pesma ide ovako:
A MILICIJA TRENIRA STROGOĆU
(UŽIVO 1987)
Milicija ima dobrih strana,
Što je mlada, lijepa i okretna,
Dobroćudna i naoružna,
Pa su djeca sigurna i sretna.
Tako tako mlada i lijepa i okretna.
Milicija.
Milicija trenira strogoću
Da ne bude sve kako ja hoću.
Njihov poziv ima svojih mana,
Kad je kiša, blato ili zima,
A lopovi dođu toga dana
I moraju se igrati sa njima.
Milicija.
Da ne bude sve kako ja hoću.
Kao glumci pred uloge teške.
Da ne bude sve kako ja hoću
Ako volim da ponavljam greške.
inace pesma se nalazi na ovom albumu: MRAMOR, KAMEN I ŽELJEZO (poslednja velika turneja '87)........molio bih vas ako moze verzija uzivo i obicna.......hvala unapred....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
Postavljena: Uto Jul 05, 2005 1:45 am Naslov poruke: |
|
|
Uzivo nisam nasao, a obicna verzija te pesme ti je u zeljama!
|
|
|
|
|
 |

|

|
Postavljena: Uto Jul 05, 2005 2:04 am Naslov poruke: |
|
|
hvala na brzom ispunjenju zelje.........puno ti hvala.......
|
|
|
|
 |

|

|
Postavljena: Sre Jul 06, 2005 11:35 pm Naslov poruke: |
|
|
e sad imam jedan tezi zadatak...........ne znam da li cete uspeti naci ovu pesmu ali nema veze...........kao prvo ne znam ko je peva,ali ovo joj je puni naziv.....pesma se zove LUTAJUCA SRCA u pesmi se peva o Draganu Stojkovicu Piksiju.........
|
|
|
|
 |

|

|
Postavljena: Čet Jul 14, 2005 9:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Posto izgleda isto ko i ja ne mozete naci onu gore pesmu,onda bih vas molio da mi ovu pesmu pokusate naci,mislim da je ju je lakse naci od one gore navedene,moja zelja je "Riblja Corba - Ljubav ovde vise ne stanuje"
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
Postavljena: Čet Jul 14, 2005 10:09 pm Naslov poruke: |
|
|
^pedja^ je napisao/la sledeće: | "Riblja Corba - Ljubav ovde vise ne stanuje" |
Pesma ti je u zeljama!
|
|
|
|
|
 |

|

|
Postavljena: Sre Avg 03, 2005 12:28 am Naslov poruke: |
|
|
hvala druze na ispunjenoj zeli............
e sad bi mi jako koristilo ako biste mogli da nadjete pesmu koju izvodi DAR MAR a pesma se zove DAJ MI VINA DA SE NAPIJEM........
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
Postavljena: Sre Avg 03, 2005 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Pesma je u Muzickim zeljama.
|
|
 |

|

|
Postavljena: Čet Avg 04, 2005 12:47 am Naslov poruke: |
|
|
sanjice hvala ti puno..........
|
|
|
|
 |

|

|
Postavljena: Čet Avg 04, 2005 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
drustvo hvala vam na brzom ispunjenju zelja........
e sad bi mi mnogo znacilo ako biste mogli da nabavite od PLAVOG ORKESTRA pesmu Odlazim,Putujem............
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
Postavljena: Sub Avg 06, 2005 2:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Pesma je u Muzickim zeljama.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|