www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako birate knjige u knjizari
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
mitric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Apr 2006
Mesto: Zrenjanin

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitam onaj kratak sadrzaj na kraju i pokusam zamisliti celu knjigu pa onda uporedim sa nekom koja mi se bas bas svidela........
cudno ali uspeva..... Very Happy Laughing

RLICA2000
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako pa ... pitam prodavca sta je najaktuenije ali sam shvatila da to nije pravi put jer cesto naletim na knjige koje nisu za mene interesantne ali kako da dodjem do knjige koja je dobra i interesantna kada o ukusima nikada ne vredi raspravljati ........... recimo na letovanju u budvi sam kupila 6 aktuelnih knjiga i nijedna nije probudila interesovanje kod mene osim knjige CUJTE SRBI stvarno interesantana i preporucila bih je svakome jer je pisao neko ko je ziveo samo na kratko sa srpskim narodom i odmah shvatio ko smo i sta smo ..... knjiga je za preporuku .. Very Happy

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 29, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja uvek nekako krenem ka onom delu, gde su izdvojene nove knjige i bestseleri.
Preporuka ljudi, u ciji ukus verujem!
Ali obavezno i UVEk, procitam izvode na korici. Drugo, dosta trazim po netu, pa ono sto mi se ucini zanimljivim narucim, ili zapisem pa kupim, kad idem za Bg.
A ima i nekoliko pisaca, cija nova dela jedva cekam! A stara procitam i po nekoliko puta, u medjuvremenu! Very Happy

alanya
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 08 Sep 2006
Mesto: Maribor

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 10, 2006 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

procitam sadrzaj i ako me pritegne uzmem

Gravedigger_girl_4ever
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 1:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbitniji mi je sadrzaj knjige... Ali jako mi je bitan i zanr.....

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 16, 2006 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja tih problema nemam .. dakle jednostavno imam svoj deo koji volim da citam a to su akcione knjige ili dnevnici .. to obozavam da citam .. mada sam u zadnje vreme poceo da citam knjige koje pomazu u zivotu.

woolf99
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 8:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za knjižaru se dobro pripremim. O knjizi saznam sve što me zanima. Mrzim kad me prodavac davi o takozvanim dobrim knjigama.

majadim
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2006
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

knjige biram po necijoj preporuci ili vec sama procitam tematiku sa korica i ukoliko me zainteresuje i privuce,kupujem

telulu
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 01 Maj 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 2:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Privuku me korice Embarassed pa onda uzmem knjigu pročitam ako ima nazad napisan kratak sadržaj i vidim da li je to za mene

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 21, 2006 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kupujem knjige:
-vec poznatih autora
-po preporuci nekoga ko je vec procitao neku knjigu
-po preporuci prodavca
-književnoj kritici

slatka_sejtanka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 01 Okt 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obicno koji mi naziv zapadne za oko,uzmem knjigu,malo pogledam sadrzaj i ako mi se ucini zanimljiva uzmem je Smile

radiopetica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 8:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trenutno sam u fazi da citam "lako stivo".. uglavnom kupujem izdanja Lagune, Derete, Alnari i Moc Knjige

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Kako birate knjige u knjizari Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon