:: |
Autor |
Poruka |
mitric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 56 Mesto: Zrenjanin
|
|
procitam onaj kratak sadrzaj na kraju i pokusam zamisliti celu knjigu pa onda uporedim sa nekom koja mi se bas bas svidela........
cudno ali uspeva.....
|
|
|
|
|
|
RLICA2000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 81
|
|
kako pa ... pitam prodavca sta je najaktuenije ali sam shvatila da to nije pravi put jer cesto naletim na knjige koje nisu za mene interesantne ali kako da dodjem do knjige koja je dobra i interesantna kada o ukusima nikada ne vredi raspravljati ........... recimo na letovanju u budvi sam kupila 6 aktuelnih knjiga i nijedna nije probudila interesovanje kod mene osim knjige CUJTE SRBI stvarno interesantana i preporucila bih je svakome jer je pisao neko ko je ziveo samo na kratko sa srpskim narodom i odmah shvatio ko smo i sta smo ..... knjiga je za preporuku ..
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja uvek nekako krenem ka onom delu, gde su izdvojene nove knjige i bestseleri.
Preporuka ljudi, u ciji ukus verujem!
Ali obavezno i UVEk, procitam izvode na korici. Drugo, dosta trazim po netu, pa ono sto mi se ucini zanimljivim narucim, ili zapisem pa kupim, kad idem za Bg.
A ima i nekoliko pisaca, cija nova dela jedva cekam! A stara procitam i po nekoliko puta, u medjuvremenu!
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
procitam sadrzaj i ako me pritegne uzmem
|
|
|
|
|
|
Gravedigger_girl_4ever Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 124
|
|
Najbitniji mi je sadrzaj knjige... Ali jako mi je bitan i zanr.....
|
_________________ Grobarka |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ja tih problema nemam .. dakle jednostavno imam svoj deo koji volim da citam a to su akcione knjige ili dnevnici .. to obozavam da citam .. mada sam u zadnje vreme poceo da citam knjige koje pomazu u zivotu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
Za knjižaru se dobro pripremim. O knjizi saznam sve što me zanima. Mrzim kad me prodavac davi o takozvanim dobrim knjigama.
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
|
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
knjige biram po necijoj preporuci ili vec sama procitam tematiku sa korica i ukoliko me zainteresuje i privuce,kupujem
|
|
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Privuku me korice pa onda uzmem knjigu pročitam ako ima nazad napisan kratak sadržaj i vidim da li je to za mene
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Kupujem knjige:
-vec poznatih autora
-po preporuci nekoga ko je vec procitao neku knjigu
-po preporuci prodavca
-književnoj kritici
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
slatka_sejtanka Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 1520
|
|
Obicno koji mi naziv zapadne za oko,uzmem knjigu,malo pogledam sadrzaj i ako mi se ucini zanimljiva uzmem je
|
|
|
radiopetica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis
|
|
Trenutno sam u fazi da citam "lako stivo".. uglavnom kupujem izdanja Lagune, Derete, Alnari i Moc Knjige
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|