:: |
Autor |
Poruka |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Eto meni bi savrseno vencanje sada zavisilo samo od jedne stvari. Da na mesto mladozenje stoji moja ljubav koga volim mnoooooooogo i ne mogu bez njega ni minut. Sve drugo...kako, gde, kada, koliko...sve drugo je nebitno
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
darkcommander je napisao/la sledeće: | Ma nema savrsenog vencanja to su sve floskule belosvetskih sipaca ako mene pitas
najbolje se vencati u crnoj vreci umesto vencanice |
Zasto si ubedjen/a da sve mora da bude onako kako je tebi?! Ako ti, ili tvoji, ili neko tebi blizak nije imao savrseno vencanje, sto si ubedjen da ga niko drugi ne moze imati! I za crnu vrecu-pa nekima je bolje da sebe spakuju u nju dozivotno! Ali da je zavezu na vrhu! I zatvore se u tu vrecu zauvek! Da ne sire svoju negativnu emergiju i svoje frustracije okolo!!!!
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Savrseno vencanje je ono na kome se vencavate za osobu koja vas obozava kao i vi nju. Znaci ako ste ludo zaljubljeni i volite se to je vec dovoljno za savrseno vencanje, a ostali detalji poput mesta, muzike, aranzmana, vencanice, odela, cveca....... sve se to da srediti, i nije toliko bitno, to je vec pitanje ukusa, od osobe do osobe  |
Bravo! Svaka ti je na mestu! Slazem se sa tobom u potpunosti!
|
|
 |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
uF.... Ja u predivnoj vjencanici i puno cvjeca, dolazi limuzina bijela po mene.. do crkve se ide s kocijom... heheh... puno ljudi, a kasnije dernek do jutraaaaaaaa
|
_________________ MiA
....I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart |
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Moj suprug i ja se nismo vencali u crkvi jos, nekako smo to ostavili kao za kasnije.I zelja nam je da se vencamo u nekoj maloj crkvi, po mogucstvu u nekom selu, i da nam jedini gosti budu nasa deca. To mi je onako idealno, romanticno vencanje. Al sve je to stvar ukusa
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic

|
|
mmmm ovako.... Leto,suncan dan,lep velik travnjak,dugacki stolovi s belim stolnjacima...i svega na njima.Svaka stolica je prekrivena belim presvlakama i na zadnjem delu tj naslonu imaju velikuuu crvenu masnu..E sad po travnjaku su i beli stubovi na kojima su saksije sa nekim lepim cvecem...crvenim.i puuunooo balona,normalno vezanih da nam ne pobegnu i tako...muzkica,ljude koje volim i koji me vole ON i ja :angel1:
|
_________________ Toliko koliko sam ja slaba ti nikad neces biti jak.. |
|
|
|
 |
hulio_salinas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 239 Mesto: Smederevo

|
|
Ma svako je savršeno, ako se vi sami provedete nezaboravno. Budite samo malo maštoviti da bi i drugi pamtili za vas nezaboravan dan u životu!
|
|
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Savrseno vencanje je ono na kome se vencavate za osobu koja vas obozava kao i vi nju. Znaci ako ste ludo zaljubljeni i volite se to je vec dovoljno za savrseno vencanje, a ostali detalji poput mesta, muzike, aranzmana, vencanice, odela, cveca....... sve se to da srediti, i nije toliko bitno, to je vec pitanje ukusa, od osobe do osobe |
Potpisujem u potpunosti. Nije bitno slavlje već je najbitnija osoba koja na tom slavlju stoji pored vas
|
|
 |
ljubavnica111 Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 323 Mesto: corinthia

|
|
kad se budem udavala zelim veliko slavlje
|
|
|
|
|
 |
Vranjanka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Nov 2004 Poruke: 124

|
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Ovo je tako lepa tema, na koju moze da se kaze stvarno dosta toga. Prema tome, postovi poput prethodna dva, bice brisani. Ajde sad, pustite masti na volju!
|
|
 |
joki_carica Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world

|
|
savrsheno venchanje....
sa osobom koju volim, koja mene voli....
bose noge,obichna bela haljina, plaza, zalazak sunca i samo nas dvoje....
za savrsheno venchanje nije potrebno mnogo
potrebna je samo osoba koja je savrshena za tebe!
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
ja u bijeloj vjencanici (hehe vec sam nasla neke modele na netu) on sav u crnom...proljece...neko mjesto u prirodi okruzeno drvecem koje behara roza cvjetovima...moji najblizi prijatelji,...ja i on plesemo svoj prvi ples na ljubavnu temu iz filma kum uz pratnju violina (mislim da je to najnjeznija i najljepsa ljubavna tema koju sam ikada cula: Nino Rota- Godfather), a onda neka fina muzika koja ce obezbijediti provod do ujutro ali naravno mi odlazimo oko ponoci i ostatak mozete da pretpostavite. nemate pojma koliko sam puta u glavi imala u sliku. hehe ubi me ova romantika ali sta cu ja :dvasrca:
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|