:: |
Autor fotografije meseca ~septembar~ je: |
jerotije |
|
1% |
[ 1 ] |
slakoleonac |
|
6% |
[ 6 ] |
tombocar |
|
4% |
[ 4 ] |
Ljubisa1 |
|
9% |
[ 9 ] |
Anđela |
|
1% |
[ 1 ] |
dradar |
|
2% |
[ 2 ] |
Jejaorka |
|
16% |
[ 16 ] |
*kissy* |
|
7% |
[ 7 ] |
Dama sa Balkana |
|
6% |
[ 6 ] |
despot_bb |
|
18% |
[ 18 ] |
gorilla |
|
3% |
[ 3 ] |
BokyJ |
|
4% |
[ 4 ] |
Makro |
|
0% |
[ 0 ] |
nextajox |
|
1% |
[ 1 ] |
buncalo |
|
1% |
[ 1 ] |
Idealno_losha |
|
4% |
[ 4 ] |
Milos_90_Nis |
|
3% |
[ 3 ] |
jbstapar |
|
1% |
[ 1 ] |
[Ohanzee] |
|
3% |
[ 3 ] |
maarinaa |
|
6% |
[ 6 ] |
ex_deda |
|
1% |
[ 1 ] |
bane42 |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 98 |
|
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Batice, da li si ti slikao ono što ti se nalazilo na slici? Ja znam da ta slika postoji na netu bar pre 5 godina ...
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pre postavljanja fotografije, bilo bi lepo da clanovi procitaju pravilnik konkursa, dakle kada se pravi anketa, ostaju samo fotografije koje zadovoljavaju sve tacke pravilnika, a sve sto je u domenu fotomontaze ne moze proci...
♥ QueeN ♥ - da li je ovde nekome nick Batica? Nije. Molila bih te da se ne obracas tako clanovima
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
hvala na glasovima
|
|
|
Ledu_Kristijan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 20 Mesto: zrenjanin
|
|
♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | Batice, da li si ti slikao ono što ti se nalazilo na slici? Ja znam da ta slika postoji na netu bar pre 5 godina ... |
BATICE, ja sam Dusan Bartolovic, ovo je moj portfolio na SS
jedna amercka kompanija za koju radim
http://www.shutterstock.com/gallery.mhtml?id=228535
ovo je moja free galerija na flickru
http://www.flickr.com/photos/dusanbartolovic/
Fotku nisi mogla videti pre 5 godina, jer je slikana ove godine sa krova moje zgrade, ekspozicija 30 sekundi blenda f5. Imam citavu seriju takvoh fotki od te veceri, ako se razumes u fotke pogledaj EXIF pise datum kada je fotkano.
Za admine: Poslao sam zalbu da obrate malo paznju na vas i vasu procenu o fotkama, posto se ocigledno ne razumete u fotke i u fotomontaze. Fotka je cista, znaci nije obradjena.. nije fotomontaza... jedino sto se desavalo u photoshopu je resize sa 10mp na 800*553 da bi odgovarala vasem forumu. U cemu je onda problem ?
|
|
|
|
|
|
Ledu_Kristijan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 20 Mesto: zrenjanin
|
|
PS. evo fotke koju niko nije video ... sa istog mesta trenutak fotkano pre one koju sam postavio za takmicenje
|
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
"Batice",nema veze,sacekaj sledeci mjesec...I moja je slika obrisana,pa nista...ni moja nije imala bas nikakve veze sa photoshopom...Jedino ako su otkrili da fotku nisam sliko ja,nego moj buraz
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
shomy-delija tvoja fotografija nije imala nikakve podatke, osim sto je odgovarala po dimenzijama
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
dakle, sve je objašnjeno, dogovoreno, idemo dalje...
nastavljamo sa glasanjem
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Vidim da su neke super fotke izbrisane.Dilema mi je bila između par njih, al pošto nekih više nema sad se ne trebam odlučivat.Moj glas ide za Jejaorka.Dvoumila sam se između njene, one plaže sa hrpom školjki (ne znam tko je autor) i ove od Ledu kristijana.Pošto ovih više nema, nema ni dvojbe...Dakle Jeja.
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ima stvarno dosta lepih slika .. što je za svaku pohvalu .. ali ako izdvajam .. Jeja dobija moj glas .. ne zbog toga što mi je draga .. nego zbog toga što je njena slika malo bliža priroda .. znači ono .. prosto te uvlači u sliku ...
Isto tako mogu da kažem da je Ohanzee sa njegovom slikom ... svaka čast ... samo to mogu reći .. veoma lepo izrađena slika .. samo .. nisam ja baš nešto ljubitelj stvari .. meni lepše stoji priroda ... i to je razlog zbog čega glasam za Jeju u ovom mesecu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
|
Moj glas ode za Dubrovnik i *kissy*
|
|
|
|
|
BokyJ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2007 Poruke: 26
|
|
[Ohanzee]
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|