www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne volim te vise..
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 10, 2005 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekla sam to... puta u svome zivotu...jednom sam to rekla decku koga sam beskrajno volela, a verovatno ga i dan danas volim...naravno, lagala sam...ali prosto je tako bilo lakse...nisam se lepo osecala, plakala sam posle toga...drugi put sam to zaista mislila...jednostavno sam rekla da ga ne volim i da je kraj...Olaksanje sam osetila...

nina81
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 15 Jun 2005
Mesto: tamo gde je on!!!!

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 12, 2005 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekla sam te reci a nisam mislila tako........Volela sam ga i volim ga jos i danas ali kada ti nista drugo ne ostane......a rekla sam zato da bi mu bilo lakse.......i posle toga sam jos dugo plakala zbog tih reci koje sam mu rekla Sad

grizli17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 15, 2006 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam nikom to nikad rekla jer uvijek kad sam nekog ostavljala voljela sam ga ali sam prekidala jer se jednostavno ne vidim s njim u buducnosti...vjerujem da se nitko ne osjeca najbolje kad mu osoba koju voli kaze takvo nesto..ne bi to hjela iskusit

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 16, 2006 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedva cekam da mi se ukaze prilika da kazem to jednoj osobi... Razz Razz Razz Razz Razz

mimy
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 30 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 20, 2006 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo jednom i osecala sam se grozno,jer sam sa deckom bila dugo u vezi,ali nisam mogla drugacije da mu objasnim da jednostavno ne mogu vise...
zamislila sam kako bih se ja osecala da meni to kaze neko koga volim i omislim da to stvarno ume da zaboli... Sad

tv
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 20, 2006 2:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmm ne znam.... nesto ne mogu da se sjetim ali ako dodje do toga zasto da ne... bolje reci istinu nego lagati nekog...

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 20, 2006 2:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jednom sam rekla "ne volim te...nikad te nisam ni volela..." mislim da je to mnogo postenije nego lagati i zavlaciti i sebe i onoga sa kim si...da je lako, nije...i ne treba da bude...istina boli, ali je zato treba vise i ceniti
onoga trenutka kada sam to izgovorila za mene je bilo sve gotovo...pokupila sam se i otisla...decko me je posle jos neko vreme jurio, ali je odustao...

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

tomislavjancic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Jul 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 8:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja to nisam imao priliku da nekome kazem,ali mi se desilo da neko meni kaze. Ovako je to zvucali: Zasto da idemo dalje ja tebe ne volim u stvari volim te ali ne onako kako bi ja to zelela,ti ne zasluzujes moju ljubav nacices ti neku bolju,lepsu i pametniju devojku od mene, bolje je da te kazem sada..."

joki_carica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: my own world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 30, 2006 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da te stvari uvek treba reci, ali direktno...
mrzim izjave tipa:
"Nisi ti kriv/a, jednostavno se desilo..."
"Naci cesh jednom neku/nekog koga cesh vishe voleti..."
"Mozemo ostati prijatelji..."
To me samo iznervira. Kao da sam neka pacenjica koju treba sazaljevati...
ne volish me vishe? Dobro!!! Reci to mushki...

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 01, 2006 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rekla sam...Iskrena sam osoba...Bolje je nekad za oboje da se te reci izgovore...
I meni je to bilo receno i cenila sam tu iskrenost... Rolling Eyes

ivaaaaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 10, 2006 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rekla sam ..samo jednom i to nekome ko je to vise nego zasluzio..znam da srcu ne vredi naredjivati,ali kad se zainatim mogu da ne volim vise.....tj kako koga..sve zavisi koliko se vezem

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 13, 2006 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad to nikom nisam rekla niti sam cula od nekog...mogu samo da zamislim kakav je to osecaj kada cujete od nekog koga vi jos uvek volite svim srcem...grozno vam je i kada vam kaze da ste ga necim razocarali a kamoli to...nadam se iskreno da nikad to necu doziveti...niti reci niti cuti...mada znam da ljubav moze da ubije nesto sto bi vas povredilo do same srzi..tada bi se zapitali kakva je to ljubav kad ja volim a ta osoba mi tako vraca...jel zasluzila tolike emocije..i tim pitanjem polako potkopavate ljubav..koja iscezava... Sad

....tvoja i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ne volim te vise.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon