:: |
Autor |
Poruka |
Dejan1973 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 101 Mesto: Banjaluka
|
|
|
|
|
majjda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Jan 2005 Poruke: 106
|
|
jao kod muskaraca volim onu potpunu celavost
nevolim umjerenu
i nevolim sestice
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
zanimljivo je maziti ga po glavi a kosa mu kao jezici....uh..milina
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
y_yockey Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 25
|
|
imam sreću da nisam čelav
|
|
|
|
|
|
daracbubamarac Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 263
|
|
Imam starijeg brata i poceo je vec dosta jako gubiti kosu, pa se bojim da to i mene ceka. Mislim da je to kod muskaraca kod kojih taj proces pocne rano prvi znak starenja, zato se tesko s time pomiriti. Ali nema dvojbe da je bitno sto je u glavi, a ne na njoj.
|
_________________ We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold. |
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
E ljudi jedini lek koji kao nesto moze da pomogne je MINOKSIDIL !!!!
A ko ima vise kesa moze da ugradi kosu...
|
|
|
|
|
|
nerkom Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 4
|
|
imam jarana koji pati za gustom kosom kao sto je ja imam,ali on gubi kosu jako brzo da sam mu preporucio radikalne promjene jer se fzca mijenja iz mjeseca u mjesec
|
|
|
|
|
|
dadop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 4 Mesto: rajvosa
|
|
to mi je u porodici i sta da ja radim da to izbjkegnem
|
_________________ letuuuuu stuke |
|
|
|
|
wasapoker Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 81 Mesto: Eskilstuna
|
|
nazalost samo operacije pomazu..
ali su skupe...
|
_________________ Za sve ljubitelje Pokera
pogledajte moj profil |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Gubitak kose verovatno spada na top 10 listu najtraumaticnijih dogadjaja u zivotu svakog muskarca. Mnogi se hrabro nose tako sto se jednostavno predaju sudbini, dok mnogi listaju oglase za najnovijim proizvodima za sprecavanje celavosti.
Medjutim, biti celav vise nije nedostatak vec jednostavno prepoznatljiv look koji mnogi muskarci prihvataju. Mnogi muskarci sa prvim znacima celavosti odluce da obrijaju glavu i tako izbegnu da sa 30 godina lice kao neki dedica od 60. Ovo je verovatno dobro resenje, medjutim brijanje glave na nedeljnoj bazi moze biti prilicno nelagodno. Kao prvo morate ovladati tehnikom a zatim i ne biti lenji da pored brade obrijete i glavu.
Da bi pomogli milionima muskaraca sirom sveta ljudi iz kompanije www.headblade.com su izmislili specijalan brijac za glavu. Kao sto mozete da vidite na slici brijac je u potpunosti prilagodjen anatomiji glave i omogucava vrlo jednostavno i brzo brijanje. Cene je $15 i moze se nabaviti preko sajta kompanije. Takodje na sajtu mozete videti i video klipove u kojima se jasno vidi koliko je lako koristiti ovaj brijac.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
recmk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 104 Mesto: Beograd
|
|
Pa sad je barem i to jednostavno. Muskarci prijavite se za Nekad i sad. I g-din Miki P. ce uciniti sve za vas. Mada ne vidim zasto se toliko opterecujete oko toga. Pa i celavi muskarci mogu da izgledaju jako sexy, bitno je samo da li to umeju da nose. :smeker:
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
pa brate imaju i onu doping za kosu ako dodje do toga vrlo je uspjesno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|