:: |
Autor |
Poruka |
markoP_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun

|
|
pa kad su muskarci u svakom pogledu iznad zena. Da je bog 'teo da zene budu ravnopravne ne bi ih stvorio od Adamovog rebra :color: zeni je mesto u kuci a muskarcu da se provodi sa droljma
|
|
|
|
|
 |
slatka_breskvica *samo tvoja...*

|
Godine: 26
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA

|
|
ma to samo muskarci koji misle da su face mogu tako da kazu.... ja ne mislim da je to tako...... ako hoce neka legne u krevet sa kim god hoce samo neka se cuva i to je to........
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
 |
visiometas Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 78

|
|
al stvarno ljudi to nije fer prema ribama, pa i one su ziva bica i niko ne moze da im zabrani da se zadovoljavaju sa koliko god tipova zele
|
|
|
|
|
 |
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*

|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387

|
|
da tako je to u životu.... svi muškarci bi htjeli da im se sve podaju, onda su one drolje, a kasnije dok se treba oženiti traže nekakvu djevicu hehehe
|
|
|
|
|
 |
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146

|
|
To se zove "primitivizam"ali nazalost puno je onih koji tako misle!
Ono fakat nije lijepo da treba uskace u krevet sa svima koji je upitaju ali ako ovoli i radi to iz ljubavi mi je sasvim ok!
|
|
|
|
|
 |
ASSIM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 67 Mesto: Breza

|
|
Extra dobra tema,, sta se desava kod nas na prostorima bivse nam Jugoslavije je to da nam je narod malo zaostao, ali ima i istine u tom da je muskarcu puno vise dozvoljeno.Moje licno misljenje je ako zena,djevojka, promijeni vise partnera, ja cu biti s njom ali necu ostati dugo tj bit ce promjenjena, iskoristena ali svak ima svoj izbor tj nacin dali ce biti drolja ili sta vec.
|
|
|
|
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
ja ovako gledam da svaka zena ima pravo da ima muskaraca koliko oce jel i muskarci imaju zena koliko oce...pa onda smo i mi droce neke face
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
helenka je napisao/la sledeće: | muškarac!-pa još faca! to još nisam srela
žena!-pa još drolja kakvi smu nam muškarci... dobro smo i žive
to ovako generalno gledano,ali svakako da na obe strane ima izuzetaka.
u suštini u potpunosti se slažem sa hogsijem i puškicom... ako je čovek ili žena prema meni ok. za mene je ok. šta me briga sa koliko je ljudi bila/bio i šta će sa njima i svojim životom na dalje da radi,važno je da mene ne uznemirava i ne zabada nos u moj život više od dozvoljenog. a okolina ... niti me hrane,niti me oblače,a zube ako baš hoće da mi prebroje ja mogu i da zinem ali neću. |
Svaka cast! Slazem se u potpunosti!
Ja se na primitivna i idiotska razmisljanja "drolja/faca" samo nasmejem i znam da sa takvima -nema sta da pricam!
hehehehe Asime, a ona ce tebi da kaze tacan broj,s a koliko je njih bila, pa ces ti znati da "iskoristis i ostavis" Otuzno, ali ja moram da se nasmejem! :lolj:
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228

|
|
Iz zenske gledne tacke (bar po meni)
FACA = tip koga moze imati svaka zena, pa jos i pogotovo ako ta ista "faca" svakoj devojci tepa lepe stvari, e bas vam hvala ja to necu. Sa njim nikad nisi na cisto sta mu je istina a sta laz.
Nedelim ljde na face i drolje, vec na vredne i nevredne. Imala sam prijateljice koji trazeci iskrenu ljubav bile su sa nekoliko muskarca, i je*es srecu uvek su naletile na neke gadove. A oni samo traze pravog coveka sa kime ce provesti zivot i sutra ce neko za njih reci da su drolje ??? Ma ajde to je cista glupost
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
jakuza Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 131 Mesto: Centre of the Earth

|
|
Očigledno je da TA priča i ti termini kruže kod određenog borja osoba, ali svakko se ne može pričati o tome kao nečemu u globalu... Prosto to je možda trenutna prgavost pojedinih ili nemogućnost da se nešto drugo pametnije kaže pa se onda TI pojedinci oslovljavaju tako (i cure i muški)
|
|
|
|
|
 |
saki10 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Jun 2006 Poruke: 63

|
|
stvar je jasna.znam da nam devojke zavide na tome sto mozemo da radimo sta hocemo a da nista lose necemo cuti za sebe!kod devojaka je obrnuto!sta da se radi,zena je zena,surovo je to,sta da se radi!
|
|
|
|
|
 |
Stefan-chb Dobro upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 530

|
|
tako se prica,pa cak i neke moje drugarice kazu da mi muskarci treba sto vise da ih menjamo
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|