www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

on je FACA, a ona DROLJA...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
markoP_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 21 Nov 2005
Mesto: Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa kad su muskarci u svakom pogledu iznad zena. Da je bog 'teo da zene budu ravnopravne ne bi ih stvorio od Adamovog rebra :color: zeni je mesto u kuci a muskarcu da se provodi sa droljma Very Happy

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 2:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma to samo muskarci koji misle da su face mogu tako da kazu.... ja ne mislim da je to tako...... ako hoce neka legne u krevet sa kim god hoce samo neka se cuva i to je to........ Wink

visiometas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

al stvarno ljudi to nije fer prema ribama, pa i one su ziva bica i niko ne moze da im zabrani da se zadovoljavaju sa koliko god tipova zele

PuNk SuPeRsTaR
*Nečija Slatka Tajna*
*Nečija Slatka Tajna*

Datum registracije: 23 Mar 2006

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 3:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da tako je to u životu.... svi muškarci bi htjeli da im se sve podaju, onda su one drolje, a kasnije dok se treba oženiti traže nekakvu djevicu Shocked hehehe

TuZnE_OkIcE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jun 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se zove "primitivizam"ali nazalost puno je onih koji tako misle!
Ono fakat nije lijepo da treba uskace u krevet sa svima koji je upitaju ali ako ovoli i radi to iz ljubavi mi je sasvim ok!

ASSIM
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 21 Nov 2005
Mesto: Breza

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Extra dobra tema,, sta se desava kod nas na prostorima bivse nam Jugoslavije je to da nam je narod malo zaostao, ali ima i istine u tom da je muskarcu puno vise dozvoljeno.Moje licno misljenje je ako zena,djevojka, promijeni vise partnera, ja cu biti s njom ali necu ostati dugo tj bit ce promjenjena, iskoristena ali svak ima svoj izbor tj nacin dali ce biti drolja ili sta vec.

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ovako gledam da svaka zena ima pravo da ima muskaraca koliko oce jel i muskarci imaju zena koliko oce...pa onda smo i mi droce neke face

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 16, 2006 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

helenka je napisao/la sledeće:
muškarac!-pa još faca! to još nisam srela Shocked
žena!-pa još drolja Shocked kakvi smu nam muškarci... dobro smo i žive
to ovako generalno gledano,ali svakako da na obe strane ima izuzetaka.
u suštini u potpunosti se slažem sa hogsijem i puškicom... ako je čovek ili žena prema meni ok. za mene je ok. šta me briga sa koliko je ljudi bila/bio i šta će sa njima i svojim životom na dalje da radi,važno je da mene ne uznemirava i ne zabada nos u moj život više od dozvoljenog. a okolina ... niti me hrane,niti me oblače,a zube ako baš hoće da mi prebroje ja mogu i da zinem Mr. Green ali neću.

Svaka cast! Slazem se u potpunosti!
Ja se na primitivna i idiotska razmisljanja "drolja/faca" samo nasmejem i znam da sa takvima -nema sta da pricam!

hehehehe Asime, a ona ce tebi da kaze tacan broj,s a koliko je njih bila, pa ces ti znati da "iskoristis i ostavis" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes Otuzno, ali ja moram da se nasmejem! Laughing Laughing :lolj:

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iz zenske gledne tacke (bar po meni)
FACA = tip koga moze imati svaka zena, pa jos i pogotovo ako ta ista "faca" svakoj devojci tepa lepe stvari, e bas vam hvala ja to necu. Sa njim nikad nisi na cisto sta mu je istina a sta laz.

Nedelim ljde na face i drolje, vec na vredne i nevredne. Imala sam prijateljice koji trazeci iskrenu ljubav bile su sa nekoliko muskarca, i je*es srecu uvek su naletile na neke gadove. A oni samo traze pravog coveka sa kime ce provesti zivot i sutra ce neko za njih reci da su drolje ??? Ma ajde to je cista glupost Evil or Very Mad

jakuza
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: Centre of the Earth

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Očigledno je da TA priča i ti termini kruže kod određenog borja osoba, ali svakko se ne može pričati o tome kao nečemu u globalu... Prosto to je možda trenutna prgavost pojedinih ili nemogućnost da se nešto drugo pametnije kaže pa se onda TI pojedinci oslovljavaju tako (i cure i muški) Wink

saki10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 07 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 21, 2006 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvar je jasna.znam da nam devojke zavide na tome sto mozemo da radimo sta hocemo a da nista lose necemo cuti za sebe!kod devojaka je obrnuto!sta da se radi,zena je zena,surovo je to,sta da se radi!

Stefan-chb
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 01 Sep 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 22, 2006 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tako se prica,pa cak i neke moje drugarice kazu da mi muskarci treba sto vise da ih menjamo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> on je FACA, a ona DROLJA... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 4 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon