:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Citat: | Zato sto ovo "voljeli smo se kao momak i devojka" nije isto sto i "sklopili smo sporazum". Naravno da treba ici dalje, a ti o tome pricas kao da je to poslovni partner a ne ljubavni. Mora covek barem 100 puta da po*izdi pre nego sto okrene ledja onome koga voli. |
Pa dobro.. Ja pop/zdim sto puta samo kad je netko bolestan.
Plus, može i bez ovoga kaj sam podebljala. Ne moraš tak pričati
Dakle, jerotije, nemoj, molim te, ponavljat za mnom ono kaj sam sama rekla, a rekla sam već u nekom postu : da sam ja po pitanju ljubavnih veza poprilično ravnodušna jer općenito nemam vrjemena i snage oko toga gubit vrijeme, hoće li naići netko ili ne, da li će me voljeti ili ne, ja volim spontanost, da uživam u netkome, dok traje-traje, ne patim godinama poslije i uživam u svakom trenutku i osobi.
u mom životu su se ipak daleko bitnije i teže stvari i užasnije izdogađale, tak da nemoj komentirati to da li ja smatram "ljubav" - kao - "partnerstvo", opusti se i ne nerviraj jer nemam mišljenje kao i tvoje a pri tomu, ne radi se ovdje o meni, tak da, završavamo diskusiju o meni kao poslovnom partneru i idemo dalje sa odgovorima
Hvala lijepa
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Moj bivsi sad ima dve Ne znam kojoj je gore al sta ces..
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|