www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prve tuce i nestasluci
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Drigy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Sep 2003
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 12:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prva vecha tucha je bila zanimljiva. Jedan je rekao, da idem sa njim malo od neke grupe ljudi - ja i njih 7 ili 8. Ja bmk za sve idem sa njim i tako se sa njima potaukao. Sigurno su me savladali, kako se mi je jedan pankrt bacio za vrat i oborio me. Pa me pocheli, da tuku na podu ( masazha brate Very Happy ) i u tom momentu su doleteli moji prijatelji iz one grupe ljudi od pre.

Imao sam jednu ogrebotinu na bradi zbog prstenja jednog koji me prmashio shakom.

dugo traje i neprestaje idem samo pravo
nikom idealno nije i razmisljam zdravo

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa tukli smo se do 4. razreda osnovne....posle sam prestao..nisam imao koga više da tučem..hehehe

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 28, 2006 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam se prvi put potukla pre nekoliko dana...Bila sam mrtva pijana9takodje prvi put u zivotu)!Drug koji mrzi mog bivshe decka za kojeg bi aj ubila mi je rekao da ce da ga tuce.Ja sam skocila na njega placuci i pocela da ga tabam.Nije to bilo nista ozbiljno,cak,bilo je smesno,ali sam ja to radila ozbiljno!

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 28, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prva tuca ne znam kad je bila.. Valjda u vrticu kad jedan nije hteo da mi da autic pa sam ga udario plasticnim cekicem u glavu a poslednje nemam nikad ne reci nikad Smile Ne volim da se bijem i pesnica je poslednja mera odbrane. Zao mi je samo sto vise nema fer tuca i sto vise ne mozes to da resis pesnicama cak i kada hoces. Mislim da je bas to, sto sad svi nose nozeve i pistolje jedan od faktora koji je mene smirio jer ja to NIKADA nisam ni pomislio da upotrebim.

Vlada_R
///M
///M

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako u skoli uvek bile tuce, malo nos krvari i to. Ali to je sve bilo sitno. Prave tuce nikad nisam imao, ovde u Holandiji ne diraju Jugoslovene, pogotovu ne ako su u grupi.

GrimStone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 04 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 1:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa najveci nestasluk mislim da sam napravio u drugom ili trecem osnovne. Deda isao biciklom, a ja sam uzeo jedan stap i zabio ga medju zice prednjeg tocka. On je pao preko bicikle i pokidao ligamente jedne ruke.
Imao sam srece pa sam se izvukao bez vece kazne :)

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj brat je nekoliko puta šio glavu. Ne mogu ni nabrojat na prste koliko puta je došao kući rasparane majice. Sad je smiren

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 6:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehhehehehe Prvi put dobro se sjecam

Bilo je ljeto a mozda bio 7 razred i ja i frend kernuli u kino u lov(na zenske) i tako je to i bilo. I sve je bilo u redu da nisu bila i druga dvoica koji su tu dosli sa istom namjerom kao i mi i naravno bilo je nadmetanja i kosnanja. I na kraju to mom frendu dosadi i on u pola filma ono jednog od njih opali bokserom. Cim se momak malo pribrao trazio je da idemo u wc a mi smo i pristali branecu svoju "cast" heheheheeh.
Cim smo dsli do vrata znao sam sta nas ceka jos dva njihova prijatelja.
Kada smo usli moje sumnje su se i potvrdile. Ulazeci poslije mene moga fredna je jedan uhvatio iza ledja i udario ga nogom u lice a druga dvoica se se okomila na mene bio sam sav prepadnut kada se jedan priblizio udario sam ga bokserom sto sam vise mogao i potekla mu je krv iz nosa dok su ona troica gledala sta mu je bilo a i frend smo "isparili".
Sjecam se da te sedmice nisam izlazio iz kuce(naravno bio je raspust).
Heheeheh bilo je dobro... zato sam i danas na " losem glasu" valjda hehehehhe

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvi put sam se potukao u zabavistu zbog neke devojcice nesecam se najbolje sa kim. devojcica nije mogla da uradi kolut napred ovaj lik je poceo zezati i potucemo se Smile

makaveli_blok70
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Okt 2006
Mesto: ~~blok 70~~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj prvi veci nestasluk je bio sa nepune tri godine!(ispricala mi mama je se ne secam)
Bio sam sa roditeljima na moru.Jednog jutra igrao sam se u pesku i neki klinac mi je vozao neku igracku kamiona po ledjima!Nekoliko puta sam ga gurnuo ali on je odbijao da prekine scepao sam ga ze glavu i poceo da ga davim u vodi!Umalo sam ga udavio kada su pritrcali i odvojili me od njega... Rolling Eyes

-Blackking-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 25 Mar 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 3:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prva tuča .. eh .. nalupo sam frajera u tranvaju veoma je krvario .. samo zato jer me je trknuo .. a ko mu kriv ... bez zubi je osto ... od tada sam veoma loše namjeran kada me neko mlatretira Smile

vozd87
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 16 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma to je bilo odavno a zbog cega ne secam se.A prva ozbiljna tuca mi se desila u 7 razredu izmedju moje i jos jedne skole.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Prve tuce i nestasluci Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon