:: |
Autor |
Poruka |
Drigy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2003 Poruke: 48 Mesto: Ljubljana
|
|
Prva vecha tucha je bila zanimljiva. Jedan je rekao, da idem sa njim malo od neke grupe ljudi - ja i njih 7 ili 8. Ja bmk za sve idem sa njim i tako se sa njima potaukao. Sigurno su me savladali, kako se mi je jedan pankrt bacio za vrat i oborio me. Pa me pocheli, da tuku na podu ( masazha brate ) i u tom momentu su doleteli moji prijatelji iz one grupe ljudi od pre.
Imao sam jednu ogrebotinu na bradi zbog prstenja jednog koji me prmashio shakom.
|
_________________ Kada vidim kako zivimo
sve oko sebe kako moze
kako jeste kako bilo nam je pre
dugo traje i neprestaje idem samo pravo
nikom idealno nije i razmisljam zdravo |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
pa tukli smo se do 4. razreda osnovne....posle sam prestao..nisam imao koga više da tučem..hehehe
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
ja sam se prvi put potukla pre nekoliko dana...Bila sam mrtva pijana9takodje prvi put u zivotu)!Drug koji mrzi mog bivshe decka za kojeg bi aj ubila mi je rekao da ce da ga tuce.Ja sam skocila na njega placuci i pocela da ga tabam.Nije to bilo nista ozbiljno,cak,bilo je smesno,ali sam ja to radila ozbiljno!
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Prva tuca ne znam kad je bila.. Valjda u vrticu kad jedan nije hteo da mi da autic pa sam ga udario plasticnim cekicem u glavu a poslednje nemam nikad ne reci nikad Ne volim da se bijem i pesnica je poslednja mera odbrane. Zao mi je samo sto vise nema fer tuca i sto vise ne mozes to da resis pesnicama cak i kada hoces. Mislim da je bas to, sto sad svi nose nozeve i pistolje jedan od faktora koji je mene smirio jer ja to NIKADA nisam ni pomislio da upotrebim.
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Tako u skoli uvek bile tuce, malo nos krvari i to. Ali to je sve bilo sitno. Prave tuce nikad nisam imao, ovde u Holandiji ne diraju Jugoslovene, pogotovu ne ako su u grupi.
|
|
|
GrimStone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109
|
|
Pa najveci nestasluk mislim da sam napravio u drugom ili trecem osnovne. Deda isao biciklom, a ja sam uzeo jedan stap i zabio ga medju zice prednjeg tocka. On je pao preko bicikle i pokidao ligamente jedne ruke.
Imao sam srece pa sam se izvukao bez vece kazne :)
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Moj brat je nekoliko puta šio glavu. Ne mogu ni nabrojat na prste koliko puta je došao kući rasparane majice. Sad je smiren
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Hehhehehehe Prvi put dobro se sjecam
Bilo je ljeto a mozda bio 7 razred i ja i frend kernuli u kino u lov(na zenske) i tako je to i bilo. I sve je bilo u redu da nisu bila i druga dvoica koji su tu dosli sa istom namjerom kao i mi i naravno bilo je nadmetanja i kosnanja. I na kraju to mom frendu dosadi i on u pola filma ono jednog od njih opali bokserom. Cim se momak malo pribrao trazio je da idemo u wc a mi smo i pristali branecu svoju "cast" heheheheeh.
Cim smo dsli do vrata znao sam sta nas ceka jos dva njihova prijatelja.
Kada smo usli moje sumnje su se i potvrdile. Ulazeci poslije mene moga fredna je jedan uhvatio iza ledja i udario ga nogom u lice a druga dvoica se se okomila na mene bio sam sav prepadnut kada se jedan priblizio udario sam ga bokserom sto sam vise mogao i potekla mu je krv iz nosa dok su ona troica gledala sta mu je bilo a i frend smo "isparili".
Sjecam se da te sedmice nisam izlazio iz kuce(naravno bio je raspust).
Heheeheh bilo je dobro... zato sam i danas na " losem glasu" valjda hehehehhe
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
prvi put sam se potukao u zabavistu zbog neke devojcice nesecam se najbolje sa kim. devojcica nije mogla da uradi kolut napred ovaj lik je poceo zezati i potucemo se
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Moj prvi veci nestasluk je bio sa nepune tri godine!(ispricala mi mama je se ne secam)
Bio sam sa roditeljima na moru.Jednog jutra igrao sam se u pesku i neki klinac mi je vozao neku igracku kamiona po ledjima!Nekoliko puta sam ga gurnuo ali on je odbijao da prekine scepao sam ga ze glavu i poceo da ga davim u vodi!Umalo sam ga udavio kada su pritrcali i odvojili me od njega...
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
-Blackking- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 61 Mesto: Zagreb
|
|
Prva tuča .. eh .. nalupo sam frajera u tranvaju veoma je krvario .. samo zato jer me je trknuo .. a ko mu kriv ... bez zubi je osto ... od tada sam veoma loše namjeran kada me neko mlatretira
|
|
|
vozd87 Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 1135
|
|
Ma to je bilo odavno a zbog cega ne secam se.A prva ozbiljna tuca mi se desila u 7 razredu izmedju moje i jos jedne skole.
|
_________________ CIGANIN SAM TO NE MENJA STVARI CIGANIN JE BIO I MOJ STARI |
|
|
|
|
|