:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | Anđela je napisao/la sledeće: | Promašila sam temu iz razloga što - da, pokušavam da se ugojim ali geni su čudo
Nemojte cure misliti da je najteže smršaviti, još je teže ugojit se...
Ali htjela sam se upisati da se javim da imam i ja salo i celulit! |
na 49 kila to nije salo vec koza visi
e, prosla sam ja sto sta kao ti, tako da znam o cemu pricam...i znam kako je tesko ugojiti se...ali za tvoje zdravlje koje je najprece, jedi |
E ja sam poput Anđele.Nikad nisam bila debela, uvijek sam imala il točno kila kolko mi treba il manjka.I isto ko i ona sam vodila bitku da dobijem kilogram po kilogram, al je bila nemoguća misija.Meni dobit samo kilogram nije nikako uspjevalo do nedavno.A sad mučim muku da te kile koje sam konačno dobila ne izgubim jer kod mene to ide jako glatko.U jednom danu sam znala izgubit dve kile.Čak sam išla doktoru jer me brinulo to što sam gubila tako puno u jednom danu.Al ispalo je da mi nije ništa, nego jednostavno kako Anđela kaže geni i moj metabolizam.
Nekim ljudima se jednostavno ne vrijedi ni debljat.npr. ja imam sitne kosti i uvijek ću zbog toga izgledat sitna i mršava.i meni ko i Anđeli nitko ne vjeruje kad kažem da imam sala, a imam ga i to dosta, a i dalje ne izgledam debelo.Ne izgledam baš nešto popunjeno a kad bi se udebljala još samo par kila ja bi bila ko puding.Sve ovisi o genima i građi kostiju.I može bit to što Anđela priča.Netko može izgledat mršavo, a imat čak i previše sala jer nema mišća npr.Takvim tipovima ko što smo nas dvije uvijek je teže nabit mišiće nego dobit salo, a kad ih nabiješ padnu i oni i salo svaki put kad ne jedeš redovito samo jedan dan.A i meni se kilaža vrti kao i Anđeli tu oko 49 kila, nekad manje nikad više.Nemam nikakve poremećaje u prehrani il psihi kako god oćete.I mislim da mi moja kilaža dobro stoji, pogotovo s obzirom na visinu.ne bi htjela imat više od 49 kila ni u ludilu.Možda to nekom kao Dameski zvuči strašno, al na moju visinu, moju građu i gene nije Ja sam sobom zadovoljna.A čak i kad bi bila premršava, bolje to nego imat viška.Bar za mene.Samo da napomenem, jedem dosta nekad čak i previše, al takav sam tip da se to na meni ne vidi i zato mogu pojest šta god hoću, usput jedem toooone čokolade
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Imam viska ali ne puno..Prosle godine sam skinula 10 kg za 2 meseca ali bila sam jaaako tanka i onda sam zelela da vratim ali sam nabacila jos 5 kila viska i hocu ovo leto da tih 5 skinem..
a moj brat je isto skinuo 20 kila za 4 meseca..i dan danas drzi..nije se ni gram ugojio..mnogim osobama kada drze dijetu posle se vrate ti kilogrami ali njemu su ostali..to je ta "nasa" dijeta koju retko ko primenjuje ali se smrsa u jako brzom vremenskom roku..
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
joooj ja vise imam problema da se ugojim nego da oslabim, ali nexta, odaj namtajnu "vase dijete"...
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
*miss jr* je napisao/la sledeće: | joooj ja vise imam problema da se ugojim nego da oslabim, ali nexta, odaj namtajnu "vase dijete"... |
..pa posto jutro prespavam tako da ne doruckujem nikad nego kad ustanem(a to je oko 12-1h) onda odmah ručam..i oko 6 uzmem voće neko i ništa do sutra...Slatko ništa i gazirano ne..Teško je samo prva dva dana..ali posle se navikneš i osećaš lagodu u organizmu..nije uopšte preopterećen..Pre kad nisam držala tu dijetu uveče večeram i ne mogu da spavam cele noći ali sada osećam kako mi je lakše..nemam više onu gorčinu u želucu..
|
|
|
|
|
|
simonidapuhala Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
voljela bih da smrsam nekih 6 kila...trenutno imam 71kg
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Taman sam, ne zelim mrsati niti debljati se, prezadovoljna sam svojom kilazom.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|