:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Zene vojnici...ne vidim nijedan razlog protiv toga...to je sasvim OK...i nece uniforma nekoga ciniti zenstvenim ili ne...ako je zena zenstvena i ako se tako oseca, nijedna uniforma to ne moze pokvariti...tako da ja sam ZA, ako naravno moze da izdrzi...a mozda bi trebalo da za zene budu drugaciji treninzi npr. i sl...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
podržavam skoz...sjećam se kao mala sam gledala onaj film sa Demi Moore u kojem je ona marinac bla bla...i ja sam htjela kad odrastem biti kao ona...zašto jedna žena ne bi to mogla ako može i muškarac...jeste da nije ženstveno, ali eto...
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
sto da ne...meni je skroz super...
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Dosta je bilo da su zene ugnjetavane.Treba da imaju ista prava ko muskarci i da su ravnopravne sa njima!
|
|
|
|
|
|
_rich_bitch_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 81 Mesto: steyr
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
ja licno nemam nista protiv toga,treba pokazati i da smo mi zena isto sposobne kao i muskarci,a uniforma nece zenu uciniti nista manje zenstvenom,ako je zena zenstvena to ce se i videti.Nisam protiv toga,ali ne bih otisla jer tu treba dosta snage i kondicije!!!ko hoce u zene vojnike - samo napred!!!!
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Hm...Pa zašto ne, mislim da žene ne bi bile ništa lošije u vojsci od muškaraca...Sve ovisi o volji....
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
sto da ne.. ali ipak mislim da je zena suvise nezna za tako nesto..
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | Sta mislite o zenama u vojsci? Da li je to " muska teritorija" ili i mi "nejake" se mozemo pronaci u takvom poslu? |
Što se tiče izdržljivosti i snage... umemo biti, nekada, i mnooogo jače od pojednih osoba koje se mogu nazvati "muškarcima"... Ali lično... nisam za to... Mislim da je to "muška" teritorija i ni malo mi nije ženstveno videti žensku osobu koja može "rame uz rame" stati muškarcu u obaranju ruku ili takmičiti se sa njim u dizanju tegova
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Joj ja bih bas volela kad bismo mi zene mogle u vojsku.
To sam hiljadu puta rekla tati,a on se smeje.
Meni je to bas strava,test psiho-fizicke izdrzljivosti...
a da vas ne lazem,jos kao mala sam se lozila na specijalne jedinice i njihovu moc.
Wow.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ako neke zele, sto da ne
po meni ipak zensko nije za to..al ajde...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|