www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

5 tipova muškaraca kojih se treba kloniti...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 23, 2008 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.Pozeri(povratj :Oo,njihova deviza:"NIKAD ONA NECE BITI TOLIKA RIBA KOL'KI SAM JA FRAJER"-daaaaaajte deco)
2.Psihodelicni idioti(tipa stalno smo navareni,slusamo one dugokose razbijace mozgova i guramo devojkama nozeve u polne organe i te lude ideje)
3.Fudbaleri(jer nemaju ni grama mozga kao ni hrabrosti a misle da svega imaju,i previse nego sto ustvari nemaju)
4.Us*anci(oni sto samo cute i klimaju glavama)
5.Narcisi(kojima iz ociju pise "JA SAM NAJBOLJI,MORA DA SE ZNA KO VOZI TRAKTOR A KO OTVARA KAPIJU")

marijana23
<Usne boje vina>
<b><Usne boje vina></b>

Godine: 39

Datum registracije: 06 Mar 2008
Mesto: negdje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 23, 2008 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ozenjeni..
Tatini i mamini sinovi..
Mirnice...iz mire đavli vire.. Mr. Green
Bolesno ljubomoreni..
Ljencine..

zauvijek ces biti tu..

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1. momci bez smisla za humor, ozbiljni k'o srcani udar (ili, pak, toliko dosadni da pozelis da te srcka strefi i skrati ti muke)
2. neotesani, grubijani, praznoglavi, ljubomorni
3. zatucani, sa vidicima koji se prostiru do prvog coska i ni pedalj dalje
4. razmazenci, placljivci, kmeze kojima vecito nesto smeta...momci koji su vece zene od zena
5. bivsi...da su valjali bili bi sadasnji, a ne bivsi

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

kimicaA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Maj 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo mojih top 5:
1. LJUBOMORNI
2. ljubomorni
3.ljubomorni
4.ljubomorni
5.ljubomorni

P.S. Da li ljubav ubija ljubomoru ili ljubomora ubija ljubav....

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajd' da i ja na prvo mesto zakačim oženjene Mr. Green , zatim idu iskomplexirani, sujetni, neambiciozni i sponzoruše Laughing (nažalost, sve ih je više).

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 12:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

filicka je napisao/la sledeće:
1.Pozeri(povratj :Oo,njihova deviza:"NIKAD ONA NECE BITI TOLIKA RIBA KOL'KI SAM JA FRAJER"-daaaaaajte deco)
2.Psihodelicni idioti(tipa stalno smo navareni,slusamo one dugokose razbijace mozgova i guramo devojkama nozeve u polne organe i te lude ideje)
3.Fudbaleri(jer nemaju ni grama mozga kao ni hrabrosti a misle da svega imaju,i previse nego sto ustvari nemaju)
4.Us*anci(oni sto samo cute i klimaju glavama)
5.Narcisi(kojima iz ociju pise "JA SAM NAJBOLJI,MORA DA SE ZNA KO VOZI TRAKTOR A KO OTVARA KAPIJU")

hihi, ovo me nasmeja ali me malo iznenadilo od tebe. Koliko sam ukapirao ti volish da cedish limun, el zato ovaj napad na mushkarce?

cccc

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uobrazeni
lenji
ozenjenni
glupi
ljubomorni

bilo vezano za tu osobu ...

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 21, 2008 10:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jecika_84 je napisao/la sledeće:

1. posesivno ljubomorni
2. razmaženi
3. lenjivci
4. mamini i tatini snovi
5. zavisnost nečega (droge, alkohola, kockanja...)

Slazem se dosta sa tobom Very Happy
A Annabel lee,sto se tice,moze da se razvede ozenjen muskarac,bas dobro si se setila Mr. Green

Lana84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 10 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 25, 2008 2:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubomorni
Bez smisla za salu
Muskarci koji neznaju podnjeti kritiku
Ljencine
Umisljeni(pogotovo oni koji nemaju razloga da budu umisljeni )

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 07, 2009 12:58 pm    Naslov poruke: Kakve muškarce bi trebalo izbegavati Na vrh strane Na dno strane

Knjiga sa savetima o ljubavnom životu nudi nekoliko duhovitih opisa tipova ličnosti koje bi trebalo zaobići u širokom luku.

Vodič "Bullies, bitches and bastards" delo je dve britanske novinarke, koje su u jednoj knjizi okupile razne tipove ličnosti sa kojima se možete susresti u svakodnevnom životu. Ajlin Kondon i Amanda Edvards upućuju vas ko su loši momci, devojke, ali i šefovi, prijateljice, rodbina…

One su definisale nekoliko tipova muškaraca koje bi trebalo izbegavati po svaku cenu, osim ako ste spremne za večiti stres!

Velika beba - ovaj muškarac ne radi ništa konstruktivno, osim što se igra sa svojim "gedžetima", sluša muziku, igra igrice... Očekuje da u međuvremenu vi vodite računa o svim njegovim potrebama. Ukoliko niste spremni da postanete dadilja, bežite glavom bez obzira.

Čovek iz Atlantide - on nestaje! Na praznike, vaš rođendan, tokom vikenda. Ponekad se pojavi, a i tada slučajno. Ne priznaje da postoje sat ili kalendar.

Svađalica - njegova emotivna temperatura uvek je na kritičnom podeoku. Voli da se svađa, i jedna od najčešćih rečenica mu je "OK, a o čemu bi ti da razgovaramo", kako bi pripremio svoj napad. Povod i nije mnogo bitan. Učinite sebi uslugu, ostavite ga i uživajte u tišini.

Dečko koji nije dečko - on insistira da je vaša veza veoma neobavezna, pa makar trajala i već pet godina. Odbija da dublje upozna vašu rodbinu ili prijatelje, da vam pravi društvo pri bilo kakvom većem izlasku. Previše mu je zabavno ovako, da bi se sada tu nešto obavezivao i priznao da je zreo, odrastao čovek.

Šarmer - komplimenti i znakovi pažnje samo pljušte, do trenutka kada shvati da vas je "smotao". Pošto mu je flert usađen u ličnost, nemojte se čuditi ako pređe na neku od vaših drugarica.

Ego ratnik - najsebičnije biće na planeti. Njegovi prioriteti su jasno definisani, on, on i samo on. U borbi za potpunim centrom pažnje, svi su mu protivnici, čak i prijatelji, deca, pa i vi.

Izvor: MTS-Mondo

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 07, 2009 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

4 od 6, vau, dobar sam za izbegavanje Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

ticcky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Dec 2008
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 14, 2009 12:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

1.Sebicnjaci(ma nista gore nema)
2.Grubijani,muske zivotinje
3.Iskompleksirani
4.Nepouzdani
5.Oni koji zene tretiraju kao s.objekat

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> 5 tipova muškaraca kojih se treba kloniti... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 4 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon