:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
1.Pozeri(povratj :Oo,njihova deviza:"NIKAD ONA NECE BITI TOLIKA RIBA KOL'KI SAM JA FRAJER"-daaaaaajte deco)
2.Psihodelicni idioti(tipa stalno smo navareni,slusamo one dugokose razbijace mozgova i guramo devojkama nozeve u polne organe i te lude ideje)
3.Fudbaleri(jer nemaju ni grama mozga kao ni hrabrosti a misle da svega imaju,i previse nego sto ustvari nemaju)
4.Us*anci(oni sto samo cute i klimaju glavama)
5.Narcisi(kojima iz ociju pise "JA SAM NAJBOLJI,MORA DA SE ZNA KO VOZI TRAKTOR A KO OTVARA KAPIJU")
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Ozenjeni..
Tatini i mamini sinovi..
Mirnice...iz mire đavli vire..
Bolesno ljubomoreni..
Ljencine..
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
1. momci bez smisla za humor, ozbiljni k'o srcani udar (ili, pak, toliko dosadni da pozelis da te srcka strefi i skrati ti muke)
2. neotesani, grubijani, praznoglavi, ljubomorni
3. zatucani, sa vidicima koji se prostiru do prvog coska i ni pedalj dalje
4. razmazenci, placljivci, kmeze kojima vecito nesto smeta...momci koji su vece zene od zena
5. bivsi...da su valjali bili bi sadasnji, a ne bivsi
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
kimicaA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Maj 2008 Poruke: 4
|
|
Evo mojih top 5:
1. LJUBOMORNI
2. ljubomorni
3.ljubomorni
4.ljubomorni
5.ljubomorni
P.S. Da li ljubav ubija ljubomoru ili ljubomora ubija ljubav....
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Ajd' da i ja na prvo mesto zakačim oženjene , zatim idu iskomplexirani, sujetni, neambiciozni i sponzoruše (nažalost, sve ih je više).
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | 1.Pozeri(povratj :Oo,njihova deviza:"NIKAD ONA NECE BITI TOLIKA RIBA KOL'KI SAM JA FRAJER"-daaaaaajte deco)
2.Psihodelicni idioti(tipa stalno smo navareni,slusamo one dugokose razbijace mozgova i guramo devojkama nozeve u polne organe i te lude ideje)
3.Fudbaleri(jer nemaju ni grama mozga kao ni hrabrosti a misle da svega imaju,i previse nego sto ustvari nemaju)
4.Us*anci(oni sto samo cute i klimaju glavama)
5.Narcisi(kojima iz ociju pise "JA SAM NAJBOLJI,MORA DA SE ZNA KO VOZI TRAKTOR A KO OTVARA KAPIJU") |
hihi, ovo me nasmeja ali me malo iznenadilo od tebe. Koliko sam ukapirao ti volish da cedish limun, el zato ovaj napad na mushkarce?
cccc
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
uobrazeni
lenji
ozenjenni
glupi
ljubomorni
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: |
1. posesivno ljubomorni
2. razmaženi
3. lenjivci
4. mamini i tatini snovi
5. zavisnost nečega (droge, alkohola, kockanja...) |
Slazem se dosta sa tobom
A Annabel lee,sto se tice,moze da se razvede ozenjen muskarac,bas dobro si se setila
|
|
|
|
|
|
Lana84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Okt 2007 Poruke: 6
|
|
Ljubomorni
Bez smisla za salu
Muskarci koji neznaju podnjeti kritiku
Ljencine
Umisljeni(pogotovo oni koji nemaju razloga da budu umisljeni )
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Knjiga sa savetima o ljubavnom životu nudi nekoliko duhovitih opisa tipova ličnosti koje bi trebalo zaobići u širokom luku.
Vodič "Bullies, bitches and bastards" delo je dve britanske novinarke, koje su u jednoj knjizi okupile razne tipove ličnosti sa kojima se možete susresti u svakodnevnom životu. Ajlin Kondon i Amanda Edvards upućuju vas ko su loši momci, devojke, ali i šefovi, prijateljice, rodbina…
One su definisale nekoliko tipova muškaraca koje bi trebalo izbegavati po svaku cenu, osim ako ste spremne za večiti stres!
Velika beba - ovaj muškarac ne radi ništa konstruktivno, osim što se igra sa svojim "gedžetima", sluša muziku, igra igrice... Očekuje da u međuvremenu vi vodite računa o svim njegovim potrebama. Ukoliko niste spremni da postanete dadilja, bežite glavom bez obzira.
Čovek iz Atlantide - on nestaje! Na praznike, vaš rođendan, tokom vikenda. Ponekad se pojavi, a i tada slučajno. Ne priznaje da postoje sat ili kalendar.
Svađalica - njegova emotivna temperatura uvek je na kritičnom podeoku. Voli da se svađa, i jedna od najčešćih rečenica mu je "OK, a o čemu bi ti da razgovaramo", kako bi pripremio svoj napad. Povod i nije mnogo bitan. Učinite sebi uslugu, ostavite ga i uživajte u tišini.
Dečko koji nije dečko - on insistira da je vaša veza veoma neobavezna, pa makar trajala i već pet godina. Odbija da dublje upozna vašu rodbinu ili prijatelje, da vam pravi društvo pri bilo kakvom većem izlasku. Previše mu je zabavno ovako, da bi se sada tu nešto obavezivao i priznao da je zreo, odrastao čovek.
Šarmer - komplimenti i znakovi pažnje samo pljušte, do trenutka kada shvati da vas je "smotao". Pošto mu je flert usađen u ličnost, nemojte se čuditi ako pređe na neku od vaših drugarica.
Ego ratnik - najsebičnije biće na planeti. Njegovi prioriteti su jasno definisani, on, on i samo on. U borbi za potpunim centrom pažnje, svi su mu protivnici, čak i prijatelji, deca, pa i vi.
Izvor: MTS-Mondo
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
ticcky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Dec 2008 Poruke: 88 Mesto: Podgorica
|
|
1.Sebicnjaci(ma nista gore nema)
2.Grubijani,muske zivotinje
3.Iskompleksirani
4.Nepouzdani
5.Oni koji zene tretiraju kao s.objekat
|
_________________ Sudbina se gotovo uvijek smijesi - Ne drskima,vec odvaznima! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|