:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Prevara je prevara, ne gledam niti pravim razliku zbog pola.
|
|
|
|
|
|
bebakiki Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Nov 2007 Poruke: 470
|
|
Prevara je prevara,i ko jednom prevari uvek ce varati.A ti koi pricaju da vole nekoga a varaju ga po meni ne vole ni sebe,ni tu osobu.J a nikada ne bih mogla da prevarim decka,jer zasto sam sa njim ako cu ga varati na svakom koraku.
|
_________________ Happy |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Sve je to isto, svi imamo srce, nekad devojka moze da prevari momka i da se sve to zavrsi tragicno, a isto tako momak moze da prevari devojku pa da se isto tako zavrsi. Isto je to. Zavisi sve koliko neko nekog voli
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Isto ga se 'vata . Samo se ne slažem da žene varaju samo i isključivo uz emocije. Ako je tako, onda nisam sigurna da sam žena, ali prevara ne ide uvijek sa ljubavlju, ima tu često i samo želje tijela, fizičke privlačnosti, trenutka... Samim tim, prevara muškarca i prevara žene, isto je.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
Muškarci varaju zato što mogu!
Irski kazališni redatelj i dramaturg Peadar de Burca proveo je posljednjih pet godina intervjuirajući 250 muškaraca sklonih prevari. Pitanja je bilo mnogo, ali rješenja vrlo jednostavna. Muškarci varaju zato što mogu
Jedna od prvih priča koju je Peadar čuo bila je priča Terese koja je posumnjala da je muž vara pa ga je odlučila pratiti. U nevjerici je gledala iz automobila kako Nick ulazi u stan zamamne plavuše. Nije mogla izdržati pa je pozvonila i našla ga golog na krevetu. Kad ju je ugledao, njegove su riječi bile: 'Nije kako izgleda, samo ti se čini. Molim te, idi kući i sve će biti u redu.'
Dobrodošli u svijet supruga koji varaju svoje žene! I nije ih malo, i vrlo često njihova tajna ostane skrivena. Premda je bila strahovito povrijeđena, Teresa je odlučila oprostiti Nicku i primiti ga natrag. Još uvijek su zajedno i on je još uvijek vara.
Budući da muškarci u njegovoj obitelji nisu bili vjerni, prije pet godina Peadra su počela mučiti pitanja – jesu li muškarci programirani da budu nevjerni, je li to nešto genetski, pretjerano razvijen seksualni nagon ili neodoljivi šarm? O svojem je iskustvu napisao komičnu monodramu, a o saznanjima popričao s novinarkom britanskog Daily Maila.
U potrazi za odgovorima razgovarao je s više od 250 muškaraca u Irskoj i Engleskoj raznih dobi, društvenog i socijalnog statusa – s doktorima, zubarima, odvjetnicima, službenicima, nogometašima, učiteljima i ekscentričnim bogatašima. Ono što je otkrio bilo je puno šokantnije i posve neočekivano – muškarci varaju zato što mogu!
Manjak samopouzdanja prevarenih žena
Svi muškarci s kojima je razgovarao prevarili su svoju ženu barem jedanput, ali samo njih 40 posto otkriveno je u nevjeri. Ostatak se izvukao s prevarom te nastavio sa svojim životnim stilom, uključujući i one koje su supruge otkrile i oprostile im.
Da ne bi ostao zakinut za drugu stranu priče, Peadar je razgovarao i sa 60 posto prevarenih žena od kojih su samo tri napustile svoje muževe zauvijek. Kad se žene nemaju hrabrosti zauzeti za sebe, to je idealna prilika za prevaru. Sve prevarene žene imale su jednu stvar zajedničku – manjak samopouzdanja i hrabrosti. Premda su u najmanju ruku, prema Peadrovim riječima, bile jednako atraktivne kao i ljubavnice, a pametnije svakako, ipak su dopuštale da ih muževi gaze.
Seksualna osvajanja kao predmet hvaljenja
Preljubnike začudo nije bilo teško naći. Dok je mislio da će teško doći do njihovih iskrenih priča, oni su jedva čekali da mu ispričaju o svojim aferama. Čini se da sposobnost muškarca da se hvali svojim seksualnim osvajanjima nema granica. Kad su jednom progovorili o ljubavnicama, nije ih više mogao ušutkati.
Muškarci s kojima je razgovarao bili su između 25 i 65 godina, neki fizički privlačni, neki posve neprivlačni, ali gotovo svi uspješni. No jedna je stvar bila sigurna – afere ih nisu činile sretnima! Kazališnom redatelju nije trebalo dugo da shvati da se ispod osvajačke površine zavodnika krije golema nesigurnost. Mnogi su priznali da ih na prevaru nije tjerala ni želja za seksom, već jednostavno nešto da ispune svoje prazne živote.
Većina muškaraca teško shvaća štetu koju radi prevarom. Puno ih više zanima sljedeća afera. A ako njihov tajni život slučajno izađe na vidjelo, svu će krivnju svaliti na supruge. Jedan mu je muškarac ispričao: 'Kad mi je žena saznala da je varam, nekako sam uspio okrenuti da se ona osjeća krivom. Rekao sam joj da je to zato što me ignorirala i što se nije dovoljno često htjela seksati. Na kraju se ona ispričavala.'
Preljubnici su nesretni i kukavice
Peadar upozorava i na jednu konkretnu stvar – čuvajte se žena s dugo kosom! Jedna od najneočekivanijih stvari koju je otkrio jest ta da muškarci gotovo uvijek varaju sa ženom koja ima dužu kosu od njihove supruge. Njegova je teorija da im se žene s dugom njegovanom kosom čine kao mlađa verzija njihovih supruga.
Na koncu, jedna od najvažnijih stvari koju je u svojem istraživanju De Burca saznao je da su muškarci koji varaju – kukavice. Nisu dovoljno hrabri da priznaju da u vezi možda imaju problema pa se umjesto toga upuštaju u tajnu vezu. A ako im žena sazna i oprosti, to onda doživljavaju kao zeleno svjetlo za nastavak. Peadar je upoznao samo jednog muškarca koji je zbilja prestao s varanjem, ali on nikad nije bio ni otkriven.
S novinarkom Daily Maila podijelio je i savjet za žene koje žele zadržati muškarce vjernima: budite samouvjerene, zahtijevajte pažnju i dajte mu jasno do znanja da je sretan što vas ima i da drugu priliku neće dobiti.
Peadar de Burca ipak nije izgubio vjeru da postoje muškarci koji imaju čvrst karakter i ne varaju te i sebe smatra jednim od njih. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog sebe samog, jer, kako tvrdi, preljubnici koje je upoznao vjerojatno su najnesretniji muškarci na planetu!
Izvor: tportal
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Zašto muškarci varaju?
Poznata je činjenica da muškarci varaju žene i sve više se to uzima kao nešto što se podrazumjeva. Muškarci znaju da je prevara pogrešna stvar, ali ipak to rade. Za takvo ponašanje krive gene i potrebu za reprodukcijom. Iako je teško shvatiti takvo nešto, pročitajte najčešće razloge zbog kojih muškarci varaju:
Zato što imaju priliku – Ako imaju ponudu, oni je i prihvate. Često ćete ih čuti kako kažu da to ne bi uradili da nisu imali priliku.
Zadovoljavanje ega – Nakon nekog vremena u vezi muškarac se počne osjećati neprivlačno i traži potvrdu od drugih žena da je još uvijek zavodnik.
Udaljenost – Nakon nekog vremean u vezi desi se da se parovi udalje. Tada muškarci mogu početi eksperimantirati i tražiti nekog s kim će imati više sličnosti.
Svađe – Dosadne svađe i tipična ženska prigovaranja često su muškarcima povod za prevaru. Neobavezan seks sa drugom djevojkom čini se kao izlazna situacija.
Prošla ih je zaljubljenost – Poznato je da zaljubljenost s vremenom prođe. Muškarci obično priskoče varanju, jer ne znaju kako izaći iz duge veze ili ostaju u braku zbog djece ili nekog drugog razloga.
Loš seksualni život – Seks je muškarcima dosta bitniji nego ženama. Nakon nekog vremena žene se prestanu truditi i počnu zanemarivati svoje partnere. Tada oni odlaze drugim ženama
Osveta – Ako ste prevarili svog partnera, očekujte da će i on napraviti isto. Muški mozak uglavnom funkcioniše na ovakav način.
Novo je zanimljivo – Muškarci vole nove stvari. Većina njih voli često mijenjati auto ili mobitel. Ukoliko nema živosti i inovacija u vašem ljubavnom i seksualnom životu, partner će ih potražiti na drugom mjestu.
Provjera vlastitih sposobnosti – Muškarci obično misle da će ispasti frajeri ukoliko prevare djevojku i uspješno to sakriju. Čak i ako ona sazna za prevaru, oni će se osjećati kao veliki frajeri.
Žene im dopuštaju prevaru – ako ste mu jednom oprostili prevaru, može se dogoditi da to učini ponovo, jer se vodi razmišljenjem da ćete mu opet oprostiti.
{Ljepota}
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Isto je. Nema razliike. Svi varaju zato sto im nesto fali ili cak imaju previse ,sve na tacni pa im dosadi, nebitno iz kog razloga ali isto je!
|
|
|
mdmad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 112 Mesto: Cacak
|
|
Ovako ili onako. . obrni,okreni. . .dodje mu na isto. . .samo sto mi mislimo da je drugoj strani lakse da to podnese. . .
|
_________________ Volim te uvijek
i kada se budis
i kad na licu sminke nemas
i kad si ljuta
i kad se cudis
i kad bez mene na ples se spremas
uvijek te volim hocu da znas
volim te ne znam kako da odolim
u svakom slucaju te VOLIM. |
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Ovde jedino ja mislim drugacije
Ovako, kad se uzme prevara jeste prevara ali...
Muskarci 99% varaju zato sto VOLE da vide zensko tj da se drugacije izrazim varaju ku***m...
Dok zene, ima i izuzetaka, vecinom prevare ako im se taj momak stvarno svidi dok kod muskaraca je to samo prolazno... prevare i nikad se ne sete te devojke vise... a devojke nastave da se cuju, misle na njega...
i zbog toga kazem da nije isto. Muskarci mnogo cesce varaju iako vole svoju devojku ali zensko kad prevari oprosti se od devojke posto te verovatno vise ne voli ... ne mora da znaci ali vecinom je tako.... |
E ovo potpisujem od A do Š. I mislim da je ženska prevara opasnija od muške i da je to znak da nešto ne štima u vezi dok muškarci varaju i onda kada je sve OK.
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Prevara je prevara, i tu nema sta da se objasnjava.
E sad, posto prava definicija prevare ne postoji, gde je ta granica prevare.
Da li je to neki dugotrajni pogled u drugu osobu il' neki beznacajni poljubac il' ...?
Musko il' zensko to nema nikakve veze.
Ljudska psiha je takva da niko ne voli da bude ostavljen/a il' prevaren/a.
Osoba koja je prevarila lakse podnosi tu prevaru nego ona osoba koja je prevarena.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|